електрогітара

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Cerxiy, 8 тра 2011.

1. Cerxiy

Cerxiy Member

народ, таке питання... хочу найближчим часом взяти електрогітару, скажу чесно я в цьому ділі повний нуб... навчитися грі думаю проблеми великої небуде, муз слух є, ходив 7 років на клавіші... а от з гітарою поки неладно:scratch_one-s_head: підкажіть яке то обладнання потрібно брати чи аксесуари... хто може щось порадить...
    і ще... де у львові можна придбити не дорого таку вещь)
    буду всім вдячний за будь-яку інформацію...:preved:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

На вулиці Дж. Вашингтона є Метро. Там, біля телевізорів, а точніше - біля прилавків дівіді - дисків є гітари. І там я бачив електрогітару разом з підсилювачем, колонкою - все в одному.

Тобто тре купити гітару і одну коробку і то є повний комплект. Все це задоволення тягне десь 1000 грн, плюс/мінус. Недорого.

Воно там все підключено, можна побринькати, не відходячи від прилавка.

3. Cerxiy

Cerxiy Member

а як туди можна добратися з центру або від церкви анни...? туди якийсь трамвай їде?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, трамваю нема.

То є бічна вул. Зелена.
    Їдучи з центру тролейбусом, тре вийти на зупинці Дністерська. Пройтись по ходу тролейбуса метрів 300, після залізнодорожного переїзду повернути наліво і ще пройти метрів 500. Справа буде то метро, на світлофорі.

Але якщо то діло вже купили - я не винуватий! :) Останній раз був, то ще було, а був недавно.

Там можна добратися ефективніше, ніж я пояснив, але я не в курсі з тими маршрутками. Запитайте в Гугла!

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чесно кажучи, я б не радив купувати електрогітару за 1000 грн, а тим більше якшо вона за ці гроші ше й в комплекті з комбіком... То вийде якась купа мотлоху, а не інструмент

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залежить для яких цілей. То дійсно дешево. Я сам дивився і трохи пробував. Для початківця терпимо.

7. MARTINI

то кусок дошки зі струнами, її навряд чи можна адекватно настроїти, то хіба собі слух зіпсути.

Якшо треба економ варіант, то кажуть, що по ціна-якість добрі гітари фірми CORT , за 200 доларів вже можна купити більш-менш достойне шось. Так само коштує нормальний комбік. Ще треба жменьку медіаторів різної товщини і форми, ключ для заміни струн, ремінь, також варто мати чехол і я б радив відразу взяти стійку або тримач на стіну, оскільки просто спирати гітару до стіни то є ризик, внаслідок випадкового падіння може запросто зламатися гриф.

Словом, 500 доларів треба мати.

Комбік я собі планую подарувати на день народження ось такий http://jam-music.com.ua/item/line6_micro_spider.html :) Має встроєні декілька ефектів, тюнер.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Ага, і ще. Супермаркет - це останнє місце куди б я йшов купувати музичний інструмент :) Є ж в центрі Трембіта, там і вибір нормальний і проконсультують професіонали а не фіг зна хто :)

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

якщо з грошима зовсім біда, то ось був би мій вибір
    http://jam-music.com.ua/item/cort_cgpx1_bks.html

правда, мені більше подобається дека леспол, можливо можна знайти і такий набір. Треба шукати

• Подобається Подобається x 4
  8. олекса

олекса New Member

Маршрутки 94, 96 з центру або від готелю "Львів" ( близько до церкви Анни).

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

от шось таке подібне є у Метро.

10. MARTINI

всі гітари подібні, суть в деталях, в якості збірки

11. MARTINI

щойно був в метро
    та гітара з підсилювачем коштує шось 850 грн :) не втримався шоб взяти в руки ту "гітару", побринькав струни. У мене чомусь виникла асоціація з китайським пластмасовим дитячим піаніно

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

яка ціна - таке й задоволення...:hi:

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Для початківця головне не "мастер-якість" інструмента, а його ергономічність. Ширина-товщина грифу, сила натягу струн. "Щоби в руки лягало".
    Тут треба порадитися із живими профі, помацати ті та інші гітари, зорієнтуватися, ЩО саме потрібно для рук на першому етапі.
    А згодом вже самому орієнтуватися на певний інструмент.

14. MARTINI

Не втримаюсь, похвалюся :)
    Сьогодні мені приїхали дві коробки, із яких дістав ось це:

Я тут казав, що подарую собі на день народження, але чекати ще місяць не зміг :) Отже, гітара CORT CR280 і комбік LINE6 Micro Spider. Що одне, що друге - початкового рівня.

Поки що політ нормальний, візуальний огляд на гітарі багів не виявив, все доволі якісно і акуратно.

Комбік на свої гроші просто супер. Звук гучний із потужними низами (привіт сусідам). Є правда деякі технічні особливості про які в специфікації не писало і які спричиняють певні незручності. Крім того вбудований тюнер або не дуже адекватний або просто незвичний для мене. Хоча для мене то не проблема, бо маю тюнер з інструментальним входом. І знову ж таки, на ті гроші для старту це дуже і дуже непоганий апарат.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)