Недавно я вкупив 4 ящики яблук у Львові, на Шуварі /продовольчий ринок-гуртівня/. Вибачаюсь за слово, давно такої ----і не їв. Яблука-груша з вигляду просто супер: великі, червоні, на дотик тверді, а на смак як трава з легким солодким присмаком. Найголовніше те, що через два тижні, постоявши на теплі, почали псуватись маючи при цьому однакові характерні ознаки: округла та глибокопрогнивша, чи омертвівша ділянка із зацвилою цяточкою посередині, наче від укола. Я знаю, як яблуко гниє, а тут не те, що гниє, а просто некротизується ділянка з неприємним цвілим запахом. Все, що залишилось, викинув на гній. Більше в житті не буду їсти тих яблук, де не немає хробаків. Цікаво чим та ------ наколола яблука, щоб вони мали товарний вигляд? Старшій людині ще пів біди, але ж цей непотріб їдять наші діти, а ми надіємось, що фрукти збагатять їхній організм вітамінами... Шо за народ пішов....? На первый раз, просто предупреждаю !!!
Во первых - выбирайте слова и выражения, а во вторых - пробовать нужно прежде чем покупать. Тогда и повода для жалоб не будет. )
Так я ж не міг всі перепробувати. Відрізали мені кусочок найсолодшого фрукта та й я повівся на це. Прошу вважати це за психологічну розгрузку. Здається, що майже кожен день і майже всюди одна підлість та підступність і все заради грошей.
ну та є таке... генетично-модифіковані, привезені, мабуть, з польщі... оце розхвалене економічне диво...
е ,куме і я був на Шуварі сьогодні, взєвім 5 кіля тих яблук,але видно не дам їм достояти до зіпсуття,половину вжем зпер.про результат доповім завтрі,але япка файні.А земляку хтів би сказати ,що в теплі їх не можна тримати,бо поляк тримає їх з літа в промислових льодувках,аж поки не підніметься ціна,хробаків напевне в принципі не може бути,або то мають бути генно-модифіковані
не той хробак ,шо ми його їмо,а той шо нас...доповідаю -япка доїв,всьо чьотко,навіть "бистрої насті" не було
Все приходить несподівано і в більшості випадків звідти, звідки не чекаємо. Все таки не рекомендую експериментувати зі своїм здоров"ям.