Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! ....ура я таки діждалась першої фотографії!!!...все у наступний свій візит до львова хочу у підземелля... ...равлик класнючий!!!
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! ЛФ - Прохолодне львівське пиво теплого товариства...
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! Всім дякую за гарний вечір, цікаву екскурсію, приємне товариство. Все було дуже добре, тільки холодно трохи. Ніяк не можу звикнути до того львівського тепла, мерзну. А що було після того, як я пішла? Розкажіть, ну розкажіть, бдлка.
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! "після того" нас вигнали з пузатої хати.....))
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! так всьо починалося: це вже після підвалу: морозиво і пиво: через деякий час: більше фоток не робив, бо сів акумулятор... пс. сподіваюся, що за такий великий об’єм фото мене не забанять... )))
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! Іспаночка_Наталька - така красунечка суперово виглядаєш! п.с. поки як інформація для роздумів - за 2 тижні,якщо все як слід складеться із магістратурою, буду у Львові - якщо буде в кого бажання зустрітись - організуємо форумівку? десь так числа 26 - саме неділя буде, по обіді.
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! Файно вас всіх побачити Шкода, що в мене нема можливості бути з вами.. Іспаночко, сонечко, виглядаєш супер-бупер класно!! На всі 200!! :y: :y: :y: Прикольно, що багато фоток, тільки як завжди, без імен.. Отож, прошу пояснити хто цей юнак (лице знайоме, але не пам'ятаю хто це)? А поруч, певно, пані Марія? Не бачила Вашої фото, або не пам'ятаю щоб бачила, але чомусь здається, що це Ви А на цій фотці Настінька з великим навушниками? А цю пані я вже бачила, але не пам'ятаю.. :shy: хто це? Буду вдячна за відповіді. Дякую!
Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! молодці усі, хоча є товарищі, які більше ніж молодці
фото з форумівки 11-07-2008 У пошуках привида 900x769 jpg, 177 Кб 900x698 jpg, 116 Кб 670x900 jpg, 129 Кб
Відповідь: фото з форумівки 11-07-2008 Катерина85 583x900 jpg, 93 Кб Марія 600x900 jpg, 123 Кб 900x600 jpg, 176 Кб