Головна ксенофобія

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 19 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нам тут весь час підсовують тему фальшивої фобії, а про істинну в Україні де-хто воліє замовчувати. Це відчувалося протягом всього розгляду теми. Тому мене подібні дописи Степаничів примусили на КСЕНОФОБІЮ подивитися під іншим кутом зору. Цей погляд відверто проявляла школярка, коли насміхалася над малозрозумілими для неї селянами. А тепер підросші школярі вже стараються приховувати цей зневажливий погляд на той народ, який вигодував їхню імперію. А тепер повернемося до цитати від Степанича.

Написано по логіці культури, яку "умом не понять". Цікаво, автор цієї писанини хоч знає, звідки пішло "язик до Києва доведе", про першу політичну в'язницю, збудовану москалями в Києві ще в ХVIII столітті?
    Їхня культура побудована на "самодєржавії" чи "строгой вертикали власти" і виробила на ментальному рівні страх чи хворобливе відношення (фобія) до чужинців, незрозумілих людей (ксено), яких вони старались заклювувати як БІЛУ ВОРОНУ. Такими "білими воронами" може бути не тільки людина (Сахаров чи Григоренко), а й цілі об'єднання країн (НАТО).
    Москалі привикли жити стадно. Не маючи індивідуального розуму, вони слідували за своїм черговим бараном, по вказівці якого вони "мочили" несхожих на себе, а таких було більшість по їх кордонах. По такому принципу їх і повели барани (Лєнін з Троцьким), які взяли за організаційну основу принцип впливу на натовп від іудейських лєвітів. Так було збудоване москальське гетто під назвою СССР, в якому новітні лєвіти розправлялися з "білими воронами" нещадно.
    І зараз ці вихованці сучасних лєвітів навіть задихаються від гордощів, що "білих ворон" залишилося в цьому гетто ОДИНИЦІ. Стадо продовжує діяти по вказівці чергового барана, продовжуючи здійснювати свої пакості в "зоні свого геополітичного впливу". В них продовжується виділення біснуватої піни при згадці про непокорених ними Бандер чи Мазеп, вони аж багровіють від люті, що якісь там Гранди думають "не по їхньому". В основі їхньої філософії лежить постулат про те, що вся вселенна рухається навколо їхньої болотної Москви і що все повинно підкорятися її вказівкам. Але серед них є й опортуністи, які відійшли від генеральної лінії сучасних лєвітів. Останні вже настоюють на тому, що ІСТИНА народжується виключно в ОДЕСІ, тому якісь там "не від миру Молдаванки" Прокопи мають критичні відхилення від цієї відповідної ідеології і цих Прокопів потрібно направити на "істинну путь", що не вдалося зробити з цими "одиницями" більшовицьким лєвітам.
    Вихованці "нечорноземних лєвітів", отямтеся. Перестаньте міряти людей і світ через своє сурогатне мірило культури "рашен", яку ви навіть не відчуваєте в своєму нутрі. Ви хочете знову "ідилію" створити в Україні, коли ідейних (свідомих) буде знову одиниці, а безмозглих рабів (несвідомих) запрягти в свою чергову москальську "вертікаль власти". В вийшовшого з вашого рабства українського народу дійсно поки що толкової "ідеології" дуже мало, але в нього залишилася десь там в закутках примітивна "гайдамацька ідеологія", яка може вибухнути зненацька своїм неконстуктивізмом. Оті незрозумілі вам Гнати та Ганки можуть нанести смуток на деякі зарозумілі голови сучасних носіїв імперських відпроджень. Придивіться уважно, в залишках колишньої культури цих Гнатів та Ганок є такі цінності, які вам, постбільшовицьким жлобам і не снилися.
    Ось відносно цього КСЕНО (незрозумілої культури жившого на цих теренах народу) в вас і є головна ФОБІЯ.

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Наша песТня хороша, начинай с началА ([/OFFTOP]

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я підтримую Ваші думки пане Прокопе.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нашу пісню не задушиш, не уб"єш. Бо вона вічна, вона від самого іства людського заспівана.

