гомеопатія / лікування травами

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Євген, 23 тра 2007.

1. Євген

Євген Member

в маленької дитини 6 місяців постійний дерматит.в лікування пігулками не вірю зовсім, тому прошу відгукніться хто мав досвід лікування алергій в травників.Колись знайомі вилікували в дитини навіть стафілокок зврнувшсиь до якоїсь бабці.От до якої ?:sad:

2. alia

alia Well-Known Member

Відповідь: гомеопатія / лікування травами HELP !!!

живемо в києві,тому шукали порятунку тут.з 5 ти місяців почався жах.роздерті до крові руки,ноги під колінками.дитинка не могла спати,ми всі теж!перейшли багато лікарів.годування груддю ,потім вегетаріанська дієта.лікарі не знають чому? не знають як лікувати.дають поради,мазі(переважно гормональні) знайомі порадили поїхати до бабаці ,що лікує молитвами.200 кілометрів під києвом.після третього відвідування все пройшло.бабця не комерційна.знайти її було дуже тяжко,бо і села того вже майже не було.нам повезло.в будь якому випадку пошукайте,бо " офіційна " медицина не допоможе,а от нашкодити може.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Євгене, на форумі є пані Ука, вона в цих питаннях може порадити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

вона зара в Skype під тим же ніком

5. Євген

Євген Member

дякую.я власне в офіційну медицину не вірю.99% лікарів - агенти аптек,хоча й маю медичну страхівку на всю сімю уникнути "а ви підіть в тувот аптеку" неможливо.Однокурсниця має власні 2 аптеки тож завжди косультуюсь в неї про всі маловідомі широкому загалу ліки.Бувало таке що хотілось лікаря втовкти лицем в стіну...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Алергія - то така зараза.... яку нелегко викорінити. А де той дерматит алергічного походження проявляється? Бо як є алергія, то мусить бути алергент.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є бііііізнес, шляк би трафив.

8. Євген

Євген Member

Дитину годують грудним молоком.Мама на суворій дієті - ні цукру,продуктів що містять молоко,шоколад,арахіс,мед.і тд.алергеном може бути і вода в якій купають дитину,може бути дисбактеріоз бо був стафілокок, але все рівно поруч з лікуванням дисбактеріозу необхідно пригасити алергію за допомогою трав чи гомеопатії.Взагалі шкіра людини то лакмусовий папір внутрішнього стану - якщо всередині щось негразд той на шкірі однозначно будуть прояви,і чим більший там негаразд тим ....Мав свій час екзему.Років з 15.можу консультувати.

9. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

А від дизбактеріозу ви давали якісь препарати? У нас був діатез з 4 міс., але легка форма... обійшлося аптечними "болтушками"... Я дуже довго нічого крім кашів не їла, але дерматолог поясняв, що причиною може бути ослаблення імунітету під час прорізування зубів (ну і прийом препаратів від загрози зриву вагітності в 1 триместрі теж не останню роль відіграють )... і скільки б ми не старались, поки всі зубки не вилізуть - прояви будуть.

З того, що ми робили - купали тільки в кипячейній воді, прали дит. одяг милом (щоб виключити алергію на порошок), з кімнати повиносили всі квіти, вологе прибирання кожний день... Але то все дрібниці... на жаль гомеопата хорошого мають тільки наші родичі в Києві... а у Львові сама шукаю... Якщо не знайдете тут - можу запитати координати.

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

А стафілокок чим лікували?
    І чи робили дитині щеплення?

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

не дуже раджу такі методи випробовувати з релігійних міркувань...

12. Євген

Євген Member

Щеплення робили, але високоочищеними вакцинами.Заграничними.Я консультувався в коліжанки,жодного разу тьфу-тьфу-тьфу реакції не було.Дисбактеріоз лікували так:робили клізмочки якимось бактерійками,тобто не зовсім медикаментозним шляхом +давали сімбітер.Через 2 місяці потрібно зробити аналіз повторно.Аналіз для вірогідності робив в кооперативі бактеріолог на Зеленій та в дитячій Лікарні на Дністровській.Результат був ідентичний.Якщо ви лікували діятез (він же дерматит) тільки болтушками - це ніц.Не пошкодуйте часу і зробіть аналіз на мікрофлору кишківника.Якщо в 4 місяці були такі проблеми вони можуть, на жаль, бути на далі.З раціону дитини цукор в усіх його проявах повинен бути виключений майже назавжди (в йогуртах який люблять давати діткам особливо).Взагалі потрібно знати досконально всі щоб щось порадити,починаючи від того чи в дідуся-бабусі біли шкірні хвороби або проблеми з бронхами чи легенями

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є категорія дохторів, які кажуть чистити печінку, мов все це від неї.

