Щось я помітив, що багато хто рветься у США! Особливо у армію США.... Там шо медом намазано чи як? Хіба у США усе так чудово? Шось я того не розумію, може мені тоже плюнути на свої плани і не іти у МВС?
Я теж як там був мав можливість лишитися. Пропонували варіант з армією. Хлопцям це найпростіше. послужив у внутрішніх військах - отримав зарплатню і громадянство (звичайно ж плюс житло і їжа). Трішки шкодую, що не зостався... Але лише трішки.)))
Внутрішні війська давно посилають на війну. Потім якщо Ви там служили можуть мобілізувати в буть який час десь майже до пенсії. Діти, жінка ніц не поможе. Інакше дезертирство і тюрма. Я б спочатку добре подумав чи варто ставати професійним вояком бо то на все життя...
Ну і до чого тут це? http://www.youtube.com/watch?v=phW6sUO2XFk А вот той "не сілюк" просто мене прибив))) а бландінка з брюнеткую то просто нема слів..
Під час в*єтнамськоі війни у Канаді переховувались десятки тисяч американських дизертирів. Після цього Канада прийняла закон і зараз дизертирів видають США, де іх судять, ув*язнюють і позбавляють громадянських прав. Недавно була стаття у газеті про такого дизертира. Якщо після повернення з війни у В*єтнамі у солдат був "в*єтнамський синдром", у СРСР після Афганістану - "афганський синдром", то зараз говорять про "іракський синдром". Газети пишуть, що канадські солдати після повернення з Іраку не можуть адаптуватись вдома - алкоголь, наркотики, сімейні конфлікти. Діти бояться з ними спілкуватись. Так що служба в арміі має не тільки гарантований дохід, але і гарантовані проблеми у випадку відправки на війну.
До гарної ворожки або парапсихолога питання. Комусь медом помазано комусь" савсем кердык".У нас простіше відмазатися якщо когось переїхав або ще як летально образив, в Гамеріце терміни великі та режим не звичний, інші поняття негри в авторитетах ходять, ось якось такось.
...якісь дурниці. Ніхто Вам не "запропонує" службу в армії США до тих пір поки Ви не будете мати "грін карти" Спочатку "ґрін карта" потім служба , а не навпаки. А в канадській взагалі треба спочатку бути громадянином , а потім служити. Та і не має "внутрішніх військ" в США. Є Національна Гвардія , а це дещо інші війська. ... В Французькому іноземному Легіоні спочатку служать мінімальний термін , а потім можна складати папери на постійне проживання в Франції ( десь тут гілка є про нього)
Це він напевне мав на увазі. По ідеї так воно є але може в нього була можливість її мати ("ґрін карту"). Тоді навіщо армія? Може його хтось дезінформував? Зрештою якщо би уряд дуже хотів то її можна отримати дуже швидко. Але то якісь спеціальні обставини тоді. Взагалі не розумію теми. Хто дуже рветься в армію, звідки і навіщо? Міґрація це інше питання.
Там (в Америці) той хто має грін карту може швидше отримати громадянство якщо служить в Армії але якщо нелегально або навіть на тур візі чи на робочій то в армію не беруть
Як мені пояснювали, там є спец підрозділ іноземних військ. Вони вважаються внутрішніми (чи резервними) і на гарячі точки не посилаються. На службу йдеш без грін карти (а може, якщо збираєшся йти, то її швидко тобі роблять - цього точно не знаю). Розповідали мені це різні люди і неодноразово. Зустрічав ще грека, який там служить в пов. військах (на гелікоптері).
Навіть не знаю за щось подібне. Хоч часи мінялись і я за тим не слідкував. Раніше було для всіх п’ять років після постійного проживання здається і було виключення для тих хто народився в США. Хоч за Буша 2 були здається якісь зміни. Назагал в сторону ускладнення. Що воно дає якщо менше 5-ти років якщо тільки для того?
Не можу дати лінк але було що хто в Іраку і Авганістані відслужив певну кількість турів отримували громадянство швидше --WASHINGTON: The US military has provided legal immigrants a fast track to citizenship, and they are taking advantage of it in record numbers, even if it means facing the risk of death or injury in Iraq or Afghanistan. Interest surged after President George W Bush signed an executive order in July 2002 allowing immigrants with green cards to become citizens as soon as they are sworn in, according to the US Citizenship and Immigration Services (USCIS). Since then, more than 25,000 immigrant members of the armed services have become US citizens and another 40,000 are eligible to request naturalisation, USCIS said in a statement. The numbers rose to 4,614 in fiscal 2005 ended September 30, 2005, from 749 in 2001, the agency's figures show. Mexican-born Gabriela Begaye, 30, who joined the Army at the age of 25 and became a citizen last week in Fort Bliss, Texas, says she feels proud to wear a military uniform. "I would die for this country. I would do it," she said. Begaye admits that the new Bush administration law may be motivating more immigrants to join the armed forces.--copy past "You get a lot of respect (by joining the army). Now that the law has passed, that has to be a motivator," she said. The US immigration agency started in 2004 to conduct the first overseas military naturalisation ceremonies since the Korean War. During fiscal 2005, 1,006 foreign-born soldiers became citizens outside the United States.
Дурниці Вам розповідали.....От поясніть логіку Вами написаного....Для чого би держава таке робила? Набирати людей , причому чужих і тримати їх в "тепличних умовах" , не посилати на війну....????????........А своїх посилати...... Я логіки в тому ніякої не бачу.А Ви? І Ґрін карта. ..... дістати її (як зрештою канадський/бритійський/австралійський лентед) це не записатися до якогось клубу. Це серьозна справа яка займає рік , а в багатьох випадках і більше часу. За цей час перевіряють людини минуле , чи не мала вона кримінальних рекордів і якщо мала то за що і т.д. ....... А якщо людина йде в армію БЕЗ ҐК , то значиться про неї нічого не знають.... А якщо він маньяк , або там талібан , або просто придурок 7Б (колись в наших воєнкоматах така стаття була)....то що з ним робити?...виганяти, чи хай служить дальше.....? ...може не переріже вночі пів роти , може спамятається.....?
Чи не була членом компартії або комсомолу. То головна причина. Хоч в часи Буша мол. планку знизили. Тобто на дрібні злочини почали закривати очі хоч і нелеґально воно. Раніше якась крадіжка або якісь наркотики із затриманням (вживання) і все би не взяли. Хоч грабіжників, ґвалтівників ітд звичайно не беруть і тепер. Армія виснажена. Майже 10 років війни навіть із "канікулами" всеодно беруть своє. Сімям найгірше. Деякі жінки не витримують стільки років жити в постійному страху що чоловіка вб’ють і розводяться. Деякі солдати потім через це собі кулю пускають в лоба. А загальний призив робити політики бояться. Тому мені армію відверто жаль, особливо ґвардію. Вони взагалі підписувались для захисту країни всередині а не прогулянок в Ірак. Але небуду про політику Буша мол. В Україні вибрали ще "краще".