Гірше татарина може бути лиш москаль

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 15 лют 2014.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Подібний висновок зробив українець, коли по своїй дурі впустив цих північних варварів на свою землю. Головна їх технологія - терор. Подібним чином вони знищили мирне населення Батурина, Підволочної, влаштували на цій землі Голодомор і Чорнобилі. І зараз ці представники "5-ї колони" викрадають людей, катують їх, вбивають, бо їх бісить майбутній статус звичайного нацмена поряд з гагаузами.
    Ось і тут приклад такого варвара, сина з більшовицького морського "Беркуту" (підполковника спенназу ГРАУ), якого прислала імперія служити в Київ, доплачуючи тут за "отдальонность от моря". Ось і синок пішов в батька-бандюка, по ночах вилазячи з терором по відношенню до киян, в нього теж один аргумент в дискусії з опонентом http://kievforum.org/showthread.php?t=51027&page=8
    Одного я не розумію, чи цей поц під псевдо John Doe "Невідомий Джо" зовсім страх загубив в безнаказанності попереднього життя, чи він є зовсім дурний, залишивши стільки відомостей про себе на сторінках сайту.
    По цій причині розумний та порядний москаль Амосов радив перед смертю українцям подалі тікати від його батьківщини в Європу, бо в Московії нас нічого не чекає крім відсталості та варварства.
    Чомусь мені здаєтться, що в Києві більше порядних Амосових, Булатових чи Мєдвєдєвих ніж подібних "безродних іванів", тому такий Київ і переможе.

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нащо окрема тема? весь Салун у подібному срачу ....

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В георгієвських лєнтах? М-дя...

4. artobstrel

далась Вам та стрічка, підчепив до того як з нею почали Допо-гепи носитися ....

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та то не мені, а вона "далась" новітньому хану Кремля, як символ імперії.

6. artobstrel

нє, це символ Великої вітчизняної війни, використовувати його у своїх іноді корисних цілях - таке є, як і з УПАшним двоколором .... у нас уся влада з тризубами так що тризуб символ того ж Януковича?

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З якої це статі? Фронтовики б реготали з цього. До речі, сучасні імперці навіть не знають справжніх кольорів "георгиевской ленты". Ось він [​IMG] справжній колір жовтий.

8. artobstrel

символ - бо (як не дивно) його таким вважають, думаєте Батий би не ржав що його тризуб символ України? чи Різдво має якесь відношення до хвої? так і тут ...

9. Bambook

Bambook Persona non grata

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Діду, йдіть проспіться. Це кольори медалі "За победу над Германией в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг", яка чомусь має безпосереднє відношення до тієї війни.
    Піджак...

• Подобається Подобається x 3
  11. artobstrel

12. Bambook

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ту медаль фронтовики першою назвали "сопля", яку організували вже після війни і видавали кому-попало. Потім пішли інші "соплі", так звані ювілейні.

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

результат ХЄройства любителів так званої "гвардійської лєнти". "Гвардія" проти жінок з чисельною перевагою та вночі[​IMG]

14. VasMT

Медаль була затверджена 9 травня 1945 року.

• Подобається Подобається x 2
  15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я просто пам'ятаю, як до неї відносилися фронтовики. Сусід, полковий розвідник Аркаша Ільчук, виміняв на неї пляшку денатурату на базарі. Батько мій ніколи її не чіпляв навіть на обов'язкові військові паради, бо це в фронтовиків було доказом якогось тиловика з показушним смаком.

16. VasMT

Нічого дивного. З певного часу я теж не вдягаю значки. Мені достатньо однієї, аби тилові орденоносці закривали рота.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, не рівняй себе до тих фронтовиків, бо це ... Якби ти мав за спиною сім'ю під ковпаком в НКВД та заградотряд з тодішнього "Беркуту", а попереду вишколеного противника протягом років, то тоді б може...

18. artobstrel

маячня, глупа, дурацька маячня ... так і було усіх були під ковпаком і усім загрядзагони у спину дивилися .... брєд ....

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, не всі. Яша Сталін не був. Хлопче, я після війни наслухався фронтовиків, після чарки в них язик розв'язувався.
    про сучасних Буданових в Чечні
    http://www.youtube.com/watch?v=jmLs1zzjbJM

20. Bambook

добре, що окрема тема. тут і сріться про всяку типу символічну хрінь, змістовні гілки не засирайте.
    ще закличте сюди Дзека з Самойловичем і оповідайте хоч вічно, які стрічки правильні, хто з вас кому більше не подобається, хто більш феєричний довбень і тому подібне.
    Заодно з Василем можете перетерти всі вибухово-пожежні теми.

а де твій аватар? :)