А що до того, що Ви кажете має місце, проте алергія - це неправильна реакція організму на чинники.
    Тобто, ніби все гаразд, але от реакція - не вірна. Тому говорити, що в середині - то на шкірі - ніби і правильно, бо всі хвороби з середини. :D

У мене така думка виникла, коли прочитав про арахіс, що мама вживає. Я думаю, що збудником алергії можуть бути продукти, котрі у нас не ростуть. Не знає їх організм - от і все.

14. Ksani

Ksani Well-Known Member

а, ну якщо заграничними:sad: в дитини стафілокок, дизбактеріоз, дерматит, а їй - щеплення:sad: невже ніхто не порадив зачекати?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взагалі, є лише один спосіб, який може вплинути на алергію.

Це виготовлення автовакцини. Але це тонка і клопітка робота.

Потім цю автовакцину вводять уколом в шкіру, наприклад в руку.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема часу.... тут показники потрібні - стільки-то щеплено.

17. Євген

Євген Member

ми чекали звичайно ж,до того часу як спадала висипка.при загостренні імунолог робити щеплення не давав дозволу.а щодо заграничних - вакцини відомих виробників краще очищені.100% відсотків краще ніж вітчизнані.
    що таке вакцина ?Чужородний білок і тому на вакцину часто бувають різні реакції.Звісно що наука збагачення не стоїть на місці і вакцини вдосконалюються..

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

З власного досвіду можу сказати - мені свого часу ні автовакцина, ні лікування дисбактеріозу не допомогло. Допомогла гомеопатія, тільки звичайно потрібно лікаря толкового знайти, а не першого ліпшого який себе гомеопатом назве.

19. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Євгене, вище Ви цілком правильно казали, що шкіра - це лакмусовий папірець. І Ваше щастя, що у Вас те все пішло на шкіру, а не всередину.
    Щодо очищених вакцин. Якими б вони суперовими не були, вони містять окрім чужорідного біілка сполуки ртуті, алюмінію, фенолу тощо. Ще далі, сам вірус, який мститься у вакцині є алергеном.
    Адже по суті, що таке алергія? то є екстремальна реакцівя організму на зовнішні чинники. До якогось моменту організм дає собі раду звичним шляхом, а потім, грубо кажучи, загинається. Починається зі шкіри, слизових, закінчується набряками різного ступеню.

Тепер дивіться, що згрубша було у Вас. Організм дитини дістав сильний удар у вигляді стафілококу. Почав виводити зайве через шкіру. Добре, якщо Ви уникли гормональних мазей (в противному випадку Ви свій дерматит не лікуєте, а просто "ховаєте" всередину. За кілька років він Вам вилізе асмою). Так сяк з допомогою організм справився, запрацювава у звичному режимі. І що Ви робите? Даєте "очищену" вакцину - нову порцію алергенів. Це не просто нова атака на організм. Це жорстока атака з тилу, мимо всіх "оборонних споруд", якими є шкіра, слизові і т.д. - просто в кров.

Я дала Вам посилання на котоківський сайт - почитайте дуже уважно. Якщо хочете, звяжіться ще раз зі мною, я дам Вам почитати "ПВО" Котока - там все коротко і дуже логічно і дохідливо розяснено по всіх вакцинах. Описано їх склад, механізм дії, побічні явища тощо.

І не хворійте :)

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Уко, раз Ви вже в цьому питанні розбираєтеся, поясніть, якщо можете, чому відбувається алергія на ліки. Перед самим виїздом я дістала таку алергію на ряд пеніцілінових, що взагалі. А тепер і на інші ліки дістаю час від часу. Що то би могло бути?:confused:

а де твій аватар? :)