Google Wave (wave.google.com)

Тема у розділі 'Новий сайт', створена користувачем Максим Великий, 22 гру 2009.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Новий сервіс від гугла. Класна штука для проведення комунікації онлайн. Зміст цього в тому, що робиться тема(хвиля) і всі бажаючі її обговорюють, редагують, доповнюють. Можна вставляти в спільний чат практично будь-що і редагувати чуже, доповнювати. Досить зручно на мій погляд. Ніби штука яка замінює собою форум, чат, мило, соціальну мережу, месенджер. Система поки в тестовому режимі. Але бажаючі можуть потрапити туди по запрошенню (інвайту) Кому цікаво можу скинути інвайти, маю 25 штук (для цього напишіть своє мило мені в ПП). http://wave.google.com

http://www.youtube.com/watch?v=rDu2A3WzQpo

Останнє редагування: 22 гру 2009
  2. syavych

syavych копач

Ну подумаєш - наворочений чат :). Не бачу нічого корисного (принаймні для себе)

3. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Якщо там добре розібратися зі всім, і спробувати на практиці його застосувати, то дуже корисна штука. По ділу його не використовував, але вже добре потестив його роботу і при певних потребах віддаленої роботи, а особливо там де участь бере не 2 чоловік а більше, вважаю що кращої програми нема на сьогодні як google wave.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Для конференцій - супер штука! Бо поки по скайпу обміняєшся лінками, файлами, то проходить час. А так там все зразу - зручно! :good:

• Подобається Подобається x 1
  5. found

found Well-Known Member

Чим Вам Skype не подобається??? Гугл захоплює світ. Тепер користуйтесь вейвом на корпоративних конференціях, пересилайте через вейв корпоративні документи, цим самим ще більше допоможете гуглу зібрати інформацію про Вас.
    Паранойя? - Можливо.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Користуватись ввейвом - це давати співрозмовнику читати ваші думки. А я цього не хочу! Він бачить кожну літеру, яку я набираю навіть до відправлення повідомлення. Наприклад, я помилився вікном і пишу повідомлення еротичного характеру своїй співрозмовниці. Потім розумію, що не туди, але пізно, клієнт уже прочитав і цікавиться подробицями.

6. ovod

ovod Well-Known Member

http://www.xakep.ru/post/38543/

7. found

found Well-Known Member

Якщо вартість компанії вимірюється в таких цифрах, то за безпекою того, що їх годує, вони й повинні слідкувати. А на рахунок рівня безпеки програм я не можу говорити нічого. Те, що створене людиною, нею ж може бути зруйновано.

8. menkaur

menkaur Active Member

) загалом класна річ, але просто не виходить користуватися.
    мені здається, що там бракує десктопного клієнта.
    а то відкривати сайт тільки для того щоби спілкуватися з друзями - для мене виглядає як трата часу

а де твій аватар? :)