Фотокурси

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем FirstStep, 6 вер 2010.

1. FirstStep

FirstStep New Member

Хто знає щось про фотокурси у Фотовернісажі? Подільться досвідом. Скільки коштують, скільки часу тривають, чого можна навчитися?

2. nastinka

nastinka відсутня

ну у мене тм знйома вчилась.
    я чула шо там є старший дядько він заслужений фотограф і дуже класно фотографує.
    але на мою думку це все тке. головне мати душу, якшо у вас зарз виходять хороші фото, то там ви просто наберетесь цікавих навиків і всякого такого. якшо зараз у вас ті фото ніякі, то потім вони кращими не будуть :_) це не в образу :)
    є ще так штука як фотокурси "1" чи якось вони там називаються на кривій липі знаходяться. там деж досить цікаво. там знайомий проходить курси. і в нього таки добре виходить. та й виходило добре.
    там вчать студійну зйомку.
    от. у фотоклубі навчання десь 2 місяці. точно не скажу. і там то 1000 грн. може й більше тепер. але є можливість потім виставитись у Пилип,юка.
    від якого я до речі також не у великому захваті. тільки природу добре він фотографує. ІМХО.

3. FirstStep

FirstStep New Member

Я фотографую лише, так би мовити, для "сімейного альбому". Але дуже хочу серйозно займатися фотографією. Тому цікавлюся, де можна отримати хороший старт. Розумію, що потрібно мати душу:), але думаю, що і знання не завадять.

4. nastinka

nastinka відсутня

фотоклуб надто дорогий на мою думку.
    спочатку душа - потім знання :)

а де твій аватар? :)