Фільм "Zeitgeist: Moving Forward"

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Asmodeus, 15 бер 2011.

1. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Хто що може сказати на рахунок цього фільму?
    Це вже не є напади на християнство, теорія змови чи опис того, яке ми би*ло, бо нас міжнародні банкіри розводять :crazy: Пітер Джозеф перейшов на вищий рівень, в принципі це логічно, думаю такого всі, хто оцінив перші фільми, очікували від нього.

До речі кінопоіск дає вищий рейтинг тому фільму, ніж попереднім:
    http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/573977/

Хто не бачив цього фільму - перегляньте, а тоді читайте рецензії на тому сайті, бо краще спочатку самому раз все побачити і зрозуміти, ніж читати суб"єктивні враження інших людей :)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Класний фільм.
    Я б його назвав:

СВІТЕ!!!
    ЗМІНИСІ,БО ТІ ЛИШУ!!!!

Нічого нового....
    "Вони...вони...вони..."
    Масони?
    Зелені людці з енело?
    Хм...
    Просто закономірне явище,що передує капецю.
    Каліюга.
    Процитую самашедшого
    Дух часу....

Останнє редагування: 15 бер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цей фільм нафіг перекреслює те, про що були попередні два, таке враження, що 1 і 2 автор себе рекламував, і нарешті більдерберзці його купили от він для них зняв 3 фільм

4. ovod

ovod Well-Known Member

звідки такий висновок?
    з того що наш вибір залежить від оточення? а що ні?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я дозволю собі відповісти:

Третий фільм заговорює до невпізнання теми першого і другого фільмів - типу - сиди і мовчи - і так ніц не зміниш бо все повертається до коробки...

А потім про щасливе суспільство технократії... Я то за і шляхи є... Але там вертолітних майданчиків не передбачили... І Яхт олігархів не видно...
    :nea:
    Олігархи таке не профінансують...

6. ovod

ovod Well-Known Member

не зовсім так, коли ти говориш про бідність на кожному кроці і нічого не робиш(пригадуєте кадри де люди на узбіччі просять вони знаходяться в такому стані, який передбачає тільки розчарування), то такі люди страждають від цього, а ті що цим не паряться.... а чекають чи шукають різних можливостей, то такі люди більш щасливіші від перших...

згідний це поки що не для людей.... хто в наш час зможе ділитися?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та позитиву там троха є. Зрештою - кожен дивиться але по своєму розуміє.
    Фільм, відверто кажучи - нудний.

8. ovod

ovod Well-Known Member

початок мені не сподобався, а от кінець був цікавішим...

але про систему як прибуток і від хвороб і від війн мені сподобалося, получається на них більш прибутковіше заробляти....
    система, яка "дбає" про людину і при цьому дбає про те щоб вгробити людину і природу своїм існуванням це абсурд....

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Проти правди не попреш.
    Апокаліпсис не відворотній.
    Зараз росте температура тіла "Земля",
    Якщо не вдасться її збити,
    то почнуться не відворотні процеси,
    якщо вони вже не йдуть...

10. ovod

ovod Well-Known Member

ну і шо.... віруси теж хочуть жити найкраще.. от і поживуть... тільки вони...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не довго.
    Будь-який вірус не має на меті вбити носія, бо це обмежує ареал поширення.
    Тому у вірусів зовсім інша функція. (до речі температури вони не люблять ;) )

12. ovod

ovod Well-Known Member

я теж багато чого не люблю, але мушу....

13. MARTINI

перші два фільми закликали людину "пробудитися", апелювали до особистості, до індивідуальності кожного, не піддаватися зовнішньому впливу, думати та аналізувати самому. Третій фільм вбиває особистість як таку. Суспільство - це мурашник, велика машина, де людина це всьго лише гвинтик, безликий і бездумний

• Подобається Подобається x 4
  14. ovod

ovod Well-Known Member

до революції вони закликали...

і там і там є частина істини...
    не піддатися зовнішньому впливву неможливо... інакше ви поза суспільством... а так ви враховуєте дії і вчинки інших людей...
    якраз не враховують суспільство і виходять за його межі або маньяки, вбивці.. або ж святі...
    хоча і вони повністю вийти не можуть..

мені так не здалося...
    просто вони хотіли передбачити рівність усіх людей без грошей...
    життя покаже наскільки це може бути реальним...

15. MARTINI

Такий світовий устрій мені здається нудним і нецікавим. У особистості зникає стимул до самовдосконалення, самореалізації, а відповідно таке суспільство деградує і "зігниє"

16. - альтернатива утопична. Миллиардам самореализующихся индивидуальностей не найдётся места на Земле, разве что, все йогами станут (те самосовершенствуются вглубь), но и тогда общество будет похоже на муравейник, только муравьи тормознутые в нирване все...

Восточная цивилизация позволяет обходиться без экспансии, однако, она по меркам европейцев и так сильно смахивает на

• Подобається Подобається x 3
  17. ovod

ovod Well-Known Member

так там по-моєму про інше йдеться... в тих містах немає бути залежності від твоєї розумової праці... тобто лікар і дизайнер спокійно можуть працювати і не боятися що не буде що їсти, тобто робота не за їжу і прожиття, що має бути само собою, а з цікавістю проявляючи свою індивідуальність...

чи ви вважаєте, що за винаходи і ідеї потрібно платити?

18. vseprav

vseprav Well-Known Member

третій фільм більше схожий на утопію
    нема багатих і бідних, шось не віриться

19. ovod

ovod Well-Known Member

це практично неможливо... це суть людини... запасатися і отримати більше ніж хтось...
    але ідея непогана...

20. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Суть людини - запасатися щобь було достатньо в скрутні часи, а не просто щоб мати ніж хтось більше. Оте що Ви написали - це стереотип, яким мислять десятки тисяч людей.

а де твій аватар? :)