Відповідь: Фонтан перед оперним Може в когось фотки фонтану є? Цікаво глянути.. Додано через 5 хвилин Вже сама знайшла: http://phl.com.ua/_site/src/session_detail.aspx?_id=20036&_int_segment=0 Виглядає дуже гарно!
Відповідь: Фонтан перед оперним Вчора увечері вперше побачив. Чесно кажучи, на фото він гарніший. Я надіявся на більше. А можливо тоді просто був менший тиск води? Але то все придирки. Фонтан там дуже органічний.
Відповідь: Фонтан перед оперним Чесно кажучи не бачив в живу, на фото якось як корові сідло... треба буде при нагоді подивитися збизька.
Відповідь: Фонтан перед оперним Моя думка - хочеться не гірше аніж в інших містах. Давно пора було. Але в понеділок вже щось у ньому зламалось (чи зламали) і зранку був перед оперним потоп)) Наскільки знаю знову гарну суму грошей з бюджету закопали..думаю скоро почуємо про нову крим. справу..або не почуємо вже Ще переживаю, що львів"яни які мають обмежене водопостачання приходитимуть митись до фонтану
Відповідь: Фонтан перед оперним Спочатку задум видався дуже класним. На відкриття не ходили. бо подумали, що буде купа народу. Вчора бачила це творіння. Не знаю, можливо, на той момент щось там справді ще було поломане, але струмені били не дуже високо і, здається, не всі ті, що на фото. Скажімо так, схожим до того, що на фото, він явно не був. Зрештою, я бачила з відстані приблизно 30 м, то враження не дуже. На жаль. А щодо того, що будуть ходити митися, то влітку точно будуть охолоджуватися. А взимку, то там поряд є макдональдс, то для чого до фонтану ходити
Відповідь: Фонтан перед оперним Бачила вчора той фонтан, і щось він мені видався занадто темний, плаский і не зовсім пасує до площі і оперного. Сподівалась побачити щось краще.
Відповідь: Фонтан перед оперним Это точно :D А еще лучше у Церетели идею одолжили... Скульптурная композиция "Писающий Иллич"... Эффектно, а?!!!
Відповідь: Фонтан перед оперним И струёй по 100 метровке??? Впечатляет!!!!! Додано через 2 хвилини Мой малой пока "Ч" не выговаривает.... Он мне: "Сто?" Я ему: "Двести!" Так-то вот, Ромко.:cowboy:
Відповідь: Фонтан перед оперним А в конце стометровки картинная галлерея на открытом воздухе. Представлены следующие композиции львовских художников: - "Ленин надевает Колчаку противогаз во время учений по гражданской обороне"; - "Ильич дарит лампочку Эдисону"; - "Малевич заглядывает в душу Троцкого"; - "Лейба Троцкий и Зорик Каменев расписывают Надюшку Крупскую на двоих"; - "Берия с гимназистками на Дне Здоровья"... Полный коммунистический фулл на стометровке. Впечатляет!!!!
Відповідь: Фонтан перед оперним Фонтан бачила. Надзвичайного враження не справив, але загалом ідея не зла. Коли я була на проспекті, світило сонце, і можна було побачити райдугу в фонтані Гарно. Зі струменями проблем не було, здається.
Відповідь: Фонтан перед оперним Фонтан сподобався дуже, якщо порівнювати з тою клумбою, що була там до нього. Вода, гарна погода, сонечко...просто краса... Але ,чесно кажучи, думала, що фонтан буде гарніше
Відповідь: Фонтан перед оперним Це вже обіграв колишній Львів'янин Шауль Резник у своєму вірші, присвяченому Зурабу Церетелі: Хоча з Леніним було би веселіше. Ленін на Хаммері.
Відповідь: Фонтан перед оперним эта фотка была зделана ещё до открытия, так сказать на пробу запустили....интересно бы конечно посмотреть на светящийся
Відповідь: Фонтан перед оперним оце якось прожджала мимо того фонтану...в принципі нормально. А то іноді як після зими де клумба купа сміття лежить і гола земля - це не дуже гарно. А так..освіжаючо..