Розказуємо хто якими інтернетресурсами користується для зберігання\розповсюдження фотографій по мережі. Не забуваємо згадати перевеги й недоліки.
Я майже завжди Радикалом - через можливість зберігати формат .png, та й він в мене найшвидше вантажить малюнки, чомусь всі інші тормозять
Так, дозволяє, і створювати і пароль ставити. Якщо скачати спеціальну програмку для нього (Радікал фото-клієнт), то можна поставити на завантаження одразу багато фотографій і він по черзі їх завантажить. І ще мені подобається, що максимальний розмір зображення - 10 Мб, бо на багатьох інших ресурсах - 3-5 Мб
Я теж радикалом користуюсь, бо є можливість зразу зменшувати фотки для форуму, та і взагалі там все просто і без зайвої мороки. Колись збирала фотки в альбомах на опері, але потім почала фотографією займатись серйозніше і завела альбоми на тематичних сайтах, де їх можна пообговорювати і на інших подивитись
Маю фотоальбом на io.ua який паралельно й використовую для публікації фотографій на форумах. Ще користуюся флікером, але його не розглядаю як фотохостинг. Скоріше як тематичний фоторесурс для спілкування.
Маю альбом на io.ua Але, чомусь, фото розшарені з цього ресурсу відображаются не всіма форумами. Тому паралельно на mail.ru