Галичани і східняки-2

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Схід України надалі є аполітичним, індиферентним, байдужим до всього, крім нагальних потреб виживання для одних і одержання все більших мільярдних прибутків для інших. Повний текст

2. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Відповідь: Галичани і східняки-2

Дійсно, провокація якась. Нехай автор приїде на Схід та подивиться, які там люди живуть, а не пише несинітниці. Так, переважна частина народу по всій Україні опікується тільки проблемою, як заробити гроші на шмат хлібу. Але це вже вина держави, яка не в змозі належно забезпечити життя громадян. Як представник Сходу вважаю цю статтю виявом неповаги та шовінизму. Допоки ще окремі іднивідуми будуть шукати якихось примарних ворогів всередині країни. Невже нічим більш корисним зайнятись не можна? Ви б краще статті писали про дітей, які потребують допомоги. Спільне горе краще об'єднує людей, аніж оркема дурість.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ізольда

Я ничего конкретного не ожидала от данного автора, когда начинала читать статью. И с остальными его работами я не знакома.
    Единственное, что я ожидаю (нет, даже требую) от всех и всегда: это оставаться человеком при любых обстоятельствах.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Цитати: " Але чому ж ви так легко проспали (а точнішим буде слово, де літеру “п” замінимо на літеру “р”)... навіть зараз, 2007-го, приблизно половина населення України шкодує за СРСР), ... ваші провідні державні діячі Джордж Вашингтон і Франклін Рузвельт були останніми монстрами і дебілами (як казали совкам про їхніх Лєніна і Сталіна), ... А про інші ментальні розбіжності Сходу і Заходу України поговоримо наступної середи".
    Журналіст...:crazy: В очі б йому цікаво подивитися...

5. Ізольда

А я б ліпше подивилась у очі головного редактора, який подібне дозволяє друкувати

6. dArt

dArt Well-Known Member

На форумивке узнал что к некоторым забаненым и незарегистрированным пользователям можно относится, как к пустому месту. С удовольствием буде это делать в дальнейшем.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ізольда

Присоединяюсь

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Читатель, я люблю. :) Пригостите? ;)

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це від кого ти таке дізнався?!.. [​IMG]
    хіба про це мова була?...
    чи просто це вже було після того, як я пішов?...

баня — своєріне "відлучення", а не прокляття...

10. Степаныч

Співуча, ніжна, солов"їна українська мова! Що ж с тобою роблять подібні "стефки"?:ireful1: Мабуть увесь монітор вкупі з клавою слинами забризкав.:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А до клонів ставляться ще крутіше - банять.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Як на мене, Ілько доволі влучно підмітив ти самі ментальні розбіжності. Може дещо згустив фарби. А може й ні, судячи з результатів виборів у ВР, річної давнини. Я вже не кажу по штучні цьогорічні синьо-білі майдани. І не дивує бурхлива реакція російськомовних форумлян, бо ж їм соромно за несвідомих східняків.

13. Ізольда

Як не дивно. Нічого. Абсолютно

Ось мені цікаво, куди дивляться модератори форуму: у дописах індивіду під ніком "Вуйко Стефко" пролунали прямі та особисті образи форумлянам на ім'я dArt та Степанич. Але йому за те нічого зроблено не було. Навтіь дописи до кошику не переміщені. Чи всі ці покарання розповсюджуються тільки на зареєстрованих? Ми тут людяними намагаємось бути, терплячими, зрозуміти іншу точку зору, прийняти її (не плутати з розділити). І що у відповідь - лайка, за яку навіть дописи не виділяють. Тут у багатьох гілках всі пишуть тезу : Закон - єдиний для всіх. На форумі потрібно зробити теж саме. Східняк людина чи западенець - але якщо порушує правила, то карати всіх без огляду на територіальну приналежність.

