Новий сервіс від гугла. Класна штука для проведення комунікації онлайн. Зміст цього в тому, що робиться тема(хвиля) і всі бажаючі її обговорюють, редагують, доповнюють. Можна вставляти в спільний чат практично будь-що і редагувати чуже, доповнювати. Досить зручно на мій погляд. Ніби штука яка замінює собою форум, чат, мило, соціальну мережу, месенджер. Система поки в тестовому режимі. Але бажаючі можуть потрапити туди по запрошенню (інвайту) Кому цікаво можу скинути інвайти, маю 25 штук (для цього напишіть своє мило мені в ПП). http://wave.google.com http://www.youtube.com/watch?v=rDu2A3WzQpo
Якщо там добре розібратися зі всім, і спробувати на практиці його застосувати, то дуже корисна штука. По ділу його не використовував, але вже добре потестив його роботу і при певних потребах віддаленої роботи, а особливо там де участь бере не 2 чоловік а більше, вважаю що кращої програми нема на сьогодні як google wave.
Для конференцій - супер штука! Бо поки по скайпу обміняєшся лінками, файлами, то проходить час. А так там все зразу - зручно!
Чим Вам Skype не подобається??? Гугл захоплює світ. Тепер користуйтесь вейвом на корпоративних конференціях, пересилайте через вейв корпоративні документи, цим самим ще більше допоможете гуглу зібрати інформацію про Вас. Паранойя? - Можливо. ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ---------- Користуватись ввейвом - це давати співрозмовнику читати ваші думки. А я цього не хочу! Він бачить кожну літеру, яку я набираю навіть до відправлення повідомлення. Наприклад, я помилився вікном і пишу повідомлення еротичного характеру своїй співрозмовниці. Потім розумію, що не туди, але пізно, клієнт уже прочитав і цікавиться подробицями.
Якщо вартість компанії вимірюється в таких цифрах, то за безпекою того, що їх годує, вони й повинні слідкувати. А на рахунок рівня безпеки програм я не можу говорити нічого. Те, що створене людиною, нею ж може бути зруйновано.
) загалом класна річ, але просто не виходить користуватися. мені здається, що там бракує десктопного клієнта. а то відкривати сайт тільки для того щоби спілкуватися з друзями - для мене виглядає як трата часу