Галатасарай-Карпати

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Мих, 19 сер 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... шо не говоріть, а Карпати виграють 2-0....

мда.... а хтось казав "вівці"....

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Они и есть... уже 2-2. Перестал смотреть на... овец.;)

Останнє редагування: 19 сер 2010
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. good

good Well-Known Member

Особисто я там побачив одного барана-Батішту! вийшов і всю гру зіпсував, а міг тоді і забити третього.

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Тим не менше, результативна нічия - не найгірший результат в стамбульському пеклі! "Карпати" сподобалися! Думаю у Львові - переможемо, головне врахувати всі помилки вчорашнього 2-го тайму. Зрештою і 0:0 можна грати! ;)

• Подобається Подобається x 3
  6. good

good Well-Known Member

не з тією командою граємо, щоб так легко говорити. ще плюс те, що з лазарету Галатасарая можуть вийти ключові гравці.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Они оборотни, :))) в первом тайме волки, а потом овцы.

8. good

good Well-Known Member

БАРАНИ, БАРАНИ!

9. olerusya

olerusya Active Member

частково з Вами погоджуюсь:yes: - Карпати в першому таймі завжди грають досить пристойно, а в другому сідають п.....в калюжу(при чому це стосується більшості українських команд), чим завжди можуть вміло скористатись досвідчені клуби- їх сила якраз і полягає в тому, що найбільше вони розкриваються саме в 2-му таймі...
    Тому такий результат для Карпат більш ніж вдалий, подивимось що буде у Львові... вже не можу дочекатись щоб відірватись на стадіоні:yahoo:(хоча в чудо мало віриться...)

10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Шо не кажіть,а Карпати зіграли не так вже й погано.Я чекав гіршого,так могли виграти,пропустили 2 м"ячі,зіграли в нічию,і це добре.А баранами не варто обзивати,всі ми барани в якійсь мірі,хлопці старались.

• Подобається Подобається x 5
  11. Speedo78

Та ніхто й не обзиває. Просто баранці, бо там грають брати-близнюки (Григорій і Борис Баранці :))) які в стамбулі, зрештою не вийшли... Нічо, може у Львові появляться.
    Доречі, хто в курсі, як ситуація з квитками на львівський матч. Ціни? Доступність?

12. good

good Well-Known Member

Батько сьогодні мені білета купить. коли ввечері принесе запитаюсь про ціну.

13. Speedo78

Здається мені, що пройдуть "Карпати" турків. Маю таке передчуття. Рахунок буде 3:1 на користь наших. Львівська команда зараз дуже потужно виглядає.
    Тільки-от чи вийдуть з групи то вже інше питання. Думаю, скорше всього - ні.
    ------------
    Отже, мій прогноз, "Сарай" переможуть (чи просо, пройдуть), а групу - завалять!

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ціни ,зрозуміло, трохи вищі ніж на звичайні домашні матчі (майже в два рази), а по наявності не скажу. Сам брав два тижні назад то багато секторів мали лише задні ряди

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не знаю, за якими цінами лишились квитки, але вони ще є в касах - так офіц. сайт пише. Собі теж ще давніше взяла - по 80 грн.

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Треба міняти назву гілки Карпати - Галатасарай,нє?:)))

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Де ті квитки взагалі купуються, блін?! Нині все місто оббігав, ніде не бачив...

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а то у ЛЬвові буде а не в Обухові :). В Обухові навряд чи знайдете квитки бродячи по місту ;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви у Львові?

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

В касах стадіону Україна :)

а де твій аватар? :)