Привіт всім. Я фотограф початківець... Недавно з колегою відкрили власну студію шукаєм моделей для втілення як власних так і ваших творчих задумок... Шукаємо не професіоналі оскільки професійні моделі занадто скуті навчання і не здатні на справжній креатив....
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Я б хотіла бути фото-моделлю, але в мене не модельна зовнішність.. Можу хіба декорації потримати :D
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Так це зараз модно ..натур-продукт. =) Головне щоб форми попишніше і покругліше були
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Для хорошого фотографа при студійному світлі поняття не модельна зовнішність не існує.... глянь хочаб сюди.... http://www.g-models.com/fotoview.php?id=1640&id_kat=47&page=0&j=11 Якщо є сумніви пропоную спробувати....
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Візьміть гардеробником для моделей ! Можу заряджати плівку та працювати електриком.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А то вже фотошоп, а не фото.. Ну менше з тим.. А що розуміється під словом "спробувати"?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Нірванко, тим телепням, котрі скажуть, що у Вас не модельна зовнішність, відповідайте так: "Я - "модель моделі" в масштабі 0,9:1. Чи 0,8:1. І нехай тільки спробують заперечити !
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Так. повний комплект обслуги вже є. Електрик, два секюріті, кухар, шофер, лікар. Ще потрібер ліфтер (ліфчики знімати-надягати). А де ж моделі ? Злякалися ?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Звісно! Моя охорона мене нізащо на таке міроприємство не пустить :D
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Розшифруйте: це сама деталь одягу, чи той, хто її носить за гсоподинею, чи ... щось іще ? Мій знайомий написав у резюме, що він був "Lif Saver" - маючи на увазі роботу рятівником на водно-спортивній станції.