Мо’ не так назвав гілку, але іншої (пардон "Иншоі" не писав і не писатиму))) назви не придумав... Мені дуже цікаво, чому в Укрнеті на форумах за думку росіян ми приймаємо лише вислови москвичів і, можливо, пітерців? Україна представлена, наприклад на ЛФ майже від "Дону і до Сяну"... Тут хто з інших міст Росії?
Відповідь: географія ех, шкода, що немає на нашому форумі мадемуазель фей..... вона би вам повіла, що думка росіян -- це не тільки мазгва і пітєр... пані ольвія, я думаю, також..... пс. я натякаю на форумлянок з одеського форуму....
Відповідь: географія на одеському багато росіян... чи вас цікавить питання саме росіян, які фізично знаходяться в Україні?..
Відповідь: географія Мене цікавить думка росіян із Росії, мешканців Новгорода, Пскова, Брянська, Смоленська, Новосибірська тощо... Бо тут лише московія(((
Відповідь: географія Вот! І запросіть їх на ЛФ. Коли схочочете, я і свої інвайти віддам, всьо одно без користі валяються Заодно й цікавіше стане (*гигикає і потирає руки*)
Відповідь: географія Читателя_Обкома всі знають ? Вважайте його думки - думками росіянина з Пермської губернії - батьківщини Павлика Морозова. Була тут колись його молода землячка - пряма протилежність. Поліглотка, спортсменка, перетусувалася з усіма неформалами свого міста. Ще й неоязичниця. Школа, зникла зі зв"язку.
Відповідь: географія А як же... Спилась Россия... Какой там интернет, на бутыль горилки бы грошей найти...
Відповідь: географія Справа тут трохи в іншому: Росія дуже велика і в різних регіонах складаються свої регіональні інтернет-співтовариства. Я одного часу зацікавався Іркутськом, ну, так я вам скажу, що там біля Байкалу також є життя (у тому числі і Інтернет-життя), але у них воно своє, інші теми до обговорення. А про те що є якийсь Львів - ну то їм не цікаво, для них Москва і Пітер - то вже край землі (з точки зору їх полярної системи координат).
Відповідь: географія львіва, а де ви побачили слова про "спілась"?.... питання дуже чітке і без підтексту: думка росіян, але не "масвічєй" і не "пітєрцефф".....
Відповідь: географія Там и россофилов много) Зы: Вам маджентис нравится? Додано через 4 хвилини Я заметил что мнение москвичей-питерцев сильно отличается от мнения россиян. Приятель из Ростова на Дону, настойчиво вымогает мою единственную майку с надписью "дякую тобi боже, що я не москаль"
Відповідь: географія він же не дівчина, щоб мені подобатися чи ні..... багацько люду на одеському форумі..... але переважає антиукраїнський дух, як це не сумно.... переважно і в мене така ж інформація.... мої колеги (з росії та інших країн) ставляться до таких понять переважно іронічно....
Відповідь: географія Уж как я с ним ругался... года два наверное) Потом надоело и подружились) Ну... антиукраинских там лишь несколько десятков, озлобленных псов. Их лучше игнорировать. Но своим тявканьем они к сожалению создают общий звуковой фон, который смердью висит на форуме.