Головний біль

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ГаЛоЧкА, 27 лют 2008.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Привіт.
    Моя проблема -головні болі, порадьте до кого звернутись за якісною діагностикою та консультацією?
    Проходила діагностику в Вітакорі, хожу на масажі, - оскільки сказали що це повязано з хребтом, але.......... вони не зникають((( що робити, до кого звернутись, я не наю...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Головна біль

сидяча робота у вас?...

3. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

З власного досвіду (гіркого)... треба побільше бувати на свіжому повітрі і менше перед телевізором і компютером.

Не пийте обезболюючих таблеток, бо дуже легко організм звикає... і потім нема жодного результату.

п.с. біль- чол. роду

• Подобається Подобається x 4
  4. ГаЛоЧкА

сидяча ....
    8 годин робочого дня я вимушена сидіти за компом, це моє робоче місце((

5. duncan

окрім голови у вас болить трохи нижче шиї?...
    якщо так -- відкладення солей.....
    потрібен курс масажу...

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

в мене такий сильний головний біль звявився після заняття спортом, я довший час мало рухалася - лише сиділа за компом, то перше заняття після перерви закінчилося цілою добою болю. І голова і хребет, таке враження що там крім солі ще якийсь перець відклався... через пару занять вже все минуло!

тому треба рухатися!

• Подобається Подобається x 4
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Не знаю, чи то згодиться Галочці, але взагалі, при головному болі мене колись навчила коліжанка-вчителька перш за все пити шлункові краплі. :) Такі дешевенькі, що є в аптеках. Містять настоянки валеріани, полину і красавки.Так і називаються "Шлункові краплі". :) Бо нас часто болить голова від шлунка, а ми п"ємо анальгетики відразу. А ще я колись вичитала, що добре робити коловими рухами масаж скронь (висків), чола над очима. Часом, як не знаю, від чого голова болить, то так і роблю - допомагає.

8. duncan

так, рух -- це життя....
    але в даному випадку все таки ліпше нормально кваліфіковано розім’яти спину коло хребта.....

9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Відповідь: Головний біль

Краще звертатися до лікарів які займаються цією проблемою. Якщо ви живете у Львові, то я знаю,що на вулиці Озеркевича, де 3 міська лікарня є кабінет "лікування головного болю". Якщо чесно, то я там ніколи не була, і ніц не знаю, але до факту вам пишу про це:) , спробуйте.:) І видужуйте.

• Подобається Подобається x 1
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А який монітор?
    У нашої секретарки (на моїй першій роботі) постійно був головний біль. Монітор стояв на частоті 60Гц. Я їй змінила на 100, то казала, що на очі прозріла. Правда, ще довелося до відео-карти драйвер знайти і поставити.
    Але якщо монітор на рідких кристалах, то тоді я нічого не писала. :)

• Подобається Подобається x 2
  11. duncan

цілком слушно!....
    якщо не рідкокристалічний, то така частота будь-кого до сказу доведе....

12. ГаЛоЧкА

насправді і монітор в мене рідкокристалічний і на масажі я хожу......
    але.......... кожен день я вже пробуджуюсь з головним болем...... лікар каже що тре потерпіти, а кіко..... терпіти....... я вже не витримую мож до іншого лікаря звернутись, але до якого? ( (ви не подумайте я не настроююсь і не самонавіююсь,)

13. duncan

спочатку, по-моєму, тре до невропатолога....[​IMG]

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Ви не пробували змінити місце спання? Може Ви лежите в зоні з поганою енергетикою?

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Головний біль може бути сам від себе або як симптом якогось захворювання.Перш за все потрібно провірити тиск.Якщо з тиском все нормально,тоді шукати причину у внутрішніх органах.Буває і мігрень.В моєї дружини дуже часто були приступи мігрені,І РАНІШЕ ПРАКТИЧНО НЕМОЖЛИВО БУЛО З ЦИМ БОРОТИСЯ.Тепер є таблетки називаються антимігрен дорогі зараза.1 табл коштує 12-13грн але коли дуже болить то на гроші не дивишся.Після таблетки ломить шию,але добре помагає.Тепер про позвоночник.Саме краще лікування позвоночника і не тільки є зарядка по Норбекову.Є такий лікар,який об"єднав всі знані і не знані методи лікування в один і заснував інститут відновлення людини./www.institut.norbekov.com/можете почитати.
    А взагалі купіть книгу "Опыт дурака или ключ к познанию,или как избавится от очков"Прочитайте її всю.В кінці є зарядка не просто добра а шикарна.Якщо Ви нею займетеся Ви забудете остеохондроз.Але не читайте зразу ж зарядку прочитайте книгу,бо вся сіль не в самій зарядці,а в емоційному настрої.

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А в мене страшенно голова болить коли поїду в місто. Надихаюся газами, і прощавай голова!!! Або коли нанюхаюся різких запахів!

17. галичанка

галичанка New Member

І я також би це порекомендувала. Попробуйте поміряти собі тиск кілька днів на одній і ті ж руці. Але важливо міряти правильно, дотриматись всіх інструкцій: перед вимірюванням посидіти 5 хвилин спокійно, розслабити руку, рука має бути на рівні серця, проводи мають бути неперекручені тощо. Якщо вам не вдалось визначити тиск, наступний раз можна міряти тільки через 5 хвилин.
    Майте на увазі, що автоматичні тонометри часто не якісні, можуть показувати щораз інші покази.

Ви робите масаж тільки спини чи шиї також? Болі голови часто можуть бути викликані проблемами із шийним відділом, тому саме масажу шиї треба приділяти особливу увагу. А після закінчення курсу масажу обовязково треба щодня робити вправи, які покаже вам мажист.

Швидкого вам удужання! Пишіть, як ви.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це похоже на мігрень.

19. Кася

Кася Well-Known Member

а в мене частенько від голоду голова болить:shutup: ...а ще як погано засну,зсутулившись.

20. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А мене від холоду. Найкращий помічник - гарячий душ, гарячий чай і масаж. Все інше не діє.

а де твій аватар? :)