Враховуючи реакцію на попередньо вивішені мої знимки, оголошую конкурс на кращого знавця міста Отже умови такі: я вивішую фото, зроблене мною та моєю мильничкою, а форумляни вгадують звідки (з якого місця) воно зроблено. Хто вгадає першим - додаю 5 карм (якщо таке дозволено правилами), або краще ставлю пиво на будь-якій форумівці у Києві у 2008 році. Отже, поїхали, об'єкт №1, фотка зроблена 29 березня:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Так, це Львів, у цій гілці вивішуватиму тільки фото славетного Львова .
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) То вул.Драгоманова видно? ліворуч церква має бути... га? Ну-ну!?...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ні, але хто першим назве місце, звідки робилося фото (назва будь-якого орієнтира - вулиці, кафе, будинку ітд) - стане першим переможцем! Підкажу, що є вже ті, хто на фінішній прямій Будь-ласка, звертайте увагу на це правило - просто в майбутньому можу вивішувати панорамні фото, на яких буде багато впізнаваних об'єктів - можуть виникнути суперечки щодо переможця. Сподіваюся, це не надто різке правило?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Можливо, що це все-таки в'їзд в церкву Михайла, а фотку ви робили через дорогу біля 8-ї школи? Я цілий день напрягаюсь над тою фоткою!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Дякую за розуміння, але ні. Не перепрацьовуйтесь, надалі будуть нові роботи.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) От розпирає мене від цікавості, ще є припущення, що це в'їзд в церкву, що знаходиться за пам'ятником Грушевському, але не можу пояснити з якого місця ви фотографували. Буду чекати правильної відповіді з нетерпінням!!!!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну я вже зрозуміла де це, але от як пояснити...... З тої сторони де ви фотографували є якесь кафе і продуктовий магазин (з назвами в мене напряг!), а трошки дальше таксисти стоять!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Там неподалік редакція журналу "Ї"... Але я вже у Львові давно не була...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Виглядає на те,що це і справді перехрестя Грушевського-Драгоманова.Прямо наверху Костьол Миколая,лівіше (поза кадром) Церква Пресвятої Богородиці,і ще лівіше корпус Універу. А знімали можливо (от поки то шкрябав,Ольга вже написала) вийшовши з ресторанчику "Мушкетер" який внизу розташований.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) але фактично ресторан трохи далі... то певне інший обєкт має бути... перукарня якась там була стара...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) "Мущкетер" під 7-м номером, а то можливо знято з під 5-го або 3-го))
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Щось ви мене заплутали. Звідки там костел Миколая зараз? То колись він там був костел Миколая, а тепер це Церква Покрови Пресвятої Богородиці, Київського Патріярхату, якщо не помиляюся. http://city.litech.lviv.ua/old_churches/stor_mykkost.htm