Електронні фоторамки

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Trip, 8 сер 2009.

1. Trip

Trip New Member

Обрав у якості подарунка для дівчини кілька електронних фоторамок, але не можу зробити остаточного рішення...

ось ці моделі:
    Samsung SPF-72H7

і Mustek DPF-A702B

Якщо хто вже має та користується чимось подібним, то пліз хелп:blush:

Останнє редагування модератором: 9 сер 2009
  2. wrong.device

wrong.device New Member

Юзав отой Самсунг (тільки чорний) - купували на подарунок, то мені довелось розбиратись з опціями... Теж вибирали з десятка моделей, але саме ця модель виявилась найкращою у порівнянні, зважаючи на ціну та на функціональність... І ще воно таке пригламурене... :good:

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може хтось зустрічався з подібною проблемою. Купили рамочку, скинули фотки, вибрали режим "По порядку" (є ще "Хаотично"), а фотки показуються не по порядку, а якось типу 1, 2, 4, 3, 6, 5, 8, 9, 7, 10.. В хаотичному режимі посторюються одні і ті самі періодично. То так має бути?
    П.С. Виявилось, що Віндовс ХР - то вже минуле, бо диск з ПЗ до рамки на Віндовсі ХР вже не хоче запускатись, просить іншу версію, очевидно новішу о_О

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

О, я якраз планував купити таку рамку, підкажіть на що звернути увагу.
    Які параметри, модифікації існують.
    Дякую.

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми вибирали рамку виходячи з суми, яку мали. Вибрали PHILIPS SPF4208 - достатній розмір фото (800x600пк, діагональ - 8 дюймів), достатньо пам'яті (рамка - 512Мб + в комплекті була карточка на 2 Гб), є можливість включити годинник, є можливість переглядати відео і слухати музику. До компа під'єднується через міні-USB (того кабеля не було в комплекті), можна втикнути карточку з цифрової мильнички (підтримуються формати SD і якісь там інші), можна втикнути флешку, може можна підключити через USB-USB (не пробувала, не маю такого кабеля). Ще плюсом є управління через кнопочки. В магазині дивились іншу рамку, в якої було сенсорне управління - дуже кепсько працювало - то натискалось, то ні. Єдиний мінус, який наразі помітили - то те, про що писала раніше - фотки не відображаються по порядку :sad:

а де твій аватар? :)