Відповідь: Формула 1 Я люблю дивитися Формулу 1, проте чомусь рідко получається дивитися трансляції.. Просто телевізор в спальні, а біля батьків я сидіти не люблю))) А і нколи просто немає часу або не знаю про трансляцію..хоча за новинами намагаюсь слідкувати постійно... Вболіваю за Фераррі, а колись вболівав за М. Шумахера... Зараз окремого гонщика не можу виділити, за якого б я вболівав, але враховуючи, що за Фераррі, то можливо Ряйконен.
Відповідь: Формула 1 Мені завжди подобались Маки, але за минулий сезон дуже розчарувався в команді. З гонщиків слідкую за Райконеном та Алонсо. Хоча в останньому сезоні багато молоді привернуло до себе увагу в аутсайдерських командах. А от Ковалайнена тепер шкода, думаю йому не дадуть змагатись с Хамільтоном... Ще дуже яскравим та стабільним виявився Хайдфільд
Відповідь: Формула 1 Ніколи тото не розумів... яка там Формула 1?! Є одна в світі найперша формула, кому "Аж два О", кому "Це два аш 5 о аш"... Шось не люблю я спорту, де машини змагаються, а не люди... В кого більше бабла, кращі лабораторії, стайні, хто більш вдало зумів приховати свої розробки від шпигунів... Не інтересно...
Відповідь: Формула 1 Ага, і мьортвие с косами стоят. А що тут писати, шкода Райконена, який би спокійно міг мати 1-2 місце, шкода Масіка. Але гонка була цікава і непердбачувана, особливо з тими погодніми умовами
Відповідь: Формула 1 А мені от шкода Сутіла.... Радий за Кубіцу, дуже надіявся що йому вдастся перемогти після помилки Масси... але... Гонка цікава дійсно... Відсутність трекш-контролю багато що змінила)) під дощем
Відповідь: Формула 1 Я давно вболіваю за Ферарі і дуже подобається Масса, він майбутній Шумахер в формулі 1
Відповідь: Формула 1 Мдя, в Монте-Карло найбільш було шкода Зутіла... ну і ще Ковалайнена... А в Райконена провальна повністю гонка... Зрештою як і взагалі у Ферарі. До речі, здається його дискваліфікують за удар по боліду Зутіла....
Відповідь: Формула 1 Зутіла, то той новачок, я так зрозуміла? Та, шкода, гарно йшов, та й коментатор з мегаспорту за нього так вболівав А стосовно удару, як на мене, то там воно випадково сталося, товаріщ щось дууууже різко загальмував, от Ряйконен і не вписався. А Гамільтону знову повезло :shutup:
Відповідь: Формула 1 Для усіх прихильників ферарі http://copypast.ru/2008/05/30/neobychnyjj_mirovojj_rekord_ginnessa_14_foto.html
Відповідь: Формула 1 Я не є прихильником певної команди. Більше цікавлять пілоти... В маках дуже мигулого року розчарувався - ті скандали простозіпсули враження від команди...