5. Norton

Norton камышовый кот

вибачте але чому ви постійно говорите за всіх? звідки вам відомо що робиться у свідомості Українців? ви аппелюєте історією, минулими спогадами, але не хочете додивитись все до логічного рішення....може треба подумати й за те, що люди, котрі живуть на цей момент, якось по- другому мислять....що ви хочете показати, довести на Ділі? люде, це не правильно ось вам хочу показати, як думаю я? історія колись була однакова для всіх, ви це також пережили.....але це життя не є тим що було, навіщо лишній раз згадувати чорні сторінки нашого життя....та й хворобливість про яку ви так часто говорите, то є не культура "рашен", то є спроби через массу помилок прийти до тями, що ж воно потрібно.....агресія нічого не виправить....

6. Милена

Угу, как и парАвоз , он хоть и на запасном, но дрОва и порох имеюцца :o

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На це москальське відповім українським.
    Як горохом об стіну - вихідцям з культури "рашен" про цивілізованість. У них своя цивізізованість - ПО ПОНЯТИЯМ з обов'язковим оголенням сраки (так тепер модньо).

Мод. Троллинг.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нашо? Сама здохне.:pardon:

9. Luna

Luna Guest

Там и песни нет...Одна ненависть.

10. Милена

Не, ну я в принципе ;), Вас понимаю, но зачем снова и снова топочь воду в ступе ?, може краще, мак макогоном в макитре :) и вкусно, и полезно :good:

А все эти "новые" темки :scratch_one-s_head:, к чему, зачем, если пообщаться, так у нас есть где :)

11. Norton

Norton камышовый кот

я от все думаю може мені до психіатра треба.....сотий раз чую словосполучення " культура рашен", що здається в мене таки станеться фобія, про яку ви говорите...а ті хто по понятіям, хай вже оголюють сраки, но них прийде черга...але ж їх не багато, їх пожаліють пане Прокіп...а ви б конструктивно говорили би, я би послухав із задоволенням.....тільки без рашен, добре? та й висновки зроблю, це я вам гарантую....задрипане політиканство...:sad:

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце й є агресивність до чергового наступання на граблі, толерантний ви наш.
    А Шевченко колись писав : "У кожного своя правда...". В моєї покійної бабці, виснаженої колгоспним кріпацтвом та голодоморами - одна, в Суслова - інша.
    Не знаючий своєї історії, не прокладе собі вірний шлях в майбутнє.
    А взагалі то ваша ФОБІЯ до моїх думок - тому що я для вас КСЕНО (незрозумілий, не схожий на вас).

13. Милена

Не, песня таки была и есть , "Гимн демократической молодёжи", жаль, что её не втуда всавили :o

[OFFTOP]Дети разных народов, мы мечтою о мире живем.
    В эти грозные годы мы за счастье бороться идем.
    В разных землях и странах, на морях, океанах,
    Каждый, кто молод, дайте нам руки, в наши ряды, друзья!

Песню дружбы запевает молодежь, молодежь, молодежь.
    Эту песню не задушишь, не убьешь, не убьешь, не убьешь!
    Нам, молодым, вторит пес - ней той весь шар земной.
    Эту песню не задушишь, не убьешь, не убьешь, не убьешь!

Помним грохот металла
    и друзей боевых имена
    Кровью праведной, алой
    Наша дружба навек скреплена.
    Всех, кто честен душою,
    Мы зовем за собою,
    Счастье народов,
    Светлое завтра
    В наших руках, друзья!

Песню дружбы запевает молодежь, Молодежь, молодежь.
    Эту песню не задушишь, не убьешь! Не убьешь, не убьешь!
    Нам, молодым, вторит песней той весь шар земной!
    Эту песню не задушишь, не убьешь! Не убьешь, не убьешь!

Молодыми сердцами
    Повторяем мы клятвы слова,
    Подымаем мы знамя
    За священные наши права!
    Снова черные силы
    Роют миру могилы,
    Каждый, кто честен,
    Встань с нами вместе
    Против огня войны!
    [/OFFTOP]

14. Norton

Norton камышовый кот

а лучше макогоном ПО макитре....может попустит....ловцы чужих душ...блин..)))

15. Luna

Luna Guest

Моральные уроды. И точка. Одни бликовские разговоры о детях чего стоят.
    Тема - клон, закрыто.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)