Експлуатація авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Сашко, 3 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сашко

Сашко Well-Known Member

Пропоную розвинути нову тему, яка б була б корисною з практичної точки зору. Діліться враженями та особливостями ваших авто, задавайте питання. Не жміться поділитися досвідом, сам поділюсь при потребі:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

А що Вас цікавить конкретно?....Ви починайте , а ми вже продовжимо.;)

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А ... нова?о_О

4. В мене недавно полетів вижимний підшипник, мене давила жаба але я мусів заплатити 1145грн

5. Сашко

Сашко Well-Known Member

Це що за сам підшипник? Шо за машинка така?о_О

О так завжди! ну добре, я наприклад хочу знайти нормальні галогенні лампи під цоколь Н4, бажано з голубим обо білим світловим потоком, бо те що я перепробував годиться хіба що ялинку підсвічувати. Хто що може порекомендувати?

Для Вас не лише не нова, але й не актуальна, Ви ж тепер роверист:mocking:

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
  6. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Осрам 4000к пробовал?

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Але... незалежно від засобів пересування, дублювання існуючих тем..?

8. Сашко

Сашко Well-Known Member

Взагалі то Осрам у мене колись стояв, але самий дешевий з жовтим світлом, аж очі різало. Скільки приблизно коштує цей 4000К?

9. Гена Букин

Осенью брал вроде по 70гр за лампочку

10. Сашко

Сашко Well-Known Member

Може я звичайно “лузер”, але вкажіть мені тему де щось обговорюється з практичної точки зору про авто, а не по типу лірики: це авто погане подивіться мол ось на це посилання, ні це авто хороше бо так люди кажуть, і т.д. і т.п. Це називається: -“А пагаваріть?”

11. Сашко

Сашко Well-Known Member

Ну теоритчно лампа має бути хороша, а якого кольору в неї світловий потік?, і чи нормально освітлює дорогу в дощ коли сутеніє на ближньому?

12. Гена Букин

Поток белый светит хорошо. До этого у меня стояли филипс X-treme power тож хорошие, но стоят подороже осрам.

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не лузер, а ламер

тема безглузда абсолютно, оскільки має перспективу перетворитися на вінігрєт не пов"язаних між собою питань і ті, хто потім в тому всьому схоче знайти щось корисне для себе, шансів не матимуть ніяких.

є автомобільний РОЗДІЛ на форумі. Якщо цікавить якась тема , хочете щось спитати або маєте що розказати, то створюєте відповідну гілку. Для чого все в купу валити?

До речі, тим, кого цікавить автомобільна тематика, рекомендував би заповнити свій "Гараж"

Гілку закрито

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)