Фанати про "Євро-2012": "будемо спати у метро"

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 9 лют 2012.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Затятий футбольний фан Раян Чепмен з британського міста Кембридж побував вже не на одному світовому і європейському чемпіонаті. Він вже частково спланував свою поїздку на «Євро-2012». У Раяна вже є квиток на матч Англія – Швеція 15 червня. «Я ще поки не забронював житло у Києві, бо не хочу бути обдуреним - ціни на квартири та готелі значно завищені. Те, що я англієць і подорожую на футбольний матч, ще не означає, що я багатий. Я просто футбольний фанат, і якщо я не знайду вигідний варіант житла, ви побачите мене сплячим на автобусній зупинці або в метро», - каже Раян.

На одному з найпопулярніших сайтів бронювання готелів booking.com зараз можна забронювати на 15 червня у Києві апартаменти за ціною від 300 до 1000 євро на добу, або місце в хостелі за 70 євро на добу. Під час фінальної гри у Києві першого липня неможливо знайти навіть хостел дешевше, ніж за 100 євро. Тризіркові готелі, які зазвичай коштують 50-100 євро на добу, під час «Євро-2012» пропонують бронювати за 200-700 євро.

В ніч, коли відбувався фінальний матч «Євро-2008» у Відні, я ночував в одному з хостелів в центрі австрійської столиці за 18 євро. Не думаю, що австрійські готелі та хостели спекулювали на чемпіонаті», - зауважує він.

http://www.dw.de/dw/article/0,,15694417,00.html

----------------

я тільки з києва , вже третій готель спробував ... на сайті було написано 340 грн за двухмісний економ ... я наївно думав шо то ціна за ЦІЛИЙ номер, а то **** за людину ... Та пишіть вже шо двушка 680 грн + ПДВ!!!! + тур.збір ...

це ж зі сфери фантастики ціни , навіть при київських з/п

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Прикольный повод нашли львовяне для начала строительства метро в своём городе.....

• Подобається Подобається x 7
  3. vseprav

vseprav Well-Known Member

от вам і гостинність
    ця жлобська натура ні до чого доброго не доведе
    тре буде собі взяти когось на квартиру на євро

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Страна себе поганит имидж из-за алчных граждан, менее всего о своей стране думающих.

5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Тут не алочность, а тупість!
    Допустимо з 15 євро на добу, підняти до 35, нормальна ціна, і люди конвеєром будуть проходити, а з тим і прибуток більший!
    Чим поставити 100 в хостелі, людей менше буде...

Ну це я так вважаю, у всякому разі, думаю, ті, що зависили ціни програють

• Подобається Подобається x 2
  6. NorthWind

Вы знаете, женщина, которая работает вместе с Ритой, только что вернулась из Львова. А почему она поехала туда? Посмотрела фотки мои из Львова - 2011 и рассказы наши послушала. Разве плохо? Впечатлений - масса. Причем - положительных. А она пол-Европы и Азии проехала, разное видела.
    Так ведь нет, зачем кому-то понадобилось номерной знак с автомобиля отрывать? Чтобы "вот вам, оккупантам!" Дурь и дебилизм! Кто-то с открытым сердцем, а кто-то, видно козлом родился.
    Вы знаете моё отношение к Украине, но и не написать не смог. Простите. 1 к 1000 - ерундовый процент.

• Подобається Подобається x 2
  7. night

night Well-Known Member

Не дарма кажуть що нам до європейського рівня життя і культури ще років 50 мінімум. Люди не вміють дивитися на перспективу. Всі хочуть зірвати бінго з тим Євро 2012. А дальше що....Опозоряться, відштовхнуть туристів цінами, сервісом. Таке враження що той 21 день футболу рішає все. Будуються готелі, відкриваються кафешки і від всіх чути заїжджене "до Євро 2012". Таке враження що ніхто і іншого чи подальшого плану розвитку немає. Тупа, дурна, жлобська нація. І по заслугам нам що ми живемо в такі дупі!

8. Нация только формируется. Всё равно как по поступкам подростка судить (а то и второклассника) всю будущую жизнь человека.

Планы на будущее - удел сытых
    На будущих мероприятиях бизнесмены будут вести себя мудрее... наверняка :)

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

- с культурой вопрос сложный. Цены научатся вменяемые устаналивать намного раньше. А становиться точно такими же, как, например, немцы - оно надо?

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Одна з команд-учасниць Євро-2012 буде орендувати тренувальну базу в Польщі за ціною в 2,5 раза дешевше, ніж в Україні.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесніков 9 лютого
    [​IMG]під час наради щодо нелегальних перевізників.

"Одній зі скандинавських збірних письмово пообіцяли готель за одні гроші, а коли дійшло до підписання контракту, в 2,5 раза збільшили цю суму, і вони відмовилися й житимуть в Польщі в 2,5 раза дешевше", – цитує Колеснікова 2012ua.net.

10. night

night Well-Known Member

Батьки формуються такими як зараз, потім дітей будуть того ж вчити і ті своїх дітей і т.д.
    А навіщо ставати такими як хтось. Краще взяти світову практику і вибрати краще, адаптувати під середовище. А українці чомусь завжди хочуть вигадати велосипед ще раз.
    Те що зараз роблять українські жлоби з Євро 2012 відкидає нас в очах світової спільноти знову на кілька років назад. Думаєте дітки таких індивідуумів чого вчаться...Обдирати всіх і кожного при першій же можливості. Тому про якесь здорове формування нації мови йтись не може.

11. NorthWind

Не горячитесь. У вас есть, чему поучиться. Жаль одного, учиться не вы и не мы не любим.

12. - ещё и жизнь учить будет. Жлобы завысили цены в 2.5 раза - команду гостей потеряли, в следующий раз хоть завысят меньше :)

- так можно попытаться сделать - с экономической системой, политической, административной, и далеко не всегда получается полностью. А культуру не скопируешь, на виду только её проявления :) Они в разных условиях - разные, у тех же немцев некоторые проявления негативны, но культура такая, какая есть, нужными кусками не прилепишь.

- ну, это как раз дело поправимое. Немного пиара и всё опять в том же "возрасте". Я думал, Вас правда культура беспокоит, а очи сообществу замылить... :)

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Наші г*мно-бізнесмени, самі захланні в світі. Бо хочуть мати 200-300% прибутку і то ВЖЕ, СЬОГОДНІ! Ніде у світі такого немає. Укарїнська натура чи що?

14. Forte

Forte Member

Візи для вболівальників, які хочуть поїхати на матчі «Євро-2012» до Польщі, коштуватимуть 35 євро. Щоб отримати таку візу в консульстві, треба буде показати оригінальний та дійсний квиток чи документальне підтвердження того, що ви цей квиток отримаєте при вході на стадіон. Також обов’язково треба буде мати страхівку.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

а от ще одна цікава стаття:
    Зарубіжні гості поділилися своєю думкою про нашу країну.
    Німецькі журналісти, які днями гостювали в Україні, залишилися незадоволені підготовкою нашої країни до Євро-2012. На сторінках журналу "Футбол" вони поділилися своєю думкою про свій візит.
    http://2012.tochka.net/ua/27196-eur...ukrainu-na-tri-bukvy-iz-za-tsen-na-evro-2012/

а де твій аватар? :)