Глючить навігатор

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Hyligan, 9 бер 2011.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Купив собі телефон з навігатором, але тішився не довго. Шоб випробувати ввів найпростіший маршрут Сокаль-Червоноград. Виїхав, і зразу пішов глюк, хоч по карті маршрут був розрахований правильно, але голосові підказки вели зовсім в інший бік о_О....якщо б їхав по них то заїхав би десь а ліси і поля, але ніяк не в Сокаль.

Питання;
    Хто вІНоват....і шо дЄлать???

2. night

night Well-Known Member

Ніхто не винуватий. В Україні доріг нема. Одні лиш напрямки. Більшість навігацій в Україні глючать і частенько ведуть не туди. Особливо по трасі. В містах при пошуку вулиці таких глюків не помічала.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А не може бути причина в тому шо місце відправлення я просто писав "Червоноград" а не фактичне місце знаходження яке вичисляв навігатор?

4. night

night Well-Known Member

Не знаю. Я на телефоні не користувалась. В мене в машині стоїть навігатор Garmin. Там коли задаєш місто відразу пропонується варіанти вибору вулиць.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Насамперед, якщо ви хочете щоб вас навігатор кудись вів, то стартувати треба з точки фактичного місцезнаходження, а не з міста "Червоноград". Червоноград великий.

А хоть який телефон і яка там навігація?

• Подобається Подобається x 3
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я так і зрозумів шо скоріше за все причина в тому....просто зразу не догнав як то робиться...

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Samsung S5620

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

програма ROUTE 66 Sync

7. syavych

syavych копач

йой, де ви таке відкопали? о_О

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

На карточці телефона)....вона зразу була встановлена)....ну і диск є в додачу)

9. syavych

syavych копач

Ну тоді думаю тема вичерпана, бо найбільш вірогідна відповідь на поставлене запитання є :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тобто якщо і далі буде глючити треба поставити іншу навігаційну програму?
    А яку?

11. syavych

syavych копач

Перефразую свою попередню відповідь:
    :)
    Якщо серйозно, то цей тел (наскілька я пам'ятаю) не має операційної системи (Симбіан, Андроїд, ВіндовсМобайл і т.д.), тому навряд чи зможете поставити щось інше :pardon: А так, цілком пристойні навігатори Garmin для симби, iGo для ВМ, в кінці кінців Карти Ові для нокій і т.д.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я все ж схиляюсь до того шо то я його неправильно програмував....не може бути такого щоб він сам по собі був настільки глюкнутий шоб вів в протилежний бік і інтернеті ше не було повно таких відгуків....
    Провірю як тільки кудись поїду...

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну тоді ясно, скоріше всього ви запрограмували маршрут "Я-Червоноград-Сокаль". Тобто навігатор весь час вас намагався завести в Червоноград, поки ви їхали в Сокаль. Просто Червоноград був зайвою точкою в маршруті. Я не знаю який там інтерфейс в вашому самсунгу, от у мене в нокії все просто: знаходжу потрібне місце призначення і тисну "Їхати до", навігатор веде мене від того місця де я знаходжуся до місця призначення.

• Подобається Подобається x 3
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там теж є така фігня... А є пункт "подорожі" ввести "пункт відправлення" і "пункт призначення"...от я так його і програмував...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сьогодні так запрограмував і всьо чотко))).......дорогу показує правильно всі повороти буз глюків...от хіба часом ніби запізнюється на 50-100 метрів( каже шо поворот за 100 м коли насправді і 50 нема)

а де твій аватар? :)