Місяць тому зйомки проходили за універом Франка. Сьогодні уже під Оперним проходять. Може хто знає, що знімають ?
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Знімали фільм про Андрея Шептицького. Крім Оперного "прикрашали" і площу Ринок
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Подивився. А що, нормально, а то якісь прапори неконкретні, а так все ясно. :dance: Особливо мені Ратхаус сподобався. Ну, як все натурально!
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Могли би і лишити - політикам би було про що поговорити, не лізли би в наше життя, а то й перебили одне одного...
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Я був в той час у Львові. Маю теж пару гарних світлин. Якщо бажаєте можу запостити. З нетерпінням чекаю стрічку про Андрія Шептицького.
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Панове, якого Шептицького. Ви щось путаєте... Ви епізоди із знімального майданчику гляділи. Поясніть мені звязок: фашисти танцюють брейк денс і Шептицький ? Навіть у двох газетах писали, шо то воєна комедія.
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Не то щоб я плутав. Це окремо, стічка "Владика Андрій"(відео http://iplus.com.ua/bin/article.php?article_id=4077&show_media=8192) і світлини які я випадково назнімав перебуваючи одини день у Львові. Я і не стверджував і не пов'язував. Тобто це москалі знімали кумедь, а Полковник тут вже розлютивсі.:D
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? :no: Довольно натурально украсили Оперный, то без фантазии как-то. То-то были времена..... Но лично мне ОЧЕНЬ понравился Губернатор Галичины д-р Отто Вахтер. Во-первых молодой, во-вторых, чувствуется родная душа - настоящий политработник - столько эмоций в призывах к добровольцам дивизии "Галичина". Жаль, фонограмку послушать нельзя.
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? А Ви розумієтеся на німецьку мову? Напевно Ви радієте, зробили удар під дих нам всім? Що було, то було. А ще в дивізії оркестр духовий був. А ще німці, кляті окупанти допомогали харчами сім'ям добровольців. А ще метрополит Андрій Шептицький благословляв їх на майбутнє, якого доречи майже і не було. Згоріли більшисть з тих галичан у пеклі війни. Чому тільки Ви вважаєте що всі окуповані СРСР народи і зокрема українці, галичани, ВСІ повинні були йти на смерть захищаючи Московію? Життя прожили, а не усвідомили, що ми з росіянами не один народ, навіть не брати!!! А я от запам'ятав Вашу відповідь на моє питання: "Чи будете ви виконувати наказ, нападати на наші міста у разі війни?" Ви здається відповіли десь так: "для військового це буде лише точка на карті". Так воно і було вже у 1944. Сперши захопили Галичину, обізвали своєю, а потім асвабаділі, і ще 10 років асвабаждалі, аж но поки не вбили Шухевича гуртом 600 офіцерів НКВД.:D
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Хочется процитировать одного форумлянина...102-й раз...но не буду называть его имени...из этических соображений...просто процитирую...: Ну..Вы то Данило..мне точно не брат!!!!
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? А Ви помітили що я до москалів не пхаюсь на форуми, і у брати не напрошуюсь, на відміну від них?
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Попробую вставати кадр з фільму про митрополита Андрея Шептицького
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Особенно понравился таксофон! Столько лет прошло - а он всё без изменения! Додано через 5 хвилин Я и сейчас так отвечу, с точки зрения ВОЕННОГО. Помнится, я Вас тогда спросил о ЗСУ. Вы промолчали. Так что? В случае (не дай Бог) конфликта с Россией ваши военные откажутся выполнять приказ о военных действиях с Россией или с Гватемалой, например? На х... тогда такие военные и такая армия?
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? М-м-да... Але ж Полковник на всі 100% правий. Армія завжди повинно залишатися інструментом. Справним та надійним. Але треба перевіряти на наявність вавок в голові тих, їхто віддає їм накази. І це стосується не тільки генералів, але й Президентів та Прем'єр-Міністрів. А вже коли дипломатія безсила, тоді треба переходити до "точок на карті", та аж ніяк не швидше.
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Я десь в iнтернетi знайшла лiнк зовсiм випадково ( i вже загубила) що це знiмався фiльм з Томом Крузом про задум вбивства Гiтлера Може i не то... а може i воно "Valkyrie" http://www.imdb.com/title/tt0985699/maindetails
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Сумніваюсь, в неті багато чого писати можуть, на цьому ж IMDB в локаціях про Львів і згадки немає (http://www.imdb.com/title/tt0985699/locations). Та й коли я проїжджав повз знімальний майданчик оператори балакали російською.
Відповідь: Фашисти окупували оперний ? Я цивільний. Даруйте, може не помітив Вашого запитання? Ми з Вами спілкуємося не у реальному часі, а з запізненням. А ще різниця в часі з Московією, а ще різниця у поглядах. А Ви ще казали про нас Зеніком що ми "нєдальокіє парні". Виходить далеко, 800 км А ще б можна сказати продвинуті, але я не буду. Ось наприклад стрічку про Мазепу Ви не можете подивитися у Росії, заборонено. А ми можемо.