http://rutube.ru/tracks/3508190.html?v=1bc93d2cae33e40ef17ce75548b3432c там тепер не всі вівці, там тепер є й брати Баранці.
Особисто я там побачив одного барана-Батішту! вийшов і всю гру зіпсував, а міг тоді і забити третього.
Тим не менше, результативна нічия - не найгірший результат в стамбульському пеклі! "Карпати" сподобалися! Думаю у Львові - переможемо, головне врахувати всі помилки вчорашнього 2-го тайму. Зрештою і 0:0 можна грати!
не з тією командою граємо, щоб так легко говорити. ще плюс те, що з лазарету Галатасарая можуть вийти ключові гравці.
частково з Вами погоджуюсь - Карпати в першому таймі завжди грають досить пристойно, а в другому сідають п.....в калюжу(при чому це стосується більшості українських команд), чим завжди можуть вміло скористатись досвідчені клуби- їх сила якраз і полягає в тому, що найбільше вони розкриваються саме в 2-му таймі... Тому такий результат для Карпат більш ніж вдалий, подивимось що буде у Львові... вже не можу дочекатись щоб відірватись на стадіоні(хоча в чудо мало віриться...)
Шо не кажіть,а Карпати зіграли не так вже й погано.Я чекав гіршого,так могли виграти,пропустили 2 м"ячі,зіграли в нічию,і це добре.А баранами не варто обзивати,всі ми барани в якійсь мірі,хлопці старались.
Та ніхто й не обзиває. Просто баранці, бо там грають брати-близнюки (Григорій і Борис Баранці які в стамбулі, зрештою не вийшли... Нічо, може у Львові появляться. Доречі, хто в курсі, як ситуація з квитками на львівський матч. Ціни? Доступність?
Здається мені, що пройдуть "Карпати" турків. Маю таке передчуття. Рахунок буде 3:1 на користь наших. Львівська команда зараз дуже потужно виглядає. Тільки-от чи вийдуть з групи то вже інше питання. Думаю, скорше всього - ні. ------------ Отже, мій прогноз, "Сарай" переможуть (чи просо, пройдуть), а групу - завалять!
Ціни ,зрозуміло, трохи вищі ніж на звичайні домашні матчі (майже в два рази), а по наявності не скажу. Сам брав два тижні назад то багато секторів мали лише задні ряди
Не знаю, за якими цінами лишились квитки, але вони ще є в касах - так офіц. сайт пише. Собі теж ще давніше взяла - по 80 грн.