Форумний карантин

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 9 лис 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сявичу, де їдете?

Щось я прихворіла.З носа на клаву капає, горло, голова...затудилася, короче.
    Моє чудо вчора попередив, що "йде пити водку"..це у них з друзями так називається щось типу форумівки:):drinks:Збирались у Сашка на Артема....далеченько ..
    Думала хоч висплюсь, ніхто не буде телефонувати.Ага, аякже.:biggrin:В 3.20 розбудив дзвоник мобільного.:suicide:"Киця, і вже дома, все нормально, не п"яний.....Може поговоримо?"Щаззз!Ну поговорили трохи, він ліг спати, а я ще години дві не могла заснути...сон пропав:)
    Заварила собі каву-аромат на всю квартиру.
    Сьогодні знову їхати в той @еровоград, знову холоднеча в квартирі...Скоріше б канікули ...і до Львова:radist:

Останнє редагування: 9 лис 2008
    • Подобається Подобається x 11
  2. lulu

lulu Well-Known Member

а нам ше як весною вимкнули то досі ще не включали:)
    а задється ніби то вчора було...ггг
    о пальці до клави примерзають-норма:cool:

хо-хо а в мене така участкова лікарка яка не дає лікарняного:pardon:
    навіть якщо ти не можеш говорити ледве стоїш-сидиш-лежиш!
    якщо ти зелено-синього кольору і не можеш рухатися вона спитає А ХТО ХВОРИЙ?
    коли в мене була ангіна-хотіла мені гастрит лікувати а коли нарив від зубчика-то казала що то лакунарна ангіна і вже мало не капельниці ставила:pardon:
    на гроші теж не реаґує-фригідна якась!
    або цнотлива-не дає (лікарняного) і все!
    але то насправді не смішно бо я останній грип проходила на ногах-досі аукається а мене на роботі без лікарняного ніхто нікуди не відпускає!
    от і маєш-її в тій сімейній амбулаторії напевно з жалості тримають-а я страждаю!:sad:

нанюхалась в маркеті гелів і пінок тепер під носом ароматична благодать:crazy:

• Подобається Подобається x 13
  3. Alias

невже змінити не можна ту лікарку на іншу?:)
    у нас всі беруть
    лікарняний коштує 20 гр.день

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Інша також бере.

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а це не Крамаренчиха, часом?
    За мої паміті в першій поліклініці сиділа така лікарка, на прізвище Крамаренко. Вона ніколи нікому лікарняного не виписувала ще в ті радянські часи. До неї можна були прийти з температурою під сорок, то вона на тебе подивиться і скаже - а ти пачєму прішла. Сімулянтка!о_О:biggrin:

• Подобається Подобається x 6
  6. lulu

lulu Well-Known Member

нє
    в мене СІМЕЙНА АМБУЛАТОРІЯ
    а то гірше гіршого
    це тіпа ривком з совдепу в європу
    в одній черзі і я і дідусь і малявка 2-місячна
    і всі однаково хочуть швидше бо хорі
    але на мене взагалі ніхто не зважає ясна річ-пофіг які там сиптоми навіть якщо вони на ліцо
    а ще та недолуга приймає 3 години в день і з них на 45хв-годину спізнюється каза!!!!
    я не те що хвора і зла заходжу до неї!
    я колись таки щось з нею зроблю...чеслово))
    а вона ще в лоб питання
    А ВИ БЕЗ ЛОЖКИ?
    а я кажу-завжди ношу а нині забула...
    не смійтесь-я не вигадую так є
    я і життя-це суцільні анігдотики....
    а косоока лікарка мабуть глибоко нещасна і трохи не від цього світу але то на жаль не тільки її проблеми а інколи стають і моїми:crazy: :crazy: :mocking: :pardon: :preved: :cool:

• Подобається Подобається x 16
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То вже взагалі переходить всі грані можливого. Вона що не може обзавезтись склянкою спирту і своєю ложкою? Чи вона з того щасливого життя візьме тай вип*є ту склянку спирту?:biggrin:

Як би мені таке сказала... та я б її тою ложкою, але я забуваю що в Україні сама лючча медицина, і ложки свої треба носити, і видельці і ножі ну бо хто його зна який лікар може захотіти з вами по-сто грам випити і закусити а ви без прибора прийшли. :pardon::mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 18
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

сюдячи з розповіді, думаю що ми сусіди і в нас одна спільна доктрка :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Коли я проходила медогляд, то бачила, як дівчина просила, щоб її "приписали" до поліклініки не за місцем проживання. Їй сказали, щоб просто написала заяву, і все. Може, і вам так зробити?

10. Alias

Вчора вистояла чергу і таки взяла талона до лікаря.Ніхто і не питав де я проживаю.дали до того, до якого був талон.Якщо хочеш до якогось конкретного лікаря , требазаписуватись до нього
    А у вас хіба не так?

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В тій поліклініці, куди я ходжу, просто йдеться в реєстратуру, називається прізвище лікаря і береться до нього талон. Це до всіх інших лікарів, крім терапевта. Щодо терапевта, то зазвичай пацієнти знають, хто їхній дільничий, і беруть талон до нього. А якщо підходять і просять: дайте талон до стоматолога, хірурга, окуліста і т.д., тобто без конкретики, то просто дають талон до того, хто є в даний час на зміні. Я думала, то всюди так:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  12. Alias

хвороба спати не дає.Прокинулась раненько. а ЛФ не працює:sad:
    Маська закинув мені на пошту пісеньки, тож сиділа скачувала, тепер слухаю...класно так.Тато рано в Коблево поїхав, якби не хвороба то і я б з ним поїхала.
    Зараз зроблю собі каву...і буду насолоджуватись тишею ..і кавою(шкода, що не львівською):)

• Подобається Подобається x 13
  13. Приболела я:sad: Придётся все выходные дома сидеть.
    Но есть и плюс:) Буду больше висеть на форуме!

• Подобається Подобається x 5
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

Приболела я Придётся все выходные дома сидеть.
    Но есть и плюс Буду больше висеть на форуме!

:sad: і я якась хворенька, температура 37 довго була, а звечора - 36,9 з половиною.. і то не знаю - то я ше хвора чи вже здорова...

а від форуму і здорова відірватися не можу)))

15. Mavpysuk

Сьогодні день ніби непогано почався....от би тільки температура трохи впала, бо 38,4, щось таки забагато:)....випила таблетки, тепленьке молочко, вкуталася теплим покривалом і шастаю по улюбленому Львівському форумі...

16. Alias

і я ще хворію..на ЛФ вірус?:eek:

• Подобається Подобається x 3
  17. Да... Погода такая...

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ідю одягну гумові рукавички :mocking:

• Подобається Подобається x 7
  19. Alias

і маску не забудьте:)

• Подобається Подобається x 6
  20. Mavpysuk

Поміряла температуру-36,9...мені вже краще...зараз порція молочка з медом і в ліжечко....завтра маю бути здорова,бо маю відпрацювати ще одну зміну на старій роботі, хоча вже тиждень офіційно працюю на новій...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)