Восьмий етап означає, що ми бавимось вже два місяці. Як швидко летить час! І наскільки сильні творіння львівських митців, що витримують цей швидкоплинний час століттями! Хто буде першим цього разу?
Невже ніхто не бачив такого симпатичного купола?! Ото розбещені міщани! В якомусь Донецьку чи іншому подібному місті такі архітектурні форми з сотнями років історії автоматично роблять символами міста, виносять на логотипи чи поштівки. Люди піднімайте частіше свої погляди! До часу початку наступного етапу залишаються лічені дні!
от якраз вчора хтіла зайти сюди і написати - може підказку, га? п.с.підказки аля "Тут бувають щодня сотні форумлян" вже були
Не знаю, чи там бувають форумляни, але якщо б вилізти на цей купол, відкрився би непоганий краєвид і навіть який трамвай чи маршрутку деколи можна побачити.
Ну і підказка.. Та на будь-який будинок, якщо вилізти в центрі Львова, то буде гарний краєвид Я той купол навіть бачила, але не пам'ятаю де.. Або схожий бачила..
Багато художників та майбутніх художників проходять неподалік, але ніколи я не бачив цього візерунка на картинах. Цікаво, чому?
Купол ніби цей, але фотограф по моєму явно не там стояв, звідки знято перше фото (читаємо правила конкурсу) Нехай Forest вирішує, чи приймається така відповідь, чи 8 етап продовжується
я би як виключення прийняла - інших варіантів все одно небагато але тільки як виключення конкретно для 8го етапу
Взагалі цікава ситуація - ніби понеділок, час на наступний конкурс а тут тобі на, до того ж і не у відповідному ракурсі. До речі, я вибирав ракурс, щоби сховати ту страшну бляху, що почепили замість дахівок з візерунками. Думаю, вердикт зроблю таким - "зарах" але з умовою розповіді як знайшлася відгадка, де це, чи допомогла підказка, де шукалося ітд. Я вчинив правильно?
Мудро! Я пробувала знайти через гуглмапс цей купол, дивилась в районі ЛАМ, але на мапі видно плоско зверху і неможливо нічого розгледіти.
Хитрий а ;-) Добре, тоді по порядку, з фото видно якого часу будівля, тільки будинки такого стилю у Львові є в районі Личаківської, Пекарської, Зеленої, кінець Франка, район Кастелівки - Чупринки... Тобто обійти всі ці місця досить довго, тому вирішив чекати поки Форест розколеться на підказку ;-), перша підказка про маршрутки і трамвай нічого не дала (маршрутки їздять зара всюди, ті і трамваїв, якщо вірити Львівському TV їздить 70 штук), а от підказка про художників поставила все на місце, кінцева 4того трамваю там де Художня академія, район визначений, знайти купол справа техніки. якщо не помиляюся вул. Мушака 18
Підозрюю, що це тому що ноутбука з собою не було - складно по пам'яті точний ракурс віднайти. Хоч не є неможливо. А за підказку дякуйте MARTINI, як би не він, я б її не давав. ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- це я, значить, хитрий