Етап 14

Тема у розділі 'Фотоквест. Конкурс від Foresta і Cyfrolab', створена користувачем Forest, 30 чер 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Готуйсь, увага, руш!

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

куда руш?

там хоть стимул був - шукали цьоцю з голим бюстом... а то якісь двері до сільського клюбу....

• Подобається Подобається x 5
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Интересно, что справа от двери висит на стене, не веночек какой нибудь, может кто в доме из известных жил

4. Forest

Forest Moderator

Фотоапарат в руки і руш на пошуки! Раззз-дфа! Рразз-два! :)
    Ну по-перше в сільському клубі більше цьоток ніж в попередньому конкурсі, а по-друге, зовсім непогана цьотка висить буквально поруч. Шукайте і буде Вам світло в кінці тунелю!
    Гарна логіка, я недарма кілька пікселів з цього об'єкту залишив ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. simona83

simona83 New Member

о мама рідна, кожен раз все легше і легше, кажете там збоку цьоця висить, а хоть гарна

6. Jazzmanko

Jazzmanko Well-Known Member

Гадаю, цьоця - то Русалка Дністрова, а ті двері - то вхід в музей однойменної книги. Нє?

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявляєте скільки будинків у Львів? а скільки є підїздів у будинку? От перед вами двері.

Ну вибачте, але якщо серйозно, конкурс стає нецікавим.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

краще фото покажіть

9. Molv

Molv New Member

Нє. Точно.

10. Forest

Forest Moderator

Красуня кольорова!
    Миху-Миху, де ж Ваша всепроникність, де Ваша здорова логіка, зрештою де Ваше вміння бачити те, що не бачать інші? Невже Ви сам не розумієте, що будинків у Львові тисячі, але з них скрізних дворів лише сотні, а от з цьотками праворуч - лише одиниці. Так само і форумлян - тих хто здається відразу - тисячі, тих хто придивляється і логічно мислить - сотні а от тих, хто логічно думає і знаходить (водночас розуміючи, що це зовсім не складно, головне не боятися і не здаватися) - одиниці. Чесно кажучи - я Вас зараховував до останньої групи...

• Подобається Подобається x 4
  11. SPB

SPB Well-Known Member

Ех, до попередніх фото були підказки що "там є марежа Львівелектротрансу", а до цього буде "там є мережа Укртелекому" :wacko:

Вже не буде, вітаю Boduk ku:good:

12. Forest

Forest Moderator

У нас новий переможець! Boduk ku, вітаю! За призами прошу стукати у приват мені або MARTINI. Якщо не секрет, у чому таємниця такої швидкої відгадки?

Вже не буде, дивіться вище свого допису :)

P.S. Миху, як бачите, поки Ви тут розчаровуєтесь у світі, іншим достатньо кількох годин для відгадки. Задумайтесь над цим, рано ще старіти!

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

До речі, ось більший кавальчик тої завислої цьотки. Вибачте, що її тільки кавальчик, більшого не маю.

13. hunter

hunter мандрівник

Ех, тільки зайшов в тему, а тут вже й відгадали... :tired:

14. Forest

Forest Moderator

Нічого, скоро наступна ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

що до проникності.....

а може переможець - людина, яка виручає у сложившейся ситуації? Так би мовити, вирулювач з тупікової ситуації... а працює разом з вами, нє, Форесте?:crazy:

Бачу, я договорюся... але все ж... я вперше бачу цього чоловіка на ЛФ. І тут раз, зайшов зорієнтувався... сфоткав ... виставив... виграв... підозріло аднака....:)

Боюсь наступний конкурс буде сфоткана клямка від дверей, нє?:haha:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороша автобіографія....

Вітаю з перемогою.

17. Zuki

Zuki New Member

от чорт!! тільки но подумала що треба зібратись, тілшьки побачила... а вже знайшли....бу:sad: тільки дочекалась вже знову чекати... ех

18. Forest

Forest Moderator

Мих, що з Вами? Раніше Ви таким не були!

Щодо підозри, то скажу так: я оцінюю вартість своєї репутації набагато більше ніж кілька фотографій, навіть якщо вони з Cyfrolab-у. І якщо ви думаєте, що колись виникає проблема з відгадками то теж глибоко помиляєтесь, я цей конкурс роблю добровільно і без заробітку. Прикро мені, що виникають такі думки :sad:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не переживайте, форест. Я на 100% переконаний, що ви порядна людина, ну а я мушу трохи конкурс веселити, нє? Хто буде заповняти паузи? То ж не сприймайте мої слова серйозно. То все на рівні жартів. Думав, що ви то розумієте....

20. Forest

Forest Moderator

Аж полегшало :) У зв'язку з цим з понеділка оголошу про новий етап!

а де твій аватар? :)