Відповідь: Фотоапарат Миху! Canon - всі хороші. Але вибір залежить від потреб користувача. на мій погляд, "для сім'ї" вистачить і дешевшого, по самі вуха...
Відповідь: Фотоапарат Раз вже мова зайшла за фотіки - є питання. Потрібно недорогий цифровик з мінімальним набором функцій, але... Зараз є Olympus C160 - старенький, дешевенький, проте незважаючи на свою дешевизну фотки суперові. Але має мінус - страшно не любить динаміки - будь-який рух і вже розмито (особливо в приміщенні). Враховуючи що росте мале янголя - сфотографувати його нереально (ну не хоче сидіти спокійно). Хочу купити щось подібне (і недороге), але щоб динаміку файно сприймав.
Відповідь: Фотоапарат В мене Canon PowerShot A540, якщо фоткати зі спалахом вдома, то фотки дуже чіткі, а якщо без сплалаху і якщо світла вдома небагато, то виходить розмазано, якщо фоткати когось в русі.
Відповідь: Фотоапарат Казав консультант по фотіках, що Олімпус у порівнянні з Кеноном має гіршу гаму кольору, тобто кольори фоток не такі гарні, як з Кеноном.
Відповідь: Фотоапарат нема багато грошей, щоб купляти дешеві речі. Хочеться, щоб трохи раділо серце довше....
Відповідь: Фотоапарат Миху. Я в ТАКих випадках раджу віддати гроші у дитячий будинок, або на церкву: гріх українцеві зараз інкрустувати перлинами вантуз. У побуті Ви ніколи не використаєте всіх проплачених "наворотів". :cowboy: Додано через 4 хвилини Через рік-два - перестане радіти, полюбе... (техніка старіє/вмирає) Наспівуючи: Сто лят, сто лят, НЄХ жиє-жиє нам
Відповідь: Фотоапарат думаю достатньо буде купити псевдодзеркалку з можливістю ставити витримку і буде всьо гут..
Відповідь: Фотоапарат воно то так..але якщо хочеться засняти динаміку,то тонюсінькі мильнички нічо тут не поможуть,скільки в кишеню їх не пхай..щоб засняти динаміку - треба коротку витримку.
Знаєте якийсь дешевий такий псевдо? до 200 долярів, але враховуючи що буду купляти десь за кілька місяців, то ціна їх впаде, відповідно можна орієнтуватись на ті що зараз 250.
Відповідь: Фотоапарат Я якраз теж хотіла запропонувати фотокамеру з серії Canon PowerShot A570 - А700.