Відповідь: фізичні травми За своє коротке життя я ламав два великих пальці на руках і один великий палець на правій нозі..
Відповідь: фізичні травми у мене: зламано ніс, розбито брову, під правим оком вилицю, верхню губу, розбита кисть правої руки... одного разу була розтяжка правого коліна...
Відповідь: фізичні травми переважно школа... трошки бокс і решта "видів спорту"... пс. невже всі решта ніколи не билися, не падали?..
Відповідь: фізичні травми Вы, это, если что не так сказал, так это.... не сильно, типа , обижайтесь... не хотел... получилось так...вот...ну....вот...:D
Відповідь: фізичні травми Не ображайтесь, Пупер. Ну просто такий настрій. Хто з нас посміється, як не ми один з одного, нє?
Відповідь: фізичні травми Може і так. Але повірте я нічого поганого не хотів Вам закинути, але й Ви мусите навчитися тримати удар. Як-не-як ми вже тут на форумі разом дууууже довго.
Відповідь: фізичні травми Небезпечними видами спорту я не займалася. Хіба що їзда на ровері по схилах Кайзервальду. Найгірше, якщо в'їхати переднім колесом в яму, яка була невдало, але дуже природно і мистецько прихована травою. Попри такий екстрім якось все закінчувалося лише синцями та зеленими і коричневими плямами на одязі. Школа в нас і справді була дика. Пам'ятаю найяскравіше 3 знущання: закривання хлопців у жіночому туалеті (вони чомусь дуже тим переймалися, декотрі до бурякового кольору), "операційний стіл" і коли закривали одну дівчину зі старостою у роздягалці (в повній темряві!). Ото були звірства! Я в нашій школі раз ногу вивхнула, кілька разів мала шрами під очима від дерев, що біля школи росли. Якісь такі дерева були, маленькі ніби, а гілочки довгі і гострі. З дитинства у мене залишився лише один шрам на коліні. Ми у лови бавилися навколо сусідського будинку і я коліно розбила до кості. Шрам лишився.
Відповідь: фізичні травми я не школяр, щоб ображатися і губи надувати... ми тут давно, у багатьох питаннях знаходимо спільну мову, у деяких — ні... якщо ви звернули увагу, на особистості я не переходжу і прошу вас цього не робити... а "удар тримати", можете повірити, я вмію...
Відповідь: фізичні травми Фізичні травми - це найменша дрібниця, яка тільки може бути (якщо тільки вони не призводять до інвалідності). Я на них давно перестав звертати увагу, і інколи навпаки отримавши, тішуся - є можливість повалятися вдома, побути з донькою та дружиною.
Відповідь: фізичні травми у мене таке саме, якщо я захворію на грип або грз... ныби й хворий — а приэмно... :D