Від Данила я іншої реакції не чекала. То вже є позиція, зацементована, певно, роками. Але, я -представник Сходу, жодного образливого слова у бік мешканців Заходу не сказала (якщо в когось є багато зайвого часу, нехай перевірять всі мої дописи). Чому ж ви дозволяєте такі коментарі у бік Східняків? Ми що - не люди?
    А стосовно штучних майданів - вибори давно перетворились на бізнес. У 2004 мені пропонували поїхати на майдан на тиждень за 2500 гривнів. Але в мене були справи більш важливі - як раз сесія, дипломування. А знайомі з'їздили, вволю поласували "наколотими" апельсинами, заробили гроші і пійшли проголосували за Януковича. І не треба мені казати, що на тому Майдані стояли геть усі за ідею. Так, ідейних теж було багато - знаю й тих, хто їздив за свої кошти. Ніколи не забуду, як після підписання Президентом Універсалу з Регіонами, одна знайома дівчина сиділа і плакала, кажучи про Ющенка "Він нас зрадив".
    Біля кожного табору було і є чимало справжніх "віруючих", але багао є і заробітчан. І в чому тому народові дорікати, якщо грошей не вистачає?
    Не через тупість пійшли східняки до майданів, а через низький рівень життя, невже не зрозуміло?
    Може, дійсно, нехай вже Юлька прийде. За неї однаково йде як Схід, так і Захід. Нехай краще будемо жити у ще одній кризі, але об'єднані, і хоч не будемо з різних боків Дніпра лаятись між собою? :sad:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Я не понимаю почему каждую пятницу надо ТАК наедаться????:cowboy:

15. Ізольда

Ибо у некоторых не пятница, а тяпница:crazy:

Додано через 8 хвилин
    У вашому поводженні я всього того, про що ви говорите, не побачила.

Не знала, що великий актор був серед відвідувачів Львівського форуму (починаю вірити в те, що інет винайшли саме українці :)). Впевнена, що як людина вкрай інтелігентна, він би не дозволив собі так поводитись зі своїми ідеологічними опонентами. Вуйко, краще б ви рівнялись на тих, кого ставите мені у приклад - більше б користі було.

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Рыдал.
    Рыдал от счастья и от горя.
    Рыдал от счастья, что такие люди в Украине есть.
    И рыдал от горя, что их так мало в Украине.

Дружэ Илько.
    Мрию зуститыся з Вами, та пэрэхылыты чарчыну оковытойи за Вкрайину, якойи вже нема, яку Вы вже поховалы, та, одночасно, за Вкрайину, яка е, якойи Вы не бачыте!
    Будьмо!

Додано через 13 хвилин
    Ваша правда. 5% відчувають сяку-таку любов до своєї країни.
    А решта відчуває справжню любов до своєї країни.
    Важко втямити?
    Тож най Бог буде Вам суддею.

Привіт куму.
    Ми з ним майже домовились. :)

Додано через 18 хвилин
    ghоst, ещё немного желчи, и я в Вас влюблюсь, ей Бо...
    :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Степаныч

Та ми на убогих не ображаємося! Так, Дарте?;)

Додано через 4 хвилини
    Вуйко... Ну що сказати? До розуму не достукатися, зрозуміло... Та все ж: ЗВІДКИ ВИ ВЗЯЛИ ТАКІ ГЛУПІ ДУМКИ???

"Безрідних" пробачаю зважаючи на Ваш розумовий розвиток.

Додано через 5 хвилин
    :D :D :D

Додано через 7 хвилин
    Маразм крепчает!

18. Полковник

Полковник миється в бані

Да, скорее всего так и есть!:y:

19. Степаныч

Угу... На більше ж не здатні... Паскудите мову, паскудите людей... При цьому вимагаєте поваги дло себе. А за що поважати?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Дивизии разные бывают. В среднем берите 12 000 человек - не сильно ошибётесь.

190 дивизий (153 - Германия + 37 - союзники) около 5,5 млн. чел:cowboy:

а де твій аватар? :)