Епілепсія

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bila Chocolyadka, 18 січ 2016.

1. Я з Тернополя.Донечці ставлять діагноз епілепсія.Хочу приїхати на обстеження і консультацію епілептолога.Але не уявляю куди і до кого.Порадьте будь ласка!

2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Можна на Пелипа Орлика до завідуючого Невропаталогії. А скільки рочків донечці? Як в неї це проявляється?

3. Дитині 6 років.Проявляється зоровими галюцинаціями і поколюваннями по голові.Приймає протиепілептичні ліки, та вони не допомагають.А в тій лікарні є ЕЕГ відеомориторинг?

4. Оля

Оля Старожилка форуму

А це справді симптоми епілепсії? Може це щось інше? І нащо ви вже її пічкаєте тими ліками, якщо діагноз ще не остаточний? Спробуйте краще вдатися до народної медицини. В Інеті є купа матеріалу про це. Хімією ще встигнете годувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Діагноз остаточний, проблема, що лікар мені нічого не пояснює.Зараз приймає ще плюс гедазепам.Якщо не допоможе,лікар зніме препарати. А дальше?
    Розум розуміє, але серце моє відмовляється вірити у такий діагноз.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Дивні люди. Лікарям вірять більше, ніж Богові. Я ж вам написала, що вдавайтеся до народної медицини, а ви і вухом не повели. Був раніше тут на форумі Ромко, наш львів"янин. То його дитину ті всі невропатологи і психіатри довели до такого стану їхнім лікуванням, що вже нема вороття. А якби вдалися батьки відразу до народної медицини, то спасли би дитину. Дівчинка ж нормальною народилася.... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. Veselka alj

Так там є ЕЕГ, УЗД, Кадіограма, аналізи все можна там пройти обстеження. Але в вашої дитини якісь дивні симптоми як відносно епілепсії, як на мене. А де ви проводили обстеження, чи робили ви ЕЕГ?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б радив почати з того, що визначити походження хвороби: фізична, чи духовна. А тоді б можна було рухатися у відповідному напрямку.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Veselka alj

Хіба є духовна хвороба?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще й як є.
    можна лікувати скільки завгодно медикаментами, а ліки безсилі. А якщо позбавити хворого духа, який вселився в людину, то людина стає повністю здоровою.

А якщо проблеми фізичного характеру, тоді медикаментозно тре лікувати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Veselka alj

То вже про якусь містику йдеться, та потайбічні світи)) Але який хворий дух може бути в 6 річної дитини:scratch_one-s_head:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відвідайте село Колодіївка Тернопільської області, а тоді поговоримо про містику.

А вік тут ні при чому. Я бачив малого - дошкільня. Він секунди не міг знаходитися в церкві. Кричав і втікав до виходу.

13. Моя дитина ходить кожної неділі до церкви, приймає святе причастя.Та й зараз вже вроді не вважається, що епі це бісноватість.
    Та все ж за пораду дякую, але я не ризикну, щоб моя дитина побачила ці жахіття в колодіївці.

14. Підкажіть будьласка, як нам це визначити?
    Ну, ви знаєте, я це все розумію.Але епі це надто серйозно, та й наслідки не лікування можуть бути плачевні.Ночами я перечитала

15. Оля

Оля Старожилка форуму

А хто каже нелікувати? Лікувати! Якнайскоріше! Але Мих 200% правий. Перше треба виявити, якого походження хвороба. А тоді лікувати. Хоча, якщо духовного, то допоможуть і практики екзорцистів, і лікування травами. А якщо фізичного, то травами. Психотропні такій дитині давати я би боялася. Ромко тут тепер не з"являється, але ви його можете знайти на Фейсбуку - Роман Пророк. Поговоріть з ним. Його дитину теж починали "лікувати" мало не з такого віку, як вашу. Долікувалися, що він з лісу не виходить. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно ніколи і не вважалося, просто в обох випадках симптоми майже одинакові. Настільки одинакові, що навіть спеціалісти не зразу можуть визначити.

Ну добре. А таке запитання. Чи можна часово співставити початок захворювання з щепленнями?

17. о_О

18.  
  19. з щепленнями це точно не повязано.Початок я так зрозуміла вже роки3 мінімум, але цієї осені пішло на зростання швидкими темпами.Епі в дитинки парціальна скронева, тому симптоми трохи інші ніж при типовій епі.Про духовний початок вже й сама задумуюсь, може хто і пороби зробив.От тільки вести до бабки ще безневинну душу не буду.Тай я тільки починаю приходити до себе від шоку, в самої через такий стрес почались проблеми зі здоровям.Серце моє не може прийняти такий страшний вирок для донечки.Дякую вам за спілкування, бо з такою бідою лишилась на одинці. не має навідь з ким поговорити, порадитись.По відгуках в інтернеті зрозуміла, що напевно подамся ще в Київ.Хоча наш лікар каже. що обстежень більш не треба.Але і він нічого не пояснює, від не розуміння ситуації хочеться вити.Завтра йдем знову на прийом. на жаль таблетки нам не допомагають.

20. Ви знаєте . в нашому випадку дай Бог аби ті психотропні ліки допомогли, бо в дитини така форма, що може і не піддатися лікуванню.Наслідки для психіки без лікування набагато гірші...

а де твій аватар? :)