Гільдія WoW

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Chuchupaka, 14 вер 2010.

1. Chuchupaka

Chuchupaka Member

Львівська, Українська гільдія WoW на офіційному англомовному сервері запрошує всіх бажаючих для спільної гри. якщо в вас вже є українська гільдія - пишіть - можливо обєднаємось. якщо ви зацікавлені пишіть сюди або в приват)

2. moskal

moskal Active Member

Ваше предложение весьма интригующие ,но что за гильдия такая "ВоВ"?:)

3. nastinka

nastinka відсутня

о клас може то знов у вов вернутись. ви на офі сидите?
    просто я бачилась в російський з англ. трохи тяжко було.

• Подобається Подобається x 1
  4. mademan

mademan Old School Gamer

L2 4ever ! :)

5. nastinka

nastinka відсутня

це гра лиш би потратити час.
    у вов файні ілюстрації і живеш там ніби історією травичку всяку збираєш, цікавіше і краще. а Л2. то кака.

6. comanche

comanche знайшовся

*ударив кулаком по столу* Тьма распростерлась уже к штормграду. Доколе мы будем бездействовать? доколе плеть будет теснить наших братьев? /up Так возьмем же клинки, рыцари Серебряной Длани! Так выступим же сплотившись против самого Лич Кинга! /charge

Retro Pal, Рол Плей. Правда на офі ще не бавився... та й лор вже призабув :) хоча думав якось почати знову, але це забирає багато часу... *кланяясь уходит*

7. nastinka

nastinka відсутня

та бо то затягує. а часу ніц нема. хочеться свіжим повітрям дихати

8. comanche

comanche знайшовся

Так вибігайте в Elwynn Forest і дихайте наздоров'я, або ж в Дарнаусі....

9. nastinka

nastinka відсутня

люблю друлів)))

10. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ггг... завжди притримувалась такої самої думки, тільки якщо назви ігор поміняти місцями ))

11. mademan

mademan Old School Gamer

любая масс онлайн ролевая игра - трата времени в пустую. исключение - заработок реальных денег, но оно того не стоит тоже. просто фанясь перед монитором, ничего не достигнешь, а может и потеряешь...
    имхо.
    кто жил там, тот поймет) ну и кто бросил ессно. .

12. comanche

comanche знайшовся

Будь яка гра це трата часу та грошей попусту :)

13. Chuchupaka

Chuchupaka Member

Народ це кльово що ви поччали одвічну бородьбу проти того чи грати в ВоВ чи нє чи це трата часу чи нє! але я за те що як не хочете то не бавтесь! як хочете то бавтесь, а мозги людям не тойво...

ТА ми бавимось на оффі на англійському сервері Vek'nilash. наша гільдія називається Greenblooodgang є доречі сторінка на FB)

шпіляти на англ троха важче бо тре в трейді і в інших чатах по англійськи говорити, класна практика зато, плюс як ходимо в рейд то на вентрілло теж по англ говоримо!

але власне хочемо набрати українських гравців шо б можна було хоч в гільдії говорити но свому)
    маєте бажання приєднуйтесь
    зайдете на реалм знайдіть Proffesor, Xethe, Mavka, Stepank \вісперіть про запрошення в нас дружня гільдія невелика,завжди раді помогти в лвл апі і назбирати емблемний гір, + 3гіль таби куча ресурсів і всього шо нада і звичайнож гільд табард!

будуть питання пишіть!

14. Vidok

Vidok Active Member

Якби це була Орда то я приєднався би. Орді слава, алєням смерть.
    :)

15. Chuchupaka

Chuchupaka Member

ми пробували за обидві сторони! орда альянс яка різниця головне шо б народ нармальний був а прідурків поменше! ;)

16. Vidok

Vidok Active Member

Різниця в анімації. Рог андед дійсно ріже, а не тикає ножичком як ельф чи хуман. Подивіться як таурєн б'є дворучною сокирою, він вкладає усю силу що має він навіть підстрибує щоб вдарити сильніше, це не дроворуб дворф. Персонажі орди харизматичніші ніж ті що за альянс, виключення гнум. Але зараз багато людей переходить за альянс тому що черги на БГ значно коротші чи взагалі відсутні.
    Я теж пробував але не зміг грати за альянс, тому що з релізу граю за орду, ординець до мозку кісток)))) Не можу нападати на таурєна чи орка.

Ви мабуть зовсім недавно почали грати? Рівні персонажів малі.

Придурків скрізь однаково.

17. Chuchupaka

Chuchupaka Member

нє ми мали на террокарі я принаймі 3 лвл 80 ординці! пріст,ench shammy(main)б ДК(дпс)
    але там не дуже склалось! і орда пвп всі програвала і в рейди не було ским ходити! а тепер почали грати за алліс і дуже приємно вражений іншим ставленням людей! але правда шо придурків багато! а з графіко не погоджуюсь альнські міста і села набагато приємніші зроблені ніж ординські але орків і троллів люблю теж! проте дворфиі гноми смішніші! і гонськіші!
    я граю більше 2 років а з нами я люди які й більше!
    за орду ми стали Champions of frozen wastes! і зробили TOC10весь ICC10 до 4го bossa!
    хтів би влсане дроробити але з своїми!

18. Vidok

Vidok Active Member

Сейчас пуги убивают всех босов кроме короля бича.

У мене була думка зробити Укр гільдію але я не знайшов прийнятного рішення. Я хотів зробити Україномовну гільдію але не хотів забороняти розмовляти російською. Більшість Українців розуміють російську але деякі не розуміють українську. І поступово ця гільдія стала би російськомовною як і всі інші на ру серверах.
    Про міста та села я не казав я казав о пєрсах. Села та міста альянса приємніші тому що нагадують середньовічні замки. Зелені локації альянса приемніші ніж червоний Дуротар та гнилий Тірісфаль. Хоча є зелений Мулгор... Всі ординські міста це вигадка, але Корівник краще місто гри, найбільш логічне та приємне візуально.
    Із персами ситуація інша, всі воні копіюють рухи та характери нас. І так сталося що ординські більш щирі. Така моя думка.

19. Tony

Tony Well-Known Member

WoW це зло. Крапка.

20. Osin

Osin Well-Known Member

Але ж яке примєне зло)
    Ай, ну такі заяви - то вже клініка. Звісно, ВОВ - це рольова гра, але все таки гра. Не варто сприймати все надто серйозно ;) А то ще роздвоєння особистості появиться, а це вже психіатрія )))

Повністю згідна)

а де твій аватар? :)