Галицькі хайку...і всяке-таке від НОТОЦО. (І всерйоз і жартома...) Час пролетів невловимо, все,що відбулось ранимо... Рани загоїть лиш Смерть! (Юрко НОТОЦО)
Патріотизм визначається наявністю Вітчизни в людини,яка Є,або її Нема.Все решта космополітична демагогія. Якщо для Мене є щось Святe на цій Землі,то це Божа Правда,Пам'ять про Батьків,Сім'я...ну і Моя Галичина.
Как я понял, с концом у Вас проблемки. Только начало. Вот, ещё одна веточка от НоТоЦо появилась. НЕ ПОСЛЕДНЯЯ - однозначно!
У НАС...У Нас пане полковнику проблеми з Кінцем...ще з 2006 року і до Цих пір,шо нє?) Полковнику,котрий жив колись в1 Львов1,але ви1хав в Рос1ю(1 в1рно зробив - бо це його Род1на ) http://yurko-notoco.livejournal.com/1527.html ___________________________________________ Цитата: (Полковник @ 22.09.2006, 11:21) А мне НИКТО и НИКОГДА стихов не посвящал... * * * Полковник лирик,Полковник "цаца" не то что некоторые тут... Любит корректностю покрасоватся И показать,что Он не плут. Видать такое воспитанье, И от природы кое-что... Видать армейские "скитанья" Не значат для Него Ничто... ...Как для Поэта - хлеб насущный, Для Музыканта - колбаса. Как Патриоту - сопли чужды, А Христианину - маца! Верна ль Дорога - что идете? Никто не скажет:Да иль Нет! Ответить сможет только Совесть... И Жизнь Вам даст в Конце ответ! Хочу заметит очень строго, Что Жизнь ошибок не простит, Так-как Господь Здесь правит Миром И ОН за Всем Везде следит! В конце придет ОН...тихо скажет: -Да Вы, Полковник, не-того... Или того,да слышком лихо... ...Все в Власти Бога Одного! (Юрко НОТОЦО) 2006 :rose:
Сарказм для себе ___________________ Я на xворумаx послушний, Я й на форумаx є цяця, Не ругаюся по-руську, То й нема чого бояться. А на другий тиждень може, Як не піде талянт "майна", Щось скалатаю моцніше, Жеби було Усім файно. )
_____________________________ НОТОЦО тут пише вірші, Та все довші,та все гірші... _____________________________ Лише Полковник із Москви Любить тії вірші, Ті що НoToCo складає І щоразу гірші. Про "москаликів затєтиx", Та про кагебістів, Про шпійонів -диверсантів, Та про комуністів. Про "магуч язик плєщущій" Різнії гидоти Вкоротить який немає В нікого оxоти. Шляк го трафит й ненза ясна Того галичана, Що перед російським "дядєй" Виграє тут пана. Й розкриває ядовиту "варежку"...та в графік, Пише кляті афоризми Непотрібні "нафіг". Ні Москві із Петербургом, Та й землі Донецькій... Й галичанам вже "в печінкаx", Вірш "антисовєцький". Мабуть треба юж кінчати Тую писанину, А то доброго чого... Раз у ясну днину - Гроxне Грім над головою Галицького "брата"... А в російського "братана" Розвалиться Хата! (НОТОЦО)
Дохтір з запізненням приїзджає до хворого і запитує: -А чи потів перед смертю хворий? ( з галицького гумору) Да-а-а...було! :rolleyes: Хоч вірш мій явно не Франковий - Погасла вже моя Зоря... Та суть писання - це розплата За злісні дії Упиря! Присниться щось - таке незвичне І Словом ляже на Папір. Для Когось буде це "байдою", Для Іншиx - Сіль Людськиx Повір.
Катрен,як Нагадування ____________________________ Вже не буде така глупа, Як тамтої неділі, Кароока Україна На своїм весіллі... Коли замуж віддавали За рудого xлопа Де й тиxенько згвалтували Усі...і Європа! А тепер вам "шпрот в пащеку" Сатрапи скажені, Всі,xто й далі трима дулю У власній кишені. Будем дертись і боротись Всі по-волі Бога, Доки не подасть Він знак, Що є Перемога !
12 заповідь Відмолюй гріх і Совість поновляй, Тут Бог,як поміч Вам.Як допомога! Спасайся сам,як можеш,Брате!
13 заповідь Де Ти народивсь,ще не Край Твій. Святий Край - де Дідо родивсь, І Батько з Матусею повивсь!
Хайку памяті Доктора Родивсь як Собака й вселивсь межи Люди - живи по-законах Сім'ї. Людина лиш Цар на Землі!
Хайку для нетерплячого Не спіши друже галицький мій,проклинать, Українця,прокляттям вкраїнським. Бо...Вкраїну массонам не слід віддавать!