Купив собі телефон з навігатором, але тішився не довго. Шоб випробувати ввів найпростіший маршрут Сокаль-Червоноград. Виїхав, і зразу пішов глюк, хоч по карті маршрут був розрахований правильно, але голосові підказки вели зовсім в інший бік ....якщо б їхав по них то заїхав би десь а ліси і поля, але ніяк не в Сокаль. Питання; Хто вІНоват....і шо дЄлать???
Ніхто не винуватий. В Україні доріг нема. Одні лиш напрямки. Більшість навігацій в Україні глючать і частенько ведуть не туди. Особливо по трасі. В містах при пошуку вулиці таких глюків не помічала.
А не може бути причина в тому шо місце відправлення я просто писав "Червоноград" а не фактичне місце знаходження яке вичисляв навігатор?
Не знаю. Я на телефоні не користувалась. В мене в машині стоїть навігатор Garmin. Там коли задаєш місто відразу пропонується варіанти вибору вулиць.
Насамперед, якщо ви хочете щоб вас навігатор кудись вів, то стартувати треба з точки фактичного місцезнаходження, а не з міста "Червоноград". Червоноград великий. А хоть який телефон і яка там навігація?
Я так і зрозумів шо скоріше за все причина в тому....просто зразу не догнав як то робиться... ---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- Samsung S5620 ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- програма ROUTE 66 Sync
Перефразую свою попередню відповідь: Якщо серйозно, то цей тел (наскілька я пам'ятаю) не має операційної системи (Симбіан, Андроїд, ВіндовсМобайл і т.д.), тому навряд чи зможете поставити щось інше А так, цілком пристойні навігатори Garmin для симби, iGo для ВМ, в кінці кінців Карти Ові для нокій і т.д.
Ну я все ж схиляюсь до того шо то я його неправильно програмував....не може бути такого щоб він сам по собі був настільки глюкнутий шоб вів в протилежний бік і інтернеті ше не було повно таких відгуків.... Провірю як тільки кудись поїду...
ну тоді ясно, скоріше всього ви запрограмували маршрут "Я-Червоноград-Сокаль". Тобто навігатор весь час вас намагався завести в Червоноград, поки ви їхали в Сокаль. Просто Червоноград був зайвою точкою в маршруті. Я не знаю який там інтерфейс в вашому самсунгу, от у мене в нокії все просто: знаходжу потрібне місце призначення і тисну "Їхати до", навігатор веде мене від того місця де я знаходжуся до місця призначення.
Там теж є така фігня... А є пункт "подорожі" ввести "пункт відправлення" і "пункт призначення"...от я так його і програмував...
Сьогодні так запрограмував і всьо чотко))).......дорогу показує правильно всі повороти буз глюків...от хіба часом ніби запізнюється на 50-100 метрів( каже шо поворот за 100 м коли насправді і 50 нема)