Галицькі фестини у Звенигороді

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем SatYr, 2 чер 2008.

1. SatYr

SatYr Well-Known Member

Перший фестиваль у форматі арт-парку «Галицькі фестини», запланований на 18-20 липня у Звенигороді Пустомитівського району Львівщини.

Планують, що учасниками арт-парку стануть «Гайдамаки», «Таліта Кум», «С.К.А.Й.», «Тартак», «ВВ», «Перкалаба», «Коралі», Тарас Чубай, «Юркеш», Lama, «Кому вниз», «Мандри», Руслана, а також найкращі лицарські клуби, спортивні осередки та фольк-колективи трьох областей.

Звенигород – колишня столиця Звенигородського князівства. Колись це було могутнє, найбільше на західноукраїнських землях місто з фортецею. Найдавнішою археологічною знахідкою є стоянка мисливців кам’яного віку, які жили тут близько 15 тис. років тому. Наприкінці І тисячоліття н.е. Звенигород став укріпленим містом, яке відігравало значну роль у політичному житті Південно-Західної Русі ХІ – першої чверті ХІІІ століть. Уперше про Звенигород згадано в «Повісті минулих літ». Особливого розвитку сягнув у ХІІ ст., коли став столицею удільного Звенигородського князівства. 1241 р. хан Батий узяв і зруйнував місто. Досі археологи знаходять посічені скелети, пробиті черепи княжих воїнів, їхніх коней, рештки зброї, шоломів, щитів тощо. Найцінніша знахідка – кам’яна церква ХІІІ ст. У Звенигороді працює музей, можна оглянути дорогу ХІІ ст., яку відкрили археологи.

• Подобається Подобається x 5
  2. Grek

Grek Well-Known Member

Відповідь: Галицькі фестини у Звенигороді

Джерело http://kava.lviv.ua/news/2094.html вже уточнює учасників фестивалю:

Розважати на майданчиках нас будуть актори театру ім. Леся Курбаса, балет «Тайм-аут», клуби історичної реконструкції «Чорна Галич» та «Галицький Лев»,
    колективи «Черемош», «Родовід», «Джерело», «Гайда», «Берегиня», «Збиранка», «До схід сонця», «Яворина», «Забава», «Люди добрі».

Що ж до концертної програми арт-парку, то у стихії фестивалю нам співатимуть, і з нами гулятимуть патріархи української готики гурт «КОМУ ВНИЗ», фолькові «Мандри» та патріотичний «Тартак». А також Перкалаба, Бурдон, Львівські менестрелі, Rosa Marena (Львів), Оратанія (Львів), Фліт (Івано-Франківськ), Green Silence (Львів), Інкунабула (Львів), Рікошет (Івано-Франківськ), Назар Савко, Софія Федина та Аничка.

Додано через 3 хвилини
    Джерело http://kava.lviv.ua/news/2094.html вже уточнює учасників фестивалю:

Розважати на майданчиках нас будуть актори театру ім. Леся Курбаса, балет «Тайм-аут», клуби історичної реконструкції «Чорна Галич» та «Галицький Лев»,
    колективи «Черемош», «Родовід», «Джерело», «Гайда», «Берегиня», «Збиранка», «До схід сонця», «Яворина», «Забава», «Люди добрі».

Що ж до концертної програми арт-парку, то у стихії фестивалю нам співатимуть, і з нами гулятимуть патріархи української готики гурт «КОМУ ВНИЗ», фолькові «Мандри» та патріотичний «Тартак». А також Перкалаба, Бурдон, Львівські менестрелі, Rosa Marena (Львів), Оратанія (Львів), Фліт (Івано-Франківськ), Green Silence (Львів), Інкунабула (Львів), Рікошет (Івано-Франківськ), Назар Савко, Софія Федина та Аничка.

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дякую!!!!!!!! За інфу!!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Звенигород - моя мала батьківщина :) Велкам

• Подобається Подобається x 4
  5. Grek

Grek Well-Known Member

Фестиваль "Галицькі фестини перенесено на 12-14 вересня 2008р.

6. SatYr

SatYr Well-Known Member

А чо ?

7. MARTINI

Якраз всі місцеві будуть бульбу копати, фестиваль буде тільки для гостей :)

Але хай переносять, головне, що дорогу роблять. Сьогодні їздив, був приємно здивований :)

• Подобається Подобається x 2
  8. ДАД

ДАД людина практична

13-14 вересня фестиваль "Галицькі фестини".

13-14 вересня фестиваль"Галицькі фестини".

Звенигород.

Символом Першого Арт-парку “Галицькі фестини” є священна карпатська ящірка.

Вечорами на головній сцені “Фестин” гостей розважатимуть гурти “Кожному своє”, “Львівські менестрелі”, “Яка існуЄ”, балет “Тайм-аут”, “Оркестр Янки Козир”, “Паладін”, “Оратанія”, “Інкунабула”, “Мандри”, “Green Silence”, “Rosa Marena”, Андріана, Назар Савко, “Бурдон”, Богдан Лялька, МС Франик та актори театру ім. Л. Курбаса.

Окрім концептуальних відмінностей, арт-парк відрізнятиметься від популярних українських фестів ще й тим, що вхід на “територію відродження” буде безкоштовним.

• Подобається Подобається x 3
  9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: 13-14 вересня фестиваль "Галицькі фестини".

ДАД. я так розумію ви є одним з організаторів, тому маю до вас декілька запитань:
    - чому саме 13-14 вересня?
    саме в той час відбуватиметься Форум видавців. Як Ви думаєте поїдуть люди до Вас чи на форум?
    - заявлено дуже багато класних і особисто мені приємних гуртів. з задоволенням поїхала б їх послухати. а де офіційне підтвердження від музик??
    геть не маю бажання приїхати до Звенигорода і побачити, що нікого з улюблених музик нема

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Лулу буде, нє?

11. Forest

Forest Moderator

Треба їх тепер кожного тижня на нову вулицю у Львові переносити.

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Чув кумедну плітку .... розмови двох чиновників ...
    Еее, один з учасників, голова Звенигорода ...еее ... якби то сказати ... вона навіть не знала , що у неї в містечку буде проходити "Галицькі Фестини" )

13. ДАД

ДАД людина практична

абсолютно не організатор.
    я мистецький керівник ансамблю "Львівські Менестрелі". :)
    фестиваль мав бути влітку, в липні, але його перенесли чомусь на цей час.
    про підтвердження заявлених виконавців і груп не вкурсі.
    перший раз чую, що ще десь треба про себе давати якесь підтвердження. :)
    Є афіша, є виконавці, є організатори.
    все є.
    крім погоди.
    Ну але то вже інша тема :)
    Між іншим була дуже добра озвучувальна апаратура! Молодці! (щось не можу знайти в смайликах знак оклику, ех ,шкода) :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я здається вас знаю:)

15. ДАД

ДАД людина практична

цілком можливо :redface::)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був у Звенигороді, Мартіні не було.

17. MARTINI

Я був, але лише у перший день (у суботу) годинки дві. Погода жахлива. У неділю, нажаль, не мав змоги приїхати.

Як вам Звенигород?

Навпроти школи композицію із кам"яних брил бачили? То мій троюрідний брат робив в суботу :)

А церкву нову бачили? То я будував, своїми руками щоліта під час канікул.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені Звенигород подобався завжди, а мій колега там й місце купив і хату добудовує.
    Я був годинку в суботу і годинку внеділю, ввечері.
    Композиції нажаль не бачив - темно було....
    Я був якраз на виступі співака Юрія Савко....

а де твій аватар? :)