Відповідь: Коли наступна форумівка? Як пожовтіли каштани! Не звикну до думки, що вже осінь...і літо у Львові майнуло без мене...
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) То Леополісова в життю вона ще гарніша ніж на фото 100%!!!форумівка була просто супер!!!ми всі дуже гарно відпочили і поспілкувалися!!!Дякую всім за прекрасну компанію,гарне спілкування та просто суперовий настрій!!Ви найкращі!!особливе дякую Форесту за пиво,Нірванці за все-все-все(Ти супер!!!),Ромкові за те,що знайшов час і таки ненадовго прийшов,Левандівці за фото,Леополісу за "Волгу" і Олексія(У ВАс чудовий син!),Молв за гарну бесіду,Уляні за спілкування,Сатирові за гарне почуття гумору,Сявичеві за те,що витягнув мене на Лису гору(бо я сама би не вилізла)ніби нікого не забула
Відповідь: Коли наступна форумівка? Хоча офтоп, але... Львівські каштани ще довший час стояли б зеленими, і "добровільно-осінньо" жовтіли, але на листі у теперішній період активують свою діяльність якісь кліщі, від чого листя стає сухим, коричневим та мертвим (( Раніше такого не спостерігалось.
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Кокі-кокі... Мальовані! :padonak: То мій транспорт (на задньому сидінні запаркувався).
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Всім всім всім дуже велике дякую за те, що прийшли на форумівку!! Це був просто фантастичний день для мене!! :radist: Давно я так не веселилась і не була серед таких чудових людей!! :dance: Була дуже рада вас всіх побачити і познайомитись!! Особлива подяка Форесту за співорганізацію і фінансову підтримку . І за гарну компанію, кіно і все решта . Фото буду тільки розбирати, бо щойно прокинулась (ми ж, найвитриваліші, потрапили додому біля 3 години ночі :D).. Ще раз всім дякую!! Це було щастям провести такий чудовий день!! П.С. Буду у Львові 2 тижні, хто матиме бажання ще зустрітись, звертайтесь! І десь на наступному тижні влаштуємо фотофорумівку.. Про це буде у відповідній темі.
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) :y::y::y:отримала масу задоволення від пергляду фото та прочитання коментарів. ви усі - просто Молодці!!! гарні, здорові і веселі. як сонечка фотографи - Аси!!!
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Класні фото, класні ЛФ-оці!Ненача сама там побувала.Якісь ви такі..все рідніші і рідніші...