Є можливість використати велику суму коштів на спортивно-розважальні заходи у Львові. Дайте свої пропозиції. Додано через 4 хвилини Пропозиції актуальні на 2008 по 2012 роки. Фантазуйте!!!
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? А за що міським чиновникам гроші платять? Щоб ідеї на форумах черпати? Там працює цілий штат людей, хай вони і думають
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? До них теж вже звернулися.
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? Я так розумію, що пан 2012 сам представляє чиновників. І не проти, щоб мене спитали куди діти мої гроші... Треба під ту мульку зробити щось добре для міста. Крім "розвитку інфраструктури", часто через розбудову пустомитіського р-ну можна ще: 1. Парк якийсь насадити, можна кожне дерево поназивати ім"ям файного худболіста. 2. Сворити інформаційний центр (як по світах), де можна було б мапу взяти в кількох мовах... просто спитати "а шо у вас тут файне є в горадє?" 3. поставити гарних дороговказів (не пластікових, а дорогих, кованих чи ще якихось) не тільки з назвами вулиць. але визначних місць. "До порохової вежі - 350м.=>" 4. ПРидумати якесь місце видатне, фонтан музичний поставити чи скульптуру якусь (як дракончик на Вавелі) 5. Якусь нагороду найактивнішому пропогандистові львова: Вакару, Вірастюку, ще комусь із циклу "а Вам слабо?.." чи "Тільки у Львові..." 6. Випустити марку пива, цигарок, машин!!!(на ЛАЗі ) і ще може щось, але немає щось зараз бажання вигадувати
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? це вже цікаво, що вона є! Тільки от чи за призначенням будуть витрачатись ці кошти, чи як завжди?..
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? В стилі команди Садового - лиш би дали гроші, а ми придумаємо, під що їх прописати і з чого вкрасти... А як самим ідей - забракне - то ми ж люди сучасні, по форумах лазимо...
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? добре якби якусь халяву роздавали - безкоштовне пиво...
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? ооо тим більше у львові стільки місця є для фонтанів і для памятників! кожен скверик може бути особливим, з місточками, лавочками та клумбами! оголосіть конкурс, думаю багато митців захочуть дати свої проекти! а ще мало дитячих спортивних майданчиків є!
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? попередніх ідей стало на місяць, аби кошти освоїти?
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? В точку!! ДО речі, коли пишуть, "окрім інфраструктури", мене це насторожує.. А що нормальна інфраструктура вже є?? А гроші на неї?? Нема, правда? Нещодавно тільки читала, що коштів на дороги ну не виділяють і ні звідки вони не візьмуться. ТО які я перепрошую ще креативні ідеї як в нас ні тобі доріг, ні тротуарів, ні в нормальному стані будівель центру, ні нормальнитх смітників, ні туалетів.. Тільки лякати туристів можна! З нову починаємо не з голови, а з Д..ПИ. Велика сума грошей в них є..блін
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? до речі, щойно додивилася. спершу була ця тема, а за місяць друга. А цю вже нині реанімували До речі, від її створення 2 місяці пройшло. Ідеї ідеями, а кошти ж то освоїли. Хтось помітив? Публічні ж проекти мали бути...
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? Ага... а фантазія коштує гроші.... хочете мати довіру? Знайте, ніщо так не викликає довіру до людини, як передоплата.... то ж фантазуйте!
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? Модератори не знімають значить мона. Ну то не наш клопіт. Але мені це асоціюється з прикручуванням бантичків до стелі квартири де протікає унітаз.
Відповідь: EURO-2012 Які промоакції Вас зацікавлять, де б хотіли бути задіяними? Маю ідею. Це, ніби, як про крихти, що падають зі столу пана.