Фотохостинг

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем fuxx, 28 кві 2009.

1. fuxx

fuxx Member

Розказуємо хто якими інтернетресурсами користується для зберігання\розповсюдження фотографій по мережі.
    Не забуваємо згадати перевеги й недоліки. :)

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я майже завжди Радикалом - через можливість зберігати формат .png, та й він в мене найшвидше вантажить малюнки, чомусь всі інші тормозять

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 2
  4. fuxx

fuxx Member

Зразу виникає запитання він тільки для розшарення фотографій, чи дозволяє створювати фотоальбоми?

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, дозволяє, і створювати і пароль ставити. Якщо скачати спеціальну програмку для нього (Радікал фото-клієнт), то можна поставити на завантаження одразу багато фотографій і він по черзі їх завантажить.
    І ще мені подобається, що максимальний розмір зображення - 10 Мб, бо на багатьох інших ресурсах - 3-5 Мб

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж радикалом користуюсь, бо є можливість зразу зменшувати фотки для форуму, та і взагалі там все просто і без зайвої мороки. Колись збирала фотки в альбомах на опері, але потім почала фотографією займатись серйозніше і завела альбоми на тематичних сайтах, де їх можна пообговорювати і на інших подивитись :)

7. Теж користуюсь радикалом. Недоліків не помітила.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Перепробувала декілька. але Радикал назручніший.

9. fuxx

fuxx Member

Маю фотоальбом на io.ua який паралельно й використовую для публікації фотографій на форумах.
    Ще користуюся флікером, але його не розглядаю як фотохостинг. Скоріше як тематичний фоторесурс для спілкування.

10. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Маю альбом на io.ua Але, чомусь, фото розшарені з цього ресурсу відображаются не всіма форумами. Тому паралельно на mail.ru

11. fuxx

fuxx Member

Цікаво було б почути чи хтось користується веб-альбомом Пікаса, як він в дії?

а де твій аватар? :)