ISIC - Maestro. Скидки ISIC и банковская карточка в одном удостоверении. ISIC/Maestro это - скидки ISIC и международня платежная карточка одновременно. Формула студенческой экономии! Для тебя мы объединили лучшее! Преимущества для тебя: ты одновременно получаешь международное студенческое удостоверение Isic и международную платежную карточку Maestro. Акция: одновременно с ISIC/Maestro БЕСПЛАТНО предоставляется карточка «Гроши Онлайн» для безопасных расчетов в сети Интернет за товары и услуги; ты можешь платить ISIC/Maestro и снимать наличные, в любой точке мира, 24 часа в сутки. твой счет может быть пополнен как наличными средствами, так и путем безналичного перевода; ты можешь пользоваться глобальной системой скидок в 107 странах мира, в частности в Украине. как владелец карточки ISIC, при поддержке ЮНЕСКО ты можешь путешествовать с минимальными расходами и посещать мировые памятники культуры со значительными скидками. ты можешь контролировать свой счет благодаря услугам Райффайзен Банка Аваль «мобильный банкинг», «выписка онлайн», «выписка на e-mail». Что нужно знать? Открыть карточку могут студенты (ученики) стационарной формы обучения возрастом от 12 до 35 лет. Валюты счета - украинская гривна, доллар США или евро; Срок действия карточки до 16 месяцев: - с января по август (включительно) выпускаются карточки сроком действия до конца текущего года; - с сентября по декабрь выпускаются карточки сроком действия до конца следующего года. Для открытия ISIC/Maestro необходимо: обратиться в ближайшее отделение Райффайзен Банк Аваль; заполнить пакет документов на открытие карточки ISIC/Maestro; необходимо иметь при себе следующие документы: Паспорт. Справка о присвоении идентификационного кода. Действительный студенческий билет. Четкая фотография (желательно цветная, размером 3х4). Более подробную информацию по карточке ISIC/Maestro можно получить на сайте в Информационном Центре Райффайзен Банка Аваль (круглосуточно): 8 800 500 5000 (звонки со стационарных телефонов по Украине – бесплатно)
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Isic-Maestro Карта ISIC/Maestro — дебетова платіжна карта системи MasterCard International, емітована банком «Аваль» у рамках спільного проекту з компанією STI Ukraine. Переваги ISIC/Maestro: Є аналогом найпоширенішої дебетової карти у світі Cirrus/Maestro, що приймає до оплати понад мільйон торгових точок у всіх країнах світу. Одночасно є міжнародним студентським посвідченням особи ISIC — єдиним офіційно визнаним у 105 країнах документом, що підтверджує статус студента і має сім ступенів захисту, унеможливлюючи тим самим його підробку. Є дисконтною карткою і дає можливість користуватися 20 тисячами знижок в усьому світі та 400 знижками — в Україні. Зокрема, власники ISIC/Maestro мають можливість придбання авіаквитків STI за спеціальними студентськими тарифами з особливими умовами бронювання, викупу і використання. Одержати готівку за допомогою ISIC/Maestro можна у понад 300 тисячах банкоматів (у тому числі в 1800 банкоматах «Райффайзен Банк Аваль»), а також у сотнях тисяч банківських відділень по усьому світі (у тому числі в 1500 пунктах видачі готівки Райффайзен Банку Аваль в Україні). На картковий рахунок власника може зараховуватися його студентська стипендія, а також рахунок може бути безкоштовно поповнено коштами від третіх осіб через будь-яке відділення Райффайзен Банку Аваль. Додаткові послуги: Власникам ISIC/Maestro Райффайзен Банк Аваль пропонує: Керування картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу «Райффайзен Банк Аваль». ISIC/Maestro випускається: За заявою клієнта терміном до 16 місяців. За бажанням клієнта картковий рахунок може бути відкритий як у національній валюті України, так і доларах США або Євро. Документи, необхідні для відкриття ISIC/Maestro: оригінал та копія громадянського паспорта; оригінал та копія міжнародного паспорта (якщо є); оригінал та копія студентського квитка; оригінал та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду платника податків; 2 кольорові фотокартки (3х4).
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Отримай свій ISIC прямо додому! Новая услуга компании STI Украина!!! Теперь Вы можете получить карточки ISIC, ITIC IYTC и каталог со скидками прямо домой. Не нужно бегать по городу, и искать, где оформить карточку. Стоимость оформления такая же, как в наших офисах. Зачем платить больше??? ;-) Для этого необходимо: 1. Заполнить анкету на нашем сайте. http://www.sti.com.ua/ru/cards/isic/ ISIC http://www.sti.com.ua/ru/cards/itic/ ITIC http://www.sti.com.ua/ru/cards/iytc/ IYTC 2. Выслать на наш адрес: г. Киев, 01034, ул. Прорезная 18/1, оф. 6, «STI Украина»... Для ISIC: копию студенческого стационара копию гражданского паспорта оригинал квитанции об оплате 30 грн., одну фотографию 3х4 Для ITIC: Справку с места работы копию гражданского паспорта оригинал квитанции об оплате 30 грн., одну фотографию 3х4 Для IYTC: копию загранпаспорта оригинал квитанции об оплате 30 грн., одну фотографию 3х4 Максимум через 7 дней, после получения Вашего письма, карточка и каталог скидок будут у Вас. Просьба!!! Правильно указывайте обратный адрес.
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Сколько платите Мартини за рекламу?
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Пане Шрек, як ви вважаєте, скільки тут студентів на форумі? Здається мені, небагато. До речі, ви то рекламуєте нового віртуального оператора, то піарите Райффайзен... Зізнавайтеся: модераторам відкат іде? :D
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Співвідношення кілкості учасників форуму до гостей 1:10,то може Ви знаєте скільки студентів серед гостей?
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Ні, гостей я дійсно не взяв до уваги. Вибачайте.
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Я працював в двох банках і займався пластиковими картами, тому добре знаю як охоче магазини дають знижки при розрахунку картою )) Комісія банку за таку операцію становить 1-3% (комісію оплачує магазин а не власник карти) а ще й знижка )) Може закон цього не заперечує, але навряд чи буде, Ви уявіть собі квадратні очі бухгалтера ВУЗу коли студент принесе подібну заяву ) Це лишня робота для бухгалтера, робити окрему відомість для всієї групи, та окремо на одного студента, робити окреме платіжне доручення на перерахунок коштів в інший банк на окремий рахунок Нажаль, до тих речей які є нормальними в цілому світі ми ще будемо йти довго((
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Львівський політех Група картографів третій курс стипендія на банківську карточку,Знажки по АЙСІКУ -Люфтганза,Аєросвіт перевірено !на одному квитку економія 250- 300 бакинських
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! У ЛьвовІ особисто на дверях магазину бачив "обслуговуємо студентів по АЙСІК"
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Зміна дати вильоту по АЙСІК $20 ,звичайний тариф $200
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Я знаю що багато вузів, як підприємств практикують виплати зарплат/стипендій на картку. Але це за умови коли організація з банком має договір про обслуговування зарплатного проекту, а Ви спробуйте в тій групі картографів нехай якись студент, зробить картку в іншому банку (не у тому з яким працює політех) і захоче отримати стипендію саме туда, він довго буде добиватися своїх прав, хоч юридично і буде цілком правий. Люфтганза - це ж не українська компанія, там люди до цього вже давно звикли.
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Я не кажу що цього нема, просто на даному етапі розвитку карткового бізнесу в Україні, банки на колінах ходять за власниками магазинів і слізно просять поставити у них свій термінал. Років 2 назад у Львові відношення точок де обслуговують по картах, та точок в яких термінали лежать мертвим грузом (а середня ціна термінала ~ 700 у.о.) було менше 50 % на користь тих що лежали мертвим грузом. Це дані по одному з найбільших Українських банків, який має власний процесінговий центр, а думаю що по банках маленьких, які користуються посллугами перегруженого Українського процесінгового центру ситуація ще гірша.
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Видно ви ображені на всю банківську систему,В інтернті платити не тре,на аероплянах літати не тре....,я знаю ....я сам такий!
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Але ,син і платить і літає, і мені цього досить ,тому я за......
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! Та тре, всьо тре. Тільки не так все насправді так гарно як банки обіцяють ))
Відповідь: Формула студентської экономії! Для тебе ми об"єднали краще! люди вибачайте за офтоп але де ви з цією інфою були раніше а де я був? дідько його знає