Фаріон покладе партквиток на стіл

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 25 лис 2013.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Львівський міський комітет Комуністичної партії має намір 3 грудня виключити зі своїх рядів депутата Верховної Ради Ірину Фаріон

Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua

2. фото: zz.te.uaЛьвівський міський комітет Комуністичної партії має намір 3 грудня виключити зі своїх рядів депутата Верховної Ради Ірину Фаріон

Про це Українським Новинам повідомив представник міськкому КПУ Олександр Калинюк. З його слів, Фаріон буде виключатися за дискредитацію КПУ, у рядах якої продовжує перебувати із часів СРСР, тому що не писала заяви про вихід з партії. Калинюк додав, що Комуністична партія не задоволена заявами й позицією свого члена Фаріон про мовну політику, зокрема, і з інших питань.

-----так поступила не тільки Вонв але і більшість колишніх членів цієї могутньої партії, , деякі залишили просто на память про щасливе минуле, а деякі просто дома тримають замість образків і моляться перед ними , так що тут нічого дивного , так як це один з видів психологічного захворювання, яке передається по спадкоємності , і як лікувати це на сьогоднішній день невідомо.. Так що не сварить її дуже хай продовжує молитися . А що до партії Свобода то там таких як Вона в достатній кількості, це їм ніяк не шкодить будувати Україну.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І відсудити членські внески за двадцять п'ять років. Тоді цикл буде завершено... :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А Ви справно сплачуєте? :)

5. VasMT

Я вийшов із КПСС офіційно. Заява аписана, парткомісія розглянула. Нас спасло те, що роль руководящєй і направляющєй ослабла і КПСС припинила свою діяльність на державному рівні. У мене навіть облікова картка є, видали на руки.
    Так що я чесніший за товаріщя Фаріон.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим?

7. VasMT

Повторюю. Задовго до заборони діяльності КПСС, я написав заяву про вихід із партії. Сам написав заяву на вступ, сам написав на вихід. І ніколи не приховував своє членство в КПСС. Ми вийшли із КПСС всією парторганізацією. Майже одностайно, крім керівництва батальйону. На нас почали тиснути як парткомісія верхнього штабу, так і по службовій лінії. І погрожували, і вмовляли. Від серйозних наслідків спасла заборона діяльності КПСС на державному рівні. Так що я ще й страждав від большевітського режиму... :)))

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

КПУ =/= КПСС

а де твій аватар? :)