Герои и события вымышлены, любое совпадение - случайно. Автор никого не имел ввиду и никакой ответственности не несёт. Просьба помнить, что мы в комнате смеха и не обижаться! Добавляйте по желанию свои версии. Пупер, подумки: «От холєра, як же ж її звати?! І в записнику нема…» Мавпусик, подумки: «Мда, прікольне в неї волосся… і плечі такі нічьо…» Багіра, подумки: «Такий офіціант цікавенький… Мммм…» Пупер: «Фу млін, п’яту гальбу я вже не подужаю, хватить…» Тьотка на задньому плані: «А прікольний такий пацанчик… Вуса, кєптарік стильний…Шкода, дівок коло нього багато…» Багіра: «Рас-два-трі-чєтирє-пять, я іду іскать!»
Мавпусик: «Ніфіга фобі, пиво таке фолодне, шо аж фуби зводить!» Вуйко на задньому плані: «А ті п’ять пальців я в застінках КГБ втратив!» Леді Опіум, подумки: «Нафіга я приперлася, брєдні післякрока слухати?!» Багіра, подумки: «А прікольні в Леді сірьожкі… якраз до моєї маєчки пасували б…» Багіра, подумки: «Інтересно, він так фотік положив… а йому там на хазяйство не тисне?!» Левандівка, подумки: «Всі люди як люди, пиво замовили,… а воно ади на хворумівку зі своїм йогуртом приперлося…»
Карманний більярд, у Львові, на площі Ринок! Кайф! Мавпусик, подумки: «Ну нафік з їхніми хворумівками, краще я фотік заникаю, би не скомуніздили…» Леді Опіум: «А піво з соком, але вставляє потихоньку, гиги…» Іспанка, пошепки: «Слиш, Мавпусик! Як тобі той в розовій футболочці?! Ну чим не принц, га?!»
Луна, подумки: «Мда, волосся в неї дійсно розкішне… А очкі вот поддєлка!» Іспанка: «Луночка, ти шось сказала?!» Луна: «Шо, я?! Нє, нє, я нічєво…» Пан в чорному: «Млинець, нафіга я то пиво з саками замовив?!»
Пупер, подумки: «Вау, а вона дійсно прікольна!» Пупер, здавлено: «Ну давай вже блін, клацай! Думаєш так легко живіт втягнути і тримати?!» «Всьо, кранти. Ше три кварти і хватить на сьогодні…»
«Гиги, а кльово я сьогодні з ногтями вгадала?! Так до пива пасують…» «…4998, 4999, 5000! Я іду іскать!» Подумки: «Блін, вона така кльова! От щас доп'ю, і запрошу Багірку на танець…»
Багіра: «Ну і ножичком так легенько взяла вжик… і всьо!» Леді Опіум: «Во дає дєфка, гиги…» Леді Опіум: «Слиш, Іспанка?! Їй такий задовгий був, прикідуєш?!» Багіра: «Ну да, стіралка в ванні, місця мало – нафіга такий довгий шланг?!» Леді Опіум: «Ага, ну-ну, окей…»
Пан в чорному. Файний хлоп загалом, фотограф, але яко модератор занадто толерантний до певних прошарків форумного суспільства.