Ось сиджу попри нічНе спиться.І хочеться спростувати чоловічу версію,щодо жіночого покликання,жіночого начала,жіночих примх і т.д. Мене часто критикують,що я занадто віддаюсь домашній роботі,замість того щоб піти у кафе з подругами,чи зайвий раз сходити на манікюр..............А моя особиста філософія проста, як "баняк",люблю смачненьке приготувати,своїх нагодувати,а попри ніч полистати книгу, чи в ЛФ позаглядати,люблю поспілкуватись з хорошими людьми І ЖИТИ НЕ ВИТРАЧАЮЧИ НА ПУСТЕ ЧАС,ТАК ШОБ ПОТІМ НЕ ШКОДУВАТИ........................ДЛЯ мене і вічність за мить.Так швидко пливе час.................... А у Вас як?:
А версія котрого чоловіка? Та Вам нема на що скаржитись - Вас прямо закликають віддаватись примхам. Багато жінок Вам можуть заздрити! Треба вирости. Тоді ніхто не буде радити, критикувати... і не треба буде нічого спростосувати.
Цікава тема. Я, мабуть. чимось нагадую Поетку. Правда, домашню роботу не люблю, але люблю інтернет. За собою не слідкую майже, вважаю це пустою тратою часу. За модою майже не слідкую.
Справді цікаво,чому? Донецькі жінки не люблять готувати? Аж Президент якось ненароком їх на кухню відправив.
Мені здається донеччанки крупніши, важче прогодувати й одягнути дорожче. Добре, добре нiеcом фахівець.
краще змініть це зараз. із часом це буде важче зробити. і ще важче буде надолужити. жінка - створіння прекрасне і має за собою слідкувати. полюбіть себе
Один мой знакомый, генерал гебешный, обозвал меня либералом, по поводу женщин, вот терплю от них, что они захотят то и делают. Вот жена у меня архитектор, прежняя жена тоже с высшим образованием и как говорил Жванецкий: Может что то в консерватории поменять
Наша Рибка доглянута на фото не в прищах і волосся розчесани , нi як у поганої вівці, що спить на своєму лайні. Чоловіків не треба дуже балувати , вони паразити вже до продуктів пластичних хірургів привчилися. Натуральним не обробленім жiн.матеріалом гидувати почнуть ,скажуть це -полуфабрікат. Та й від гарного і смачного харчування багато хто з них жиріють .
Але, Чупаго... Жіночність не заключається в пишному бюсті, проте тільки розчесаного волосся недостатньо, аби нею володіти. Та Ви ж знаєте...
Ну так. Бюст хай би був, і розчесане волосся. Але повернемось до першого допису. Зайвий раз на манікюр ходити направду не треба. Але вчасно - так. Тому, що жінка розслабиться (по собі знаю, в мене манікюрник - чоловік, я в нього як в психотерапевта, відпочиваю), йду додому задоволена виглядом і відпочивша, а вдома потім і варити приємніше доглянутими руцями, і книжку гортати, і чоловіка гладити. Усього має бути в міру. Жити треба у золотій середині - хоча її важко знайти, але варта. Жінка має пам’ятати про своє покликання, але й любити свої примхи. Отака моя жіноча філософія. (Голосна назва теми).
Треба знаходити час на все- і на молитву і читання Слова Божого, на служіння,на дітей і себе і чоловіка і на дім і кухню. По собі знаю- це буває інколи дуже тяжко, але треба встигати все. Я зазвичай використовую години сну. Менше поспиш-більше встигнеш. А взагалі треба брати приклад з Ісуса Христа: Він нікуди не спішив, але все встигав зробити.. Я ще поки що вчуся....
Як бачите, у кожної жінки філософія своя. Я, приміром, стригтися дуууже не люблю, а комусь це подобається. Примхи у мене зовсім інші.