Газоблоки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем GalaPerun, 14 лис 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. GalaPerun

GalaPerun Member

Шукаємо квартиру у новобудовах. Стикнулися з тим, що багато для здешевлення замість цешгли кладе газоблок. Народ, хто розуміє, якщо у багатоквартирному будинку монолітно-каркасного типу зовнішні стіні з газоблоків "ковіальської" - це щось нормальне?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Газоблок - теплий та міцний матеріал. Тим більше, якщо будинок має залізобетонний каркас, то стіни з газоблоку цілком будуть нормальні, на них навантаження не йде. Головне дивіться якої товщини зовнішні стіни. Якщо 300 чи менше мм, то має бути додаткове утеплення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. pimenignatieff

pimenignatieff New Member

можливо я не правильно зрозумів ваші слова,але газоблок в будь-якому випадку повинен зовні оброблятися.
    Я представляю компанію Тривіта.Якщо вас цікавить будь-який вид будматеріалів,ви можете перейти за посиланням в профілі.

4. MARTINI

Оброблятися повинен будь-який матеріал. Я казав про утеплення.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що значить оброблятися?

6. MARTINI

Ну там грунтовка, штукатурка і всьо такоє

7. prius

prius Well-Known Member

Крім облицювальної цегли

8. manur

manur Well-Known Member

Ви багато чого не розумієте. Зокрема, у вас з географією повний гаплик.:sad: Ви доставляєте в села і далі йде перелік сіл району. А то нічого, що деякі з вказаних у вас "сіл" насправді, чомусь, є містами і смт?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а, зверху, типу декору

10. Ihorr

Ihorr New Member

Газоблок теплий - так, але ніяк не міцний. Його міцність в 10 раз менша за цеглу. Можна використовувати для стін не вище 15 метрів, орієнтовно 4-ий поверх...

11. FreeDa

FreeDa миється в бані

Ми займалися будівництвом дачі недавно, думали з чого краще будувати. знайшли в інтернеті газоблоки ціни на сайті газоблоків, прочитали характеристики цього матеріалу і вирішили будувати саме з нього - швидше ст роітельство, ніж із цегли, ціна дешевше, потрібно менше внутрішніх робіт, тому що стіна більш рівна, ніж після цегли. Як для дачі - відмінний варіант. Щодо міцності скажу так - я сама можу в стіну цвях забити і повісити картину, в цегляну стіну - не можу. От і судіть про міцність.

а де твій аватар? :)