Недавно довідалася, що моя улюблена французька співачка Патрісія Каас буде виступати в цьогорічному Євробаченні із піснею: http://www.youtube.com/watch?v=MaBpzjvOc40&feature=related
А хто знає, що то за скандал з відбірковим туром? Бачила, що Приходько (Фабрика зірок у Росії) на представлення України претендує, але з їхніх заяв не зрозуміла, що сталось.
Пономарьов є продюсером двох співачок, які пройшли відбір, і одночасно є членом журі, а таке заборонено правилами. Мозгова виступила, ніби раніше вона не знала того, взнала тільки тепер. І ще там багатьох повідсіювали за порушення правил, але правил до того не пояснювали. Щось ніби таке там робиться, вчора краєм вуха чула. Ось знайшла: http://5.ua/newsline/182/0/57598/ Список фіналістів національного відбору Євробачення-2009: 1. Tori Joy 2. «Гарячий шоколад» 3. Брянцева Тетяна 4. «Zакльопкі» 5. Наталія Волкова 6. «4 Kings» 7. Світлана Лобода 8. «Kishe» 9. «ANA» 10. «NikitA» 11. Олександр Панайотов 12. Денис Барканов 13. Іра Пойзен 14. «GODO» 15. Ленара Османова
Гы, гы.... Грузия пойдёт стопами Сердючки: А вот Грузия уже выбрала своего музыкального представителя - на "Евровидении" выступит группа "Стефане и 3G" - молодой человек и три девушки. Победители национального конкурса исполнят песню, в которой содержался протест против политики России - "We don't wanna рut in" (здесь присутствует каламбур: английское put in ("вводить") обязательно будет воспринято слушателями как "Путин"). В песне содержатся следующие слова: "We don't wanna put in / The negative move / It's killin' the groove", что на слух можно неправильно понять и перевести как: "Мы не хотим Путина / Это разрушение / Это убивает весь кайф". http://www.izvestia.ru/news/news198421
а хіба не проти правил конкурсу пропагування ворожнечі між народами??? щодо укр перетендентів знаю не всіх... от "Нікіта" чи Лобода - мені видається найкращі претенденти... може не найкращі артисти, але вони зроблять шоу на ура... суджу по їхніх кліпах, дуже оригінальні... дивилась би без музики)))
А Панайотов - хлопець десь зі Східної України, але вже давно співає в Росії, певний час біля Пугачової крутився. Кілька разів пробував пробитися на Євробачення від Росії, але не вийшло. Певно згадав, що родом з України і вирішив виступати від нас ))) О, бачу і наші львівські брали участь ще згадала - оці Закльопки брали участь в Юрмалі. Але яке місце зайняли - не знаю, бо просто запам"ятала їхню назву. На мою думку, оптимальним варіантом була би Лобода - і на території СНД трохи відома, і цікаве шоу може запропонувати.
вибору нема, дійсно серйозні українські виконавці , не початківці, чомусь більше не хочуть на Євробачення.
Скорее всего потому что оно уже превратилось в банальную показуху. Взять хотя бы 2-е место Сердючки. Между прочим, одними из немногих, кто выступил против участия Сердючки, были львовяне. Это о чём-то говорит.
може... я була за! тому що вона оригінальна! трансвеститів є багато, але вона це не те... це величезний заряд позитивної енергії... ви бачили як її зустрічала Європа?? конкурс ж не розрахований на вокальні дані... а на те, щоб представники різних країн-народностей вишукали щось таке вже оригінальне, що внесли оте в пісенну спадщину Європи... от їздили туди Пугачева, Пономарьов... для країн в яких вони виступають - вони метри естради, а там - пшик... потім вже коли всі поняли що треба - виправились і почали посилати правильних людей...
Она - позорище! Мне было бы стыдно такую отправлять. И так об Украине там думают не очень, а тут ещё и Сердючка...