Очима киян, закарпатців, дніпропетровцівю, запоріжжян , львівян , одеситів, кримчан, харківян http://life.comments.ua/meaning/2010/11/29/210611/ukraina-glazami-ukraintsev.html
Ну, що сказать... "Те, що ми говоримо про інших людей..." ))))) Донбас переляканий тим, що його поставлять на коліна (хворе місце)? Кияни географію України знають з точки зору походження харчових продуктів...
Та не думаю, що тільки кияни. Львів'яни, а що більшість із вас знає про Херсонщину, крім кавунів? А взагалі сумно, що українці мало знають про свою країну.
Я всього лиш прокоментувала малюнок. А взагалі, мені чомусь не кавуни приходять в голову. Не можу не погодитись.
Україна моїми очима. На Поліссі багато хто живе перепродажем білоруських товарів, ще там є Шацькі озера і соснові ліси, наче красиво - але нічого робити там. Рівне і Житомир - забиті селюки, Житомир ще плюс до того підкацапники. Вінниця_Кіровоград - 100% те що називається хохли, дикий суржик і каша в голові. Закарпаття і Чернівці - заправляють відповідно угорці і румуни, які теж підкацапники. Львівська область - багато старовинних запущених замків, дешеві лижні курорти з дешевим сервісом. Івано-Франківська область - улюблені гори і гуцули. Тернопіль - місто совкового вигляду, але бандерівського духу. Хмельницький - ні риба-ні мясо. Черкаси - шевченковий край, Дніпро. Київ - усе намішано з усіх регіонів, багато жлобів. Суми і Чернігів - рідкісний зажопинськ, кам'яний вік, сама дика українська мова, березовий сік. Полтава - знову підкацапники. Харків - технологічна столиця України, більшість новин про наукові розробки іде звідси. Дніпропетровськ - глухо як у танку, крім Кучми ніхто їх ніде не бачить. Донецьк - наче гроші є, а розуму нуль, усі поголовно шахтарі. Луганськ - ще в 2 рази гірше ніж Донецьк, ментально 150% росіяни, максимальна "нищета", контрабанда. Запоріжжя - ще один Донецьк, погана екологія, підірваний народ. Херсон і Миколаїв - наркомани і брудне море, дешевий відпочинок. Одеса - собі на умі, українофобський гадюшник. Крим - татари, відсутність води, сухий чагарник, бродячі пси, дачі упакованих росіян, забиті пляжі, все під охороною, всі вмазані і кричать. Севастополь - кораблі і пару бараків 50-их років.
На рахунок дешевого сервісу - згідний, а от все решта - дуже недешеве. Знайомий вже певно 5-й рік їздить до Польскі (Бещади, Усчікі Гурни і т.п.) і каже, ціни ті ж що і в Славську, а сервіс - на порядок вищий!