Дякую! Це церква Святої Параскеви П'ятницької. Якщо хтось хоче їдьде сфотографуйте краще, я не поїду, далеко.
Я просто дивуюся з Вашої швидкості! Причому вона постійно росте! Якщо раніше конкурси вгадували більше тижня, то тепер лічимо на години Ну чекайте, на наступний етап фотоквесту придумаю щось вже не таке простеньке До речі, IgorP, це Ваше фото?
Я був там 2 роки назад, згадав і попросив друга сфотографувати і надіслати мені, він сфотографував на старий мобільний і надіслав мені, я виклав.
Значить формально цей етап ще не завершений, у правилах є умова, що фото повинно належати авторству дописувача-переможця
А ось брехати зовсім не гарно IgorP!!! http://www.oko.kiev.ua/img/Lvivska/Pustomytivskyy/2005.10.30--408_~193.jpg
Уууупс, навіть я не підозрював, що може бути таке. Якось вже звик до чесності та порядності на цьому форумі. Як бачимо, було використано фото з відкритих джерел, тобто грубо порушено правила конкурсу. За таке розслідування хочу щиро подякувати друзям-фоумлянам, особливо hunter-ові, сам би я й не здогадався, хоча, відверто зізнаюсь, мене насторожила сильна оптимізація знимки, що робиться лише у випадках, коли фото розміщується на сайтах для довготривалого демонстрування. Прошу адміністрацію вжити відповідних заходів а зі свого боку оголошую, даний етап таким, що не відбувся, натомість вже найближчим часом виставлятиму новий.