Ви уже бачили нову соц мережу від Google ? Уже зареєструвалися? Які у вас враження? Хто, на вашу думку, переможе - Google+ чи FaceBook?
якщо маєте скриньку на Gmail , скиньте в приват, я відправлю інвайт Поки що це здається бета-версія, триває тестування, тому реєстрація лише за запрошеннями тих, хто вже зареєструвався ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- ненавиджу скайп
Тому що його придбав маленьком'якенький? П.С. Мені фейсбук нагадує бульбашку... Багато шуму, а окрім як чату - нічого немає... Може то в мене не фейсбучний менталітет? Я ставлю на Гугл, після скальпу
Ви не вмієте його готувати на телефоні прекрасно працює, навіть без інтернету і з нульовим кредитом... скайп to скайп що може бути краще? чекаю нормальні відео коли на андроід а на рахунок + , був вже гугл вейв... мені щось воно аналогічно нагадує... там напевно тільки веб майстри будуть тусуватись, накручувати + своїм сайтам
Я там і не чатую - немає потреби, зате читаю стрічку новин від людей, котрі мені цікаві (правда, не можу усіх назвати друзями). Facebook. ) Google+ мене наразі нічим не заінтригував. Зручно хіба те, що пров"язуються усі служби Гуглу.
Ну-ну. Браузер від Google 10% ринку захопив одразу після виходу. Зараз вже 15%, це половина ринку Internet Explorer (27% ), який з незапамятних часів існує.
просто нашуміло і всі кинулись подивитись що то за звір такий... в мене стоять майже усі можливі браузери(і хром один з них)... але то не означає що я ними всіма користуюсь... статистика штука відносна
Зараз я в Хромі тільки тому, що я на роботі, і тільки тому, що випросила його у сисадміна (ФФ не можна було). А на рахунок "ну-ну", так це моє суб"єктивне, звичайно, поки що ніяких зручностей, крім вказаних, не знайшла...
Ну і я кинувся, і тепер тільки ним користуюся. Решта браузерів під Хром уже всі косять, навіть дехто з його движком. Це я до того, що Google задає напрямок.
З цим не буду сперечатись, але не всі його продукти користуються абсолютним успіхом (той же згаданий вейв).
Я ставлю на дядю Гугля, хоч він і потихеньку окуповує інтернети, але блін, майже все що робить є зручним, особливо, якщо цим користуватися разом. Щодо +: відеокімнати - дуже цікава фішка, більшість таки послуг зараз недешеві.
цікаво а як зареєструвались ці вже перші користувачі? мені чесно буде цікаво поспостерігати за бородьбою двох гігантів, шоб фейсбук не розслаблявся