еще один попал под лошадь (с)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Vampum, 27 лип 2015.

1. Vampum

Vampum Active Member

Бозя високо сидить...

Народний депутат Ігор Єремеєв отримав черепно-мозкову травму під час катання на коні. Його стан оцінюють як стабільно тяжкий
    .

Після отримання травми Ігоря Єремеєва госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню, однак на даний момент вирішується питання його перевезення в Київ або одну із західних країн.

Громадське телебачення зв’язалося з помічниками народного депутата, однак вони відмовилися від коментарів.

ТСН сообщает, что вечером депутата госпитализировали в Киев и сейчас он находится в Киевском институте нейрохирургии. Еремеев - в безсознательном состоянии.Т

хто не в курсі - спонсор Вави, син генерала КДБ і паскудна мразота в одному флаконі.

як ви вважаєте? конячку тре нагородити, як на мене! вівса їй тон 5!

• Інформативно Інформативно x 2
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Почитав, хто ж це такий
    Що ж. Є Воля народу, а є Воля Божа.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

Слабо впав,на цвинтарі вже прогули ставлять

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Жнива на дворі, а вони на конях катаються...

• Смішно Смішно x 1
  5. Vampum

Vampum Active Member

пішло на поправку, подейкують(

6. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

так, мене теж ця історія вразила. Сльози матерів і кров наших солдат волають про помсту. Бог все бачить. Якщо ж відкинути містику, то все просто - безкарність породжує вседозволеність, вседозволеність - манію величі, манія величі - ілюзію невразливості. От і наслідок. Та й розуму у нього тільки на де вкрасти було. Вже й того нема. Я все такого собі депутата Пабата згадую. До ВР дійшов, а розуму не лізти мордою в салют не вистачило. От і позбавився очей. Щось за нього давно не розказували, до речі. Теж за кордон поїхав лікуватись.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Не заправляюсь на WOG від початку Майдану

Надіслано з мого LG-D802

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)