народ, таке питання... хочу найближчим часом взяти електрогітару, скажу чесно я в цьому ділі повний нуб... навчитися грі думаю проблеми великої небуде, муз слух є, ходив 7 років на клавіші... а от з гітарою поки неладно підкажіть яке то обладнання потрібно брати чи аксесуари... хто може щось порадить... і ще... де у львові можна придбити не дорого таку вещь) буду всім вдячний за будь-яку інформацію...
На вулиці Дж. Вашингтона є Метро. Там, біля телевізорів, а точніше - біля прилавків дівіді - дисків є гітари. І там я бачив електрогітару разом з підсилювачем, колонкою - все в одному. Тобто тре купити гітару і одну коробку і то є повний комплект. Все це задоволення тягне десь 1000 грн, плюс/мінус. Недорого. Воно там все підключено, можна побринькати, не відходячи від прилавка.
ні, трамваю нема. То є бічна вул. Зелена. Їдучи з центру тролейбусом, тре вийти на зупинці Дністерська. Пройтись по ходу тролейбуса метрів 300, після залізнодорожного переїзду повернути наліво і ще пройти метрів 500. Справа буде то метро, на світлофорі. Але якщо то діло вже купили - я не винуватий! Останній раз був, то ще було, а був недавно. Там можна добратися ефективніше, ніж я пояснив, але я не в курсі з тими маршрутками. Запитайте в Гугла!
Чесно кажучи, я б не радив купувати електрогітару за 1000 грн, а тим більше якшо вона за ці гроші ше й в комплекті з комбіком... То вийде якась купа мотлоху, а не інструмент
то кусок дошки зі струнами, її навряд чи можна адекватно настроїти, то хіба собі слух зіпсути. Якшо треба економ варіант, то кажуть, що по ціна-якість добрі гітари фірми CORT , за 200 доларів вже можна купити більш-менш достойне шось. Так само коштує нормальний комбік. Ще треба жменьку медіаторів різної товщини і форми, ключ для заміни струн, ремінь, також варто мати чехол і я б радив відразу взяти стійку або тримач на стіну, оскільки просто спирати гітару до стіни то є ризик, внаслідок випадкового падіння може запросто зламатися гриф. Словом, 500 доларів треба мати. Комбік я собі планую подарувати на день народження ось такий http://jam-music.com.ua/item/line6_micro_spider.html Має встроєні декілька ефектів, тюнер. ---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ---------- Ага, і ще. Супермаркет - це останнє місце куди б я йшов купувати музичний інструмент Є ж в центрі Трембіта, там і вибір нормальний і проконсультують професіонали а не фіг зна хто ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ---------- якщо з грошима зовсім біда, то ось був би мій вибір http://jam-music.com.ua/item/cort_cgpx1_bks.html правда, мені більше подобається дека леспол, можливо можна знайти і такий набір. Треба шукати
щойно був в метро та гітара з підсилювачем коштує шось 850 грн не втримався шоб взяти в руки ту "гітару", побринькав струни. У мене чомусь виникла асоціація з китайським пластмасовим дитячим піаніно
Для початківця головне не "мастер-якість" інструмента, а його ергономічність. Ширина-товщина грифу, сила натягу струн. "Щоби в руки лягало". Тут треба порадитися із живими профі, помацати ті та інші гітари, зорієнтуватися, ЩО саме потрібно для рук на першому етапі. А згодом вже самому орієнтуватися на певний інструмент.
Не втримаюсь, похвалюся Сьогодні мені приїхали дві коробки, із яких дістав ось це: Я тут казав, що подарую собі на день народження, але чекати ще місяць не зміг Отже, гітара CORT CR280 і комбік LINE6 Micro Spider. Що одне, що друге - початкового рівня. Поки що політ нормальний, візуальний огляд на гітарі багів не виявив, все доволі якісно і акуратно. Комбік на свої гроші просто супер. Звук гучний із потужними низами (привіт сусідам). Є правда деякі технічні особливості про які в специфікації не писало і які спричиняють певні незручності. Крім того вбудований тюнер або не дуже адекватний або просто незвичний для мене. Хоча для мене то не проблема, бо маю тюнер з інструментальним входом. І знову ж таки, на ті гроші для старту це дуже і дуже непоганий апарат.