Гади повзуть! Музична подія року?

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем MARTINI, 29 бер 2011.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

3 червня у київському палаці Спорту легендарні "Брати Гадюкіни" разом з найкращими українськими рок-музикантами зіграють концерт пам'яті Сергія Кузьмінського "Я вернувся домів".

Окрім "гадів" у концерті візьмуть участь "Океан Ельзи", "Воплі Відоплясова", "Ляпіс Трубєцкой", ТНМК , "Бумбокс", "Мандри", "ТІК", "ДахаБраха" та ще десять рок-гуртів.

"Коли Сергій пішов з життя одразу стало зрозуміло, наскільки його особистість як поета та статусної фігури мала великий вплив на людей. Спілкуючись з нашими друзями та шанувальниками, нам стало ясно, що ті пісні, які співали "Гадюкіни" та любили мільйони людей, не мають права тихо вмирати в музичних колекціях чи архівах, і що їм слід дати нове життя. Саме тому ми вирішили зібрати наших друзів-музикантів в одному концерті, та разом з фанами Сергія згадати його пісні", - розповідає музикант групи "Брати Гадюкіни" Павло Крахмальов.

В роботі над кавер-версіями пісень "Братів Гадюкіних" на сьогодні взяли участь 16 рок-гуртів. Авторські трактовки "гадюкінських" хітів представлять: "Океан Ельзи", "Бумбокс", "Воплі Відоплясова", "Перкалаба", ТНМК, "Ляпіс Трубєцкой", "ТІК", "Кому Вниз", "ДахаБраха", "Мандри", "The Вйо", "Mad Heads XL", "ФлайzZzа", "Гуцул Каліпсо", "Гайдамаки" та "Димна Суміш".

"Слід відзначити, що наш проект "Я вернувся домів" має дві складові: компакт-диск каверів і власне трибьют-концерт. Кожний глядач в додаток до свого квитка отримає в палаці Спорту компакт-диск з рімейками наших пісень від популярних груп. І вже інша річ концерт, який не відрізнятиметься від диску за змістом, але буде іншим по звучанню. По суті це буде концерт групи "Брати Гадюкіни", в якому під акомпанемент оригінального складу "Гадів" співатимуть фронтмени шістнадцяти популярних груп", - ділиться Павло Крахмальов.

Джерело http://tsn.ua/

• Подобається Подобається x 7
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Гади повернулись

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це, здається, перший тріб'ют в Україні, чи я помиляюсь?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво скільки бІлЄт буде коштувати ?

5. MARTINI

Я щось собі не можу уявити жодної їх пісні у виконанні Вакарчука :) Але цікаво... Я думаю що то буде "Роксоляна"

6. Un.Known

Це буде та, де найменше літери "Р". ))))

• Подобається Подобається x 3
  7. MARTINI

чувакє, всьо чотко?

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба йому шось брутальніше підібрати....

"Я бачу мила писок твій червоний" :haha::haha::haha::haha:

9. Eulen

Eulen New Member

Я знаю, що ГАЙДАМАКИ будуть співати "Гей, Іване"

10. MARTINI

А то з якого альбому? У мене ніби все є, але такої пісні не чув ніколи. Чи це щось із невиданого?

11. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

це саундтрек з фільму "Вперед за скарбами гетьмана"
    є на hurtom.com

• Подобається Подобається x 2
  12. MARTINI

На гуртом є дискографія така ж як у мене - офіційні альбоми і збірки, без саундтреків

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

знайшла тут

• Подобається Подобається x 1
  14. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

зле шукали
    ось http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?p=243715

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

а тут сам фільм
    http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=9969

15. MARTINI

Я знайшов її на вконтактє, вона триває більше шести хвилин, а у вас 2:30. Але взагалі хотілося б знайти в кращій якості (320kbps)

PS: це завжди чудові відчуття, коли відкриваєш для себе щось нове у творчості легендарних виконавців

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

--------Ні.

17. Un.Known

А що для Вас подія?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вудсток може. В Україні немає для народу ні хліба ні видовищ. Вторинні музиканти, вторинні розваги.

19. Un.Known

А, то Вудсток кожного року тепер в Дземброні... ))

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дземброня в Україні. Далі читайте по тексту.

а де твій аватар? :)