Good man = провокатор Азеф

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 15 бер 2023.

1. Slav

Slav Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Чем тебе не нравится моя поддержка Петра Порошенко?:scratch_one-s_head:

3. Slav

Slav Well-Known Member

Твоя підтримка Петра Порошенко є така ж сама, як боротьба провокатора Азефа за революцію. Провокатор Азеф справді зробив чимало користі для революції. Прочитай статтю про Азефа у Вікіпедії ( див. вище ).

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це смішно. Раз похожий, значить провокатор.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Пане, ви мене вдівляєте. Ви копирсаєтесь у гівні, обмазуєтесь ним з голови до ніг, привертаєте увагу до гівна, а потім волаєте до інших дописувачів: "Здається, я гівно знайшов, оно і стаття у Педівікії є!"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Slav

Slav Well-Known Member

Поставити його в ігнор, і, таким чином, запхати, як страус, голову в пісок?

Я вже йому пропонував не реагувати один на одного, щоб не псувати один одному настрій, а воно лайно далі за мною ходить і ходить і смердить.

Я його буду копати і гнати, як цього смердючого, шолудивого пса.

Він є настільки тупий, що до сьогоднішнього дня не спромігся вивчити української мови при тому, що він корчить з себе українського патріота.

Останнє редагування: 17 бер 2023
  7. Slav

Slav Well-Known Member

Він заперечує той факт, що нацист путлєр та нацистська моцкальня хочуть знищити Україну. І при цьому він мене звинувачує в тому, що я наче, як він бреше, поширюю брехливу пропаганду, коли я стверджую, що що нацист путлєр та нацистська моцкальня хочуть знищити Україну. Я йому виклав факти і аргументи щодо цих моїх думок, які він заперечити нічим не міг. Отже не я є балабол, як він мене обзиває цим словом, а саме він є балабол, бо нічим свої думки він не може підтвердити.

8. Нажаль тут два провокатора. Один кацап , а інший баран.

• Тупо Тупо x 1
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Чому ви мене обізвали? Якщо ви обзиваєтеся, то ти також є провокатором.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Якби Good man просто висловив свою незгоду з моїми поглядами, то я би це сприйняв цілком нормально. Але ж він почав на мене тупо наїзджати, звинувачуючи мене в різних дурницях, що я поширюю брехливу пропаганду, що я є "балабол" і т. д. Він також обзивав мене.

11. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man , я тобі ще раз офіційно пропоную при свідках не ходити за мною. Ігноруй мене. Нігде про мене не згадуй. І я у відповідь також не нігде не буду реагувати на тебе та на твої дописи. Я буду вдавати вигляд, що тебе нема, я тебе буду ігнорувати.

12. MayorMayor

Ну продовжуйте копирсатись у гівні. Репетувати тільки нащо?

13. Slav

Slav Well-Known Member

Ну не буду я на нього реагувати, і ви думаєте, що він через деякий час заспокоїться і перестане за мною ходити?!

14. MayorMayor

Шановний, це ваша особиста статева справа. Подобається вам пірнати у гівно- пірнайте. Я забанив це лайно десь з рік тому. І мені по цимбалах, ходить це гівно за мною, повзе, або рачкує- я не бачу його дописів. Але для вас це занадто складно, я бачу. Або ви записалися в дослідники калу.

15. Slav

Slav Well-Known Member

Я його можу поставити в ігнор, але я вище написав, як це буде виглядати.

Шкода, що Адміністрація форуму поклала х.. на форум.

16. MayorMayor

Та мені по цимбалах. Подобається вам возитися у гівні- то возіться.

17. Slav

Slav Well-Known Member

Шкода, що Адміністрація форуму поклала х.. на форум.

18. Good man

Good man Обычный человек

Краткое описание темы:
    - Я его игнорирую. Посмотрите, какой я крутой.
    - А я его не игнорирую. Посмотрите, какой крутой я.
    - А я игнорирую то, что вы его не игнорируете. Я ещё круче вас.
    - А я не игнорирую ваше игнорирование. Это ещё круче.

19. Good man

Good man Обычный человек

Когда ты обзываешься, противореча самому себе, то это нормально, когда тебя за это заслуженно назвали бараном, то ты вдруг увидел оскорбления.:facepalm:

20. Slav

Slav Well-Known Member

Ти читав, що я тобі вище запропонував?

Якщо ти далі будеш мені паскудити так, як ти робив раніше, то, крім всього іншого, про що я написав вище, я ще буду тоді за тобою ходити і під усіма твоїми постами ставити позначку "тупо". Очевидно, що ти теж саме будеш робити мені. Але в любому випадку ти будеш від цього набагато більше страждати ніж я, бо ти набагато більше пишеш на форумі ніж я.

а де твій аватар? :)