Нині збиралися фанати Грудного Вигодовування. Обговорюється в гілці Популяризація ГВ серед населення Тут пропоную глянути фото, обговорити фото. Всі фото викладені на Фотофайлі. Сюди кладу частину.
Відповідь: Форумівка ГВ1 З слінгом то Натася, правда? Така чорненька коротко стрижена то Ольга, в гарнюній кофтинці(червно-білій), то 100% Галинка...Незнаю тільки хто на 4 фотці в першому пості
Відповідь: Форумівка ГВ1 Звичайно що добре, але потрібно оприлюднювати результати наших домовлень ну і на наступний раз таких форумівок все ж таки бажано зустрічатися в парках як особисто на мене. Це може бути як біля порохової вежі чи парку біля університета Франка або ще десь
Відповідь: Форумівка ГВ1 однозначно. там занадто галасливо для діток, а якийсь скверик був би в сам раз: і побігати, і повітрячком подихати
Відповідь: Форумівка ГВ1 Отакої.... це була форумівка... :eek: а я думала, що то Галинка сама по собі гуляла. ми випадково опинились в центрі: вийшли біля хати погуляти, а тут мені дзвонить подруга із діловою пропозицією. отож підскочила на пл. Ринок на "ділову зустріч", а малий не їмши, не спавши, тож бігла додому скоро. але на фото попала, тож ніби була... :ninja: тим більше, що від ГВ "фанатію". :D
Відповідь: Форумівка ГВ1 В парку Франка є майданчик дитячий від "Рошену",такий великий і гарний,можна і там.Та і нам добиратися буде легше-сядм на тролейбус і приїдем:radist::shutup:Щось зарано тішусь...:shutup:Так оприлюднюйте до чого договорились:cowboy:
Відповідь: Форумівка ГВ1 Підтверджую свої слова кількамісячної давності - мамату дуже симпатична і приємна на лице.
Відповідь: Форумівка ГВ1 Дівчата, ми з Ксані були на майданчику після зустрічі, там просто жах - купа дітей, пищать, кричать, ми б не змогли поговорити навіть спокійно, треба було б ловити своїх дітей...
Відповідь: Форумівка ГВ1 я пропоную власне не майданчик (я навіть в районі на них стараюсь не гуляти - надто галасливо і старші дітки не зважають на молодших), а власне скверик: дерева і лавочки, стежки між ними. Будь-яке місце де б було затишно і комфортно