Тепер в супермаркетах можна побачити на фірмовій рекламній тарілці British American Tobacco обрізану карту України без Криму, тобто я так розумію, що ця славнозвісна компанія вже так скоренько перестроїлась і відкрито підтримує російського агресора і ще хоче, щоб після цього в українці купували її продукцію Dunhill, Kent, Vogue, Lucky Strike, Rothmans, Pall Mall, Capri! Неподобство!!! Ганьба! На що вони розраховують?! Думаю, що продажі в них повинні впасти на Україні і суттєво.
Все правильно, хай ще даунецк, луканск и плефкофф обрiзають з карти - це буде золотий шанс для решти справжньоi Украiни. А продажi не тому впасти повиннi, а тому що курити - бяка.
Курити - бяка, це понятно. А ось чому західна компанія вдалась до такого кроку? Телевізор послухати, то так всі гарно нас підтримуюють, а насправді...
Аххахаах, золотий шанс!.. Решта правдивої України не має лідера, не має достойної віри політичної партії, не має уявленя, що треба робити з країною. Це називаєця золотий шанс.
Як ви вже замучили, наївняк нерозумний... Краще втратити даунбас - але зберегти всю Україну. Збережете в ці часи югавасток - знову втратите Україну на наступне двадцятип"ятиріччя.
Не дуже добра ідея. Треба все зберегти і там на територіях місцеве населення націоналізовувати, украінізовувати. Нові покоління ростуть, і так помалу все покращиться.
Шановна п.Віра! Можливо Ви не знали, але в Україні реклама тютюнових виробів є забороненою, тому тарілку з логотипом ВАТ ви не змогли б побачити ні в одній торговій точці. Скоріш за все це була монетниця, і компанія наголошувала на бренді "Прилуки" саме в аспекті УКРАЇНСЬКОЇ марки. Я також спіткалась з таким випадком і так як і Ви поцікавилась - Чому карта вже без Криму? На що продавець мені відповіла що карта зроблена з картону і коли вона витирала від пилюки зсередини ту монетницю,то випадково відірвала частинку, де був Крим адже він тримався на ній як то кажуть "на соплях ''. Доволі таки символічно чи не так?) Наскільки мені відомо (колись співпрацювала з даною компанією ) то всі міжнародні компанії,які працюють на території України,в переважній більшості є аполітичними, тому мені здається що лити бруд, до кінця розібравшись в ситуації, є як мінімум негарно. К. Олеськів
Смішно, особливо про частинку так по-дитячому... А на рахунок реклами тютюнових виробів, то її хочуть відновити. Пропихають в мін.економіки законопроект про відновлення реклами.
Може фото маєте, про що йде мова? Стосовно відновлення реклами у торгових точках - то вчора на сторінці міністра Шеремети було якраз повідомлення, що він не допустить законопроекту стосовно такої реклами
До речі, цікавий факт до теми цього закону - йоно активно просуває такий собі Олександр Сухомлин, який вже має недобру репутацію. http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=244174550&cat_id=243311332 треба позбуватися оцієї гнилої януковицької мошкари.
Іспанка, я тут якраз в інший темі намагаюсь проаналізувати цей документ. Тепер мені особисто стає зрозумілим, чому законопроект такий суперечливий та неоднозначний.