Фонди допомоги пенсіонерам в обмін на квартиру і боротьба з ними

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем vhihor, 15 кві 2021.

1. vhihor

vhihor New Member

Нещодавно стикнувся з фондом допомоги пенсіонерам Олени Орехової.

Не тому, що пенсіонер, а тому, що сусідка, яка живе поверхом нижче за тітку підписала з фондом угоду.

І все б нічого, і кому яка справа, але на другий день після підписання угоди сусідка згоріла у власній квартирі. Причину пожежі наразі не знаю, але трохи дивний збіг обставин.

Пожежа була добряча.
    У Львові горіла квартира на Виговського: знайшли тіло власниці, - ВІДЕО.
    Тітці пощастило, що не задихнулася від диму.

Правда внаслідок пожежі добряче постраждав балкон.
    Ззовні обвуглився, гума - ущільнювач ззовні згоріла, ну і скло полопало.

Через високу температуру чи то батареї так нагрілись чи вода в батареях закипіла, але прорвало батарею і вся підлога була залита водою.
    Ну може і плюс бо вода стікаючи вниз напевно трохи тушила пожежу.
    На коридорі дзвінок оплавився, хоч двері горіли поверхом нижче.
    Паркету це не сподобалось і він повилітав місцями(був ще покладений на смолу).

Цього тижня (а пожежа була в суботу минулого) з'явився і спадкоємець квартири (він же представник фонду).

Спочатку цей пан, який приїхав заради такого аж з Києва розповідав, що він не має ніякої відповідальності, бо став власником квартири, після пожежі. І нічого нікому не винен.
    (я вже був подумав, що то сам президент)
    Потім що в нього 3 дітей.
    Потім що він певен, що точно більше за мене заробляє(коли я сказав що ми просто витрачаємо час). Певна річ що за добу трикімнатну хрущовку заробити то дуже багато.
    Потім що в угоді з колишньою власницею вони мають пункт де за шкоду заподіяну сусідам відповідає вона.
    Потім що його майстер готовий прикрутити оргскло замість скла, що потріскало і все.
    Потім що його адвокат казав, що він виграє справу в разі суду.
    Потім щоб більше йому не дзвонити.
    Потім сам прийшов з хлопчиною, який займається тим щоб очистити квартиру щасливого власника від пожежі і той пропонує поремонтувати балкон і паркет, але щасливий новоспечений тимчасовий сусід(поки готує квартиру до продажу) готовий заплатити 50% роботи того хлопаки(десь 8000 грн)(ну то зараз він таку ціну каже). За матеріали теж платити маємо ми...

Цікаво чи є якісь шанси якщо судитися з цим красенем?
    Чи стикався хтось з подібними ситуаціями?

Дивний момент:
    В ДСНС кажуть що акт про пожежу в міліції чи то поліції(бо відкрито кримінальне провадження)
    В поліції/міліції з нотками глузування кажуть, що вони не пожежники - тому акт в ДСНС

а де твій аватар